[REPLY]
Jeg skulle bruge nogle helt bestemte kasser og fik rigtig god vejledning på tlf. Derudover er hjemmesiden nem at finde rundt på. Varerne blev leveret hurtigt. Vil bestemt handle hos Jakodan igen.
Jeg skulle bruge papirposer til en kommende messe og Jakodan havde dem jeg skulle bruge.
Hurtig levering og hurtig service Poserne lever op til forventningerne dertil. Det var en god idé med et visitkort i æsken med poserne - og tak for de 2 små stykker chokolade :)
jeg bestilte etiketter online. 2 min efter at ordren var gennemført fik jeg en mail om at varen var afsendt, dagen efter havde jeg varen.
Det kalder jeg effektivt
fremsendelse af faktura var ligeledes hurtig
Har du brug for hurtig levering, så find Jakodan på nettet - bestil, betal, vent 1 dag, og dine varer leveres ved døren
Hjemmesiden er nem at gå til - bestiller man den ene dag har man varene dagen efter. Dejlig hurtig ekspedition.
Vi manglede noget akut, så vi ringede og fik af vide at vi bare kunne bestille, så vil de sende det hele samme dag.
Det gjorde vi så, og dagen efter var lageret igen fyldt op - absolut ikke sidste gang!
Jeg har handlet hos Jakodan og købet af to gange, begge gange til afhentning på deres lager. ca. en time efter jeg bestilte fik jeg at vide at varerne var klar til afhentning.
Den næste dag hentede jeg varerne, og blev mødt af utrolig venligt personale! -
Det er nemt at bestille varene online, og varerne blev leveret i løbet af et par dage - perfekt!
Varerne kom 2 dage efter bestilling. Venlig hilsen og chokolade fra medarbejderen.
Bestilte på webshop til afhentning.
Mindre end en time senere fik jeg besked pr. mail at varen var klar til afhentning.
Deres sortiment dækker flere fag/vare-grupper, så her kan du handle flere vare samme
sted og spare tid. Super godt.
Det gik så stærkt og var så nemt, det kom bag på mig. Klart anbefale dem i relation til alt det praktiske. Om de også er 100% konkurrence dygtige på pris. Det satte jeg mig ikke ind i, så det ved jeg ikke.
Jeg skulle pludselig bruge 200 boblekuverter og skrev derfor en kommentar til min bestilling, om det var muligt at levere dagen efter. Dagen efter kom mine kuverter. Det er fanme god stil!!!!
Varen var her dagen efter bestilling. Ingen restordre, så det var dejligt..:-)
HEJ NÆSTE GANG DU SKAL KØBE KUVERTER SKAL DU BRUGE JAKODAN , DE ER SINDSYGE HURTIGE MED LEVERINGEN , DET ER EN REN FORNØJELSE AT HANDLE DER.
Helt unik service ...de ekspederede varen idet jeg slap tastaturet ...varen var som forventet ...kan man give mere end 5 stjerner ville det være passende .
Pris og service " Perfekt " .
Udvalget er perfekt og hjemmesiden nem, at finde rundt på og så sker levering altid ekstrem hurtigt.
Jakodan er yderst hjælpsomme og professionelle.
Havde brug for at blive guidet, hvilket jeg blev på en meget positiv måde.
Havde brug for vareprøver, hvilket jeg gratis modtog dagen efter.
'God kundeservice - kan kun anbefales
Allerdesign
Jeg har bestilt nogle bæreposer, blå, ECO, S.
Varerne er det samme som jeg forvente, kvalitet er fint.
Bestilt ca. kl 11, og dagen efter fik jeg vare.
Kan godt anbefales:-)
Jeg har for første gang handlet hos Jakodan.
Min levering gik meget hurtig - varen lever 100% op til forventningerne og prisen kan jeg ikke klage over. Handler helt sikkert hos Jakodan igen.
I er altid venlige og svarer hurtigt tilbage på spørgsmål. Varene lever helt klart op til min forventning - god kvalitet! Mange tak!
Intet dårligt at sige, jeg bestilte, de sendte varerne med det samme, ingen problemer
Vil bestemt handler her igen. Varer var som beskrevet og kom hurtigt og til en god pris.
God og hurtig service. Varen levede op til det lovede.
Havde betalt en forsendelse som jeg var meget usikker på, men der ingen problemer med at få ordren sat i bero.
Fik i stedet tilsendt vareprøver.
Nemme at komme i kontakt med.
Bedste anbefalinger herfra.
Pillworks.co.uk
God og brugervenlig hjemmeside i pænt design, hurtig bekræftelse med link til track N trace, flot kvalitet på varen, pænt pakket ind og vildt hyggeligt med en lille chokolade i pakken.
Jeg bestilte silkepapir hos Jakodan, jeg skulle bruge dem til nogle hobbyprojekter.. Der var lyn hurtig levering, jeg bestilte sidst på eftermiddagen men alligevel fik jeg pakken dagen efter.. Farverne som var vist på hjemmesiden var præcis som det jeg fik, noget som betød meget for mig. Der var endda to små chokolader i pakken som ekstra plus.
Lynhurtig ekspedition og varen lovede op til det forventede. Kan klart anbefales.
Bestilte varer sent onsdag og de blev leveret fredag. Alt pakket fint og forsvarligt. Og udvalget var stort - og til rimelige priser
Har ikke haft nogen problemer, varene kom i løbet af 3 dage, pakket forsvarligt i kasser.
Bestilte om eftermiddagen og næste morgen havde jeg varerne. Og til meget fornuftige priser. Kan bestemt anbefales.
Nemt og hurtigt at bestille her og fantastisk hurtig levering - vi handler her igen.....
Bestilte kl 1352, og havde pakken næsten morgen kl 10.
Det var en nem hjemmeside, let at finde det man søgte, og hurtig og effektiv levering.