[REPLY]
Jeg købte en radioscanner hos justtrading. efter 2 opkald til justtrading og 14 dage fik jeg endelig min scanner. jeg fortrød købet da den ikke helt havde de funktioner jeg skulle bruge og så er det jo godt man har gemt ALT emballagen. jeg ringede og informerede om at varen kom retur og det var ok forklarede justtrading. 2 dage efter fik jeg en mail hvor der stod at fortrydelsesretten kun gælder i 14dage, og det er også rigtigt. fortrydelsesretten gælder "indtil 14 dage EFTER MODTAGELSE af varen" så det var 3 opringning til justtrading. så gik der yderlige 2 dage før jeg fik en Mail hvor der stod at varen var retuneret i dårlig stand og uden alt embbalagen og det passede ikke da jeg altid som princip fotografere vare ved modtagelse og afsendelse. så efter 21dage, 5 opringninger og et lille skænderi fik jeg mine penge retur.
Jeg handler ALDRIG der igen.
Jeg købte en Radioscanner hos Justtrading. Pakken kom dagen efter, Det var jo godt nok. Men da jeg åbnede pakken var der en brugt vare i kassen. Det havde jeg ikke bedt om. Jeg skrev en mail til Justtrading om problemet. Jeg blev hurtigt ringet op af justtrading. Og svaret fra dem var at der var sket en beklagelig fejltagelse. Og løsningen blev at jeg sendte den brugte scanner retur, og Justtrading sendte mig en ny. Som jeg fik dagen efter. Så trods den lille misforståelse tør jeg godt anbefale Justtrading til andre.
Vi handlede noget legetøj bl.a. den populære legetøjs-garage "Mike's garage" hos Justtrading, og det forløb uden nogle former for problemer.
Prisen på garagen var ca. 100,- billigere end hos andre onlinebutikker, og varerne ankom få dage efter de var bestilt.