[REPLY]
zeer kundige verkopers, vlotte hulp, snelle afhandeling van een probleem, kregen zelfs een nieuwer model terug, omdat het oude niet meer leverbaar was. Zeer aan te raden om een stukje hier voor te rijden of te reizen.
Zeer overzichtelijke site en kijk er vaak voor mooie aanbiedingen.
Heb hier ooit een digitale videocamera gekocht (half jaar geleden).
Videocamera was ontzettend goed geprijst (lag meer dan 100 euro onder de prijs bij andere winkels).
Binnen 2 dagen is de camera, netjes verpakt, bij mij bezorgd.
Ik zag nu dat ze op de meeste toestellen standaard 5 jaar garantie geven. Dat is pas service.
Maar wel jammer dat hun voorraad zo vreselijk beperkt is. Had hier graag weer 2 toestellen willen bestellen maar helaas: niet op voorraad :(
Mijn toestel ging na 25 maanden kapot (24 maanden garantie); sluiterbalk bleef hangen. Geen enkel begrip: " had het toestel maar eerder kapot moeten gaan " !, Dus gewoon het volle pond voor de reparatie in rekening brengen; inclusief 25 euro handlingskosten. Op de vraag of de reparatie gespecificeerd kon worden (kapotte onderdelen), alleen het antwoord gekregen dat het toestel langdurig getest moet worden. Reparatiekosten bedragen bijna de helft van de nieuwwaarde. Conclusie service bij aanschaf goed; bij problemen snel een ander zoeken !
Ik kocht canon 50mm 1.2 lens van 1200 euro en kreeg een Canon lens met een Sigma dop er op toegestuurd. Kennelijk was de lens toch niet zo nieuw als ze beloofden.
Heb er regelmatig lenzen gehuurd! Altijd beste kwaliteit en service gekregen.
Mijn wens zou zijn de lenzen in eigen bezit te hebben, maar dat heeft tijd en geld nodig, daar heeft kamera-express vast wel geduld mee...
DNM
Mooi dat deze zaak er is, met sommige zaken zijn ze wel wat duurder, maar de service is top. Aanrader voor een ieder die zijn kamera spullen wil uitbreiden
Mijn favoriete site voor camera's. Ik koop mijn apparatuur altijd hier of laat me adviseren op de Parnassusweg. Fijn is dat ze altijd een scherpe prijs hebben!
Goed bedrijf, meerdere malen camera spullen besteld. Al had ik in me 1e bestelling die ik gelukkig opgehaald heb een fout door de klantenservice die de verkeerde gegevens had verstrekt. Maar door de verkopen gelukkig goed opgelost!
Mooi om zo vanuit je luie stoel alles op een rij gepresenteerd te krijgen.
Snelle levering. Fijne webshop. Scherpe prijzen. Koop altijd bij jullie. Of live in de winkel of van de shop. Ga zo door!!
Op de website van Kamera-express had ik een artikel gereserveerd. Ik ontving een bevestigingsmail dat het 24 uur voor mij gereserveerd zou zijn. De volgende dag stap ik in de auto om na een uur rijden te horen dat het artikel er niet is. Er was veel vraag naar en daarom was het uitverkocht. De reservering bleek niets voor te stellen en de verkoper vond ook dat Kamera-express niets te verwijten viel: dit was een normale gang van zaken.
De bedrijfsleider vond later dat er wel iets was fout gegaan. Maar de compensatie die hij bood was voor mij geen oplossing.
Conclusie: Bij Kamera-express gaat het snel verkopen van een artikel ( lees dozen schuiven) voor een afspraak met een klant. En daarom ben ik geen klant meer bij Kamera-express.
Eerlijke weergave en goed advies op de website. Met vertrouwen verschillende producten gekocht!
Ik kochtte er ooit 2x fotocamera voor vrienden. Echt toppertje.. binnen 3 dagen heb je het hem, bijna alle soorten hebben ze in voorraad in Capelle a/d IJssel !!
Het is makkelijk om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Een website met de relevante informatie en de consument kan uitkiezen. Maar dan moet de getoonde informatie wel juist zijn. Het voorraadsignaleringssyteem van Kamera-Express deugt van geen kant. Nam ijn aankoop stond nog steeds vermeld dat het product in de webwinkel op voorraad was. Echter bij navraag na een week, bleek dat er helemaal geen voorraad was. Hoe haal je consumenten over de streep. Met leugens dus. Ook het weghalen van het vinkje om een nieuwsbrief te ontvangen, heeft geen effect. Doodleuk wordt de nieuwsbrief per mail toegestuurd. Consumentvriendelijkheid ? Dacht het niet.
Na telefonisch onderhoud voor een occasion (flitser voor OM 2) werd mij verteld dat ze die hadden. Ik erheen en het bleek dat ze die niet hadden. En ik kwam helemaal uit Delft!! Ik werd behoorlijk onbeschoft behandeld door de winkelmedewerker. Ik voelde me niet serieus genomen door hem. Hij deed erg bedweterig tegen mij en elke keer wanneer ik naar een Nikon camera vroeg (de D300s bijvoorbeeld) dan had ik het volgens hem fout en ik moest maar liever de D3 kopen. Heel slechte ervaringen dus met dit bedrijf. Die verkoper blijft maar doordrammen over de D3 en hoeveel beter deze wel niet is dan de D300s, terwijl ik juist de D300s wil. Alles weet meneer beter dan ik. Vreselijke verkoper!!
Had er eerder een lens gekocht en na heel korte tijd al deed de autofocus het niet meer. Door de slechte ervaringen met dit bedrijf i.v.m. de flitser en de nare behandeling door de verkoper (ook heel bot en niets kon), wil ik met deze lens niet meer terug naar deze winkel/
Ik heb al meerdere keren bij Kamera Express besteld. Dit ging altijd zonder problemen, snel in huis. Even bellen geeft meer informatie dan alleen de site.
Nadelen zijn de wat hoge verzendkosten en vooruitbetaling; zeker als het artikel niet op voorraad is heb je al wel betaald maar heb je lange tijd nog niets.
Woensdagnamiddag lens besteld (sony 50mm F 1.4), donderdagmorgen om 10.45u koerier aan de deur met de bestelling (in Oudenaarde-België), dus heel tevreden.
Voor meer dan 500 euro aan artikelen besteld. Na vele mails wel EINDELIJK camera en geheugenkaart ontvangen (na 1 maand wel te verstaan). Leather case nooit ontvangen, geld ook niet teruggekregen. Ook op mijn vele mails waar de leather case bleef, nooit meer iets gehoord. Ik heb me inmiddels tot de consumentenbond gewend. Werkelijk nog nooit zulke slechte ervaringen gehad met een internet leverancier. Ik raad iedereen af iets hier te bestellen.
Enkele weken geleden een Nikon D90 gekocht. Na enkele ander webshops gebeld te hebben die op internet aangevan dat zij de camera op voorraad hadden blaak Kamera Express de enige in de hele Randstad die de Nikon D90 ook echt op voorraad had.
De winkel is gevestigd op een industrieterrein en is behoorlijk groot, niet echt luxe maar wel netjes. Vrijwel alles op het gebied van fotografie is er te koop. Echt top. Beslist een aanraden.
Afgelopen week 's avonds een NikonS8000 besteld bij Kamera Express. 2 dagen later keurig verpakt in huis. Na een tiental foto's gemaakt te hebben, kwam de melding lensfout. Volgens instruktiecd, bij vaker voorkomen reden voor terug te sturen naar Nikon dealer. Aflopen donderdag naar klantenservice gebeld ivm defecte camera en het probleem dat 5 dagen later een reis gepland staat waarvoor deze camera gekocht werd. Door klantenservice medewerkster zeer vriendelijk benaderd. Nadat ze het hele verhaal gehoord had wilde ze gelijk kijken of er nog een zelfde camera op voorraad was, zodat deze bij terugkomst van de defecte, gelijk verstuurd kon worden. We hadden pech want de camera was uitverkocht. De medewerkster ( Anita )heeft nog pogingen ondernomen om op korte termijn via hun groothandel een camera te krijgen, maar dit zou 1,5 week duren. Als de camera de dag erna bij Kamera express zou zijn, dan zou binnen 2 a 3 dagen het aankoopbedrag op mijn rekening staan. Vandaag staat het geld al op mijn rekening!! Dit is binnen 3 dagen! Kortom we zijn zeer tervreden met de service van Kamera express.
Behulpzaam team aan de lijn. Mijn camera was ook ontzettend goed verpakt. Erg professioneel. Ik bestel hier zeker nog.
Via Kamera-express.nl heb ik een Canon 630 besteld. Helaas bleek de geleverde printer defect (ondanks netjes in verpakking enz, dus nieuw). Printer teruggestuurd, nieuwe ontvangen en de verzendkosten heb ik mogen declareren. De nieuwe printer werkt, alleen de bijbestelde printerkabel bleek ook defect. Na telefonisch overleg hoefde ik deze gelukkig niet terug te sturen en vond ik de dag erna een nieuwe kabel op de mat. Nu ben ik de gelukkige eigenaar van een goed werkende printer en zag ik zojuist dat de gemaakte verzendkosten overgemaakt zijn op mijn bankrekening. De defecte producten konden ze mi niet veel aan doen, de afhandeling daarentegen wel. En deze was goed! Vandaar dat een positieve rating niet achterwege mocht blijven..