We are hiring!

Svar från Lekmer

[DATE]

[REPLY]

Lekmer Logo
Kunder skriver: »Bra butik med ett stort sortiment« »Mycket nöjd« »Mycket bra affär« 3708
Perfekt
9.4 av 10

3 708 kundrecensioner
Recensera företag
Lekmer

Bra butik med ett stort sortiment

Fina barnkläder och stort sortiment. Snabb leverans och billig frakt. Ska säkert handla här igen. Bra REA!!!!!!

Utvald recension av Lekmer

Lekmer

Øv bøv - MEN det lykkedes til sidst...

Købte et Micki legekøkken til mit barn. Det skulle være en julegave og havde købt det i god tid.
Da vi pakkede det ud, var plastdelen knækket.

Vi kontaktede Lekmer, der undskyldte og forklarede at vi ikke behøvede at sende hverken den ødelagte del eller hele varen retur. Dette er noget jeg personlig aldrig har oplevet før.
De kontaktede så producenten, der fremsendte en ny del 14 dage senere.

Mailkoorspondence var helt i top og rigtig god service.

Mycket nöjd

Jättenöjd med mitt köp! Fick bra råd.

Mycket bra affär

Ingan somhelst neggativa saker att nämna, allt är bra och gick bra med min order.
Bra pris, bra hemsidan, enkel & snygg och snabb leverans.

Lekmer

Bra service och snabb leverans

Beställde varor och fick dem omgående. Verkar seriösa från det lilla jag har haft med dem att göra.

Mycket bra

Intressanta produkter och generellt bra priser.

• per
  • 10 poäng
  • 2 Recensioner

leksaker

bra leksaker till billiga priser

Tryggt och säkert.

Bra priser och snabb leverans.

Lekmer

Bättre företag finns inte!

Bästa företaget gällande leksaker, barnartiklar och kläder! Alltid fina REA-priser, alltid bra ordinarie priser! SUPERSNABB frakt till rimligt pris, inget krångel och alltid pålitligt! KANON!

Bara bra?

Allt har gått toppen och alltid lika snabb leverans! Enda nackdelen är att dom packar de allra minsta sakerna i den störtats kartongen :)

lekande lätt

Återkommer alltid till lekmer för stort urval, bra priser och snabba leveranser.

Enkelt!!

Här är en hemsida med ett stort utbud på bra leksaker, enkelt och överskådligt uppbyggd sida. Leveransen är snabb, rean som kommer med jämna mellanrum, kan man göra fina fynd på.

Jättesöta leksaker

Leveransen var inte lika snabb som jag trodde det skulle vara.

Lek mer

Söta leksaker, bra priser, snabb leverans. Min systerdotter är glad att leka med lekmer leksaker.

Bra sortiment

Lite annorlunda sortiment kul för omväxlings skull ;)
Någorlunda snabb leverans..

lekmer

Bra kvalite och bra priser, extra bra med snabba leveranser.Ett extra plus till kundtjänst trevliga personal.

Kanon!!

Utmärkt sortiment, bra priser och snabba leveranser

Jasmiiin

den 15 juli 2010

lekmer.se Som jag tidigare har nämnt i en av mina recensioner så tycker jag väldigt mycket om att lägga pussel. En dag när jag satt på jobbet så...

froggo2

den 8 januari 2010

Till jul var jag på jakt efter ett pussel till min lillasyster, och det dög inte med vilket pussel som helst. Hon hade önskemål om en speciell konstnär...

muddytrousers

den 8 oktober 2009

Lekmer är en välsorterad leksaksbutik på nätet som har de vanligaste märken och produkterna såsom Lego, Barbie, Brio osv, och en del lite ovanligare...

Kelkoo.se användare

Vi kan inte visa ett utdrag av texten då www.kelkoo.se inte publicerar text från recensioner.

Prisjakt.nu användare

Vi kan inte visa ett utdrag av texten då www.prisjakt.nu inte publicerar text från recensioner.

Prisjakt.nu användare

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla recensioner på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng