[REPLY]
Ik wil iedereen behoeden voor het kopen van deze fiets.
In eerste instantie was ik er erg blij mee.. De prijs was echt aantrekkelijk, en ja dat in elkaar zetten moest niet zo'n probleem zijn..
Heb de fiets nu bijna een jaar in mijn bezit:
Na een hele korte periode begon het metaal aan alle kanten te roesten.
Vervolgens begon de ketting (kast?) ook zn kuren te vertonen.. de ketting bleef soms haken terwijl je aan het fietsen was.
Nu had ik een scheur in mn buitenband, of dat aan de kwaliteit van de band lag durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen.. Nieuwe band kopen kan gewoon bijna niet! Bij fietsenmaker geweest, en er moest een speciale band omheen.. en die blijkt ook alsnog niet te passen.
Conclusie:
Koop gewoon een hema-fiets als hij in de aanbieding is. Zoveel scheelt dat dan niet en achteraf niet dat gezeur
Heb de omafiets nu een aantal dagen in bezit en heb gister nog een rekje na besteld die vandaag is geleverd.
De fiets ziet er stoer uit en de bijgeleverde handschoenen komen goed van pas. Mijn man heeft de fiets met behulp van de handleiding in elkaar gezet, het duurde even maar het is gelukt.
Jammer dat LeukeFiets.nl alleen maar zwarte kratten verkopen en geen "leuke" gekleurde manden voor op mijn rekje.
Ik ben dus zeer tevreden over fiets en zelf zal ik hem verder opleuken
Lotte
Momenteel hebben wij twee ''leuke'' fietsen en ook wij waren verast , alleen NIET positief maar zelfs zeer negatief.
Onze eerste indruk was dat de fietsen zeer zwaar trappen .
En niet goed remmen .
Later toen we er amper 1 km mee hadden gereden ging bij een van de fietsen de complete crank los.
Wij dachten dat dat nog wel te repareren was maar heel het schroefdraad bleek kapot te zijn.
Verder gingen bij beide fietsen het zadel en stuur los zitten.
En rekte de snelbinders uit.
Ook de dynamo koplamp heeft eigelijk nooit gewerkt en de achterlamp loopt snel vol met water.
Nu enige tijd later zijn de fietsen al helemaal veroest.
inclusief de Roestvrij stalen ketting.
Kortom de grootste miskoop die wij ooit gedaan hebben.
Wij hebben er erg spijt van.
hierbij zou ik alle kopers willen waarschuwen :
KOOP DEZE FIETSEN NIET
uw kunt beter een fiets op marktplaats kopen.
Overigens lijken de andere reviews mij gewoon zelfverzonnen reviews door de verkopers om beter te verkopen.
TRAP ER NIET IN.
met vriendelijke groet: joost