[REPLY]
Vi fik en god og hurtig betjening, da vi bestílte hos Matronics.
Jeg anbefaler på det varmeste Matronics. De bestilte pærer blev afsendt dagen efter min bestilling (bestilte kl. 17.00), og der blev sendt både ordrebekræftelse, og på afsendelsesdagen en mail med faktura og info om afsendelse. God indpakning med lidt ekstra fra Matronics :-)
Alt klappede bare som det skulle ... Det er ikke sidste gang jeg har handlet her ;-)
Send bare bud efter noget ved Matronics, det kommer meget hurtigt og jeg har aldrig oplevet fejl i leverancen. En eneste klage: Hvorfor skal vi give 8,- til e-faktura?????
Hej Dorte
Mange tak for din anmeldelse og og kritik omkring E-faktura. De 8 kr er til dækning af de udgifter vi har til indsendelse af bilagene og de manuelle håndteringer i bogholderiet. Til sammenligning kører kunder med dankort fuld-automatisk og tilmed har vi pengene på kontoen dagen efter, mens der med E-faktura kan gå flere uger før vi får pengene. Håber på din forståelse :-)
Mvh
www.matronics.dk
Hurtig levering, men lidt svært at finde rundt på hjemmesiden.
Hurtig og effektiv betjening. Jeg anbefaler alle at handle ved Matronics.
Nem og overskuelig hjemmeside, stort udvalg, god service, hurtig levering
Jeg er rigtig tilfreds med mine dioder og de lyser rigtig godt op!
God hjemmeside ikke alt for dyrt at få sendt sine vare hvilket ellers gør at det ikke altid kan betale sig at handle på nettet men det er jo nok post danmark vi skal have fat i der :-). overordnet godt tilfreds
nu er jeg selv lager mand og ved hvad levering og kvalitet betyder for kundens oplevelses. og i har 100% score i begge. jegers 7 Rér fungere på lageret og jeres B2C fungere rigtigt godt. keep up the good work
Har flere gange bestilt ting på denne hjemmeside og det fungere bare..
Jeg har intet at sætte en finger på.
Jeg bestilte varene om eftermiddagen kl 14.30. Næste dag var de hos mig. Sådan...
Dejlig at handle med hurtig til at sende vare som er bestilt
Jeg sendte en mail til dem med et spørgsmål vedr. dæmpning af LED-pærer. Svaret var fyldestgørende og jeg fik samtidige nogle fif og bemærkninger med på vejen. Bla. så tilbød de at undersøge om mine strømforsyninger var klar til LED.
Skal du ud og købe LED-pærer så kan jeg kun anbefale Matronics
Har købt 2 h4 led pære til min bil, på begge to kan ikke monteres på grund af for store flapper på siden som skal holde pæren når den er drejet på plads.
Hej Kenneth
Mange tak for din anmeldelse omend Trustpilot ikke er til bedømmelse af bestemte varer men virksomheder. At varen ikke passer i netop dine lygter er vi selvfølgelig meget kede af og jeg anbefaler derfor du benytter dig af din returret så du kan få dine penge retur. Pærerne sendes retur via følgende vejledning her http://matronics.dk/Kundeservice/Returner_varer.
Du må også meget gerne sende en beskrivelse / eller foto til support@matronics.dk af hvad der præcist er grunden til det ikke passer i dine lygter for måske har vi et alternativ eller vi vil som minimum kunne få en chance for at forbedre produktet.
Jeg håber du vil tage imod vores tilbud og at du vil tage din anmeldelse til revurdering for et rødt kort er måske lige overkanten ?
Mvh www.matronics.dk
lige det man skal bruge og det hele køre bare,
- god og sikker behandling
- kvalitet i top
fin service hurtig levering trods forkert bestilling fra min side
Købte nogle LED stripes med tilhørende LED drivere, da den ene driver satte ud efter 1 md. Ringede jeg til firmaet - 2 dage senere lå der en ny driver i postkassen - sådan skal de bare være!
Tilfreds en udemærket service, der er anden gang jeg handler her
har ikke afprøvet produktet endnu , men er sikker på at det er iorden . super hurtig levering .
Har brugt Matronics til at købe alt i LED til hjemmet. Alt er kommet til tiden, og den ene gang jeg har haft problem med en pære blev den byttet - på rekord tid.
Kan kun anbefale dem.....
havde en god samtale med en medarbejder, og fik den vejledning jeg skulle bruge
Nemt at handle over E-shoppen
Har handlet med Megatronic adskillige gange,fået gode produkter, altid god service,ingen vrøvl når en vare skulle retuneres
Hurtig levering og meget tilfreds med produktet :)
Bestilte varer på deres hjemmeside, men var lidt i tvivl om nogle ting, og ringede og fik en meget fin behandling af en medarbejder i tlf. så er fuldt tilfreds, og varerne kom meget hurtigt.
Har haft en god oplevelse med firmaet. Købte nogle småting, en defekt, men omgående ombytning uden problemer eller bøvl. Sådan skal det være!