We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Medpets omdömen

Medpets Logo
Kunder skriver: »Ok, aber lange Lieferzeiten...« »op vrijdagavond besteld,...« »Zie al die positieve...« 888
Bra

Utvalt omdöme av Medpets

• Ilona
  • Apeldoorn, NL

Mega goed!!

Ik heb nu voor de tweede keer bij MedPets mijn spullen besteld, binnen 2 dagen krijg je alles keurig binnen.
Als je vragen hebt wordt je ook zeer goed geholpen.
Je kunt er van uit gaan dat MedPets echt alles op alles zet om wat je voor je dieren nodig hebt zeer goed en netjes en zo snel als ze kunnen het bij jou te laten bezorgen.
Dank je MedPets, jullie zijn echt super in mijn ogen en uiteraard ook in de ogen van mijn hondje en poeze kinders.

Perfecte service

Medpets is een prima onderneming.
Goede service. Maken de verwachtingen helemaal waar.

Prima webwinkel

Medpets doet precies wat ze belooft.

Snel ,duidelijk en veel goedkoper

Snelle verzending duidelijke website

Een heel goede keuze

Goede acties, goedkoper als de winkels , goede levering, snel netjes, verzorgd, en hebben alles wat je nodig heb voor je huisdier.

Medpets

Bestelling gewijzigd na tel contact.

De levertijd van deze bestelling heeft wel erg lang geduurd.Mijn bestelling bleek achteraf niet geleverd te kunnen worden. Ik heb zelf na een week contact gezocht om uitleg te krijgen over de geplaatste bestelling. De levertijd van een bestelling is volgens de site 2 tot 3 werkdagen. Dat iets niet geleverd kan worden is natuurlijk mogelijk. Ik ben van mening dat door Medpets eerder contact gezocht had kunnen worden. Nu is bij mij het idee ontstaan dat er pas actie is ondernomen nadat er door mij contact is gezocht.

Beste heer Beeloo,

Wij kregen pas een week na uw bestelling van onze leverancier te horen dat het voer dat u besteld heeft, niet meer leverbaar was. Wij hebben de klanten die dit voer hebben besteld, tijdig ervan op de hoogte gebracht dat er problemen in de uitlevering zouden gaan optreden. Tot onze spijt hebben wij moeten constateren dat we dit bericht niet naar u hebben verstuurd.

Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Medpets.nl Klantenservice

Medpets

Correcte, snelle en juiste verzending.

Veel betalingsmogelijkheden en snel geleverd. Zeer tevreden, ik zal zeker in de toekomst nog bestellingen plaatsen bij MedPets!

• as
  • Verifierad köpare

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering!

goede prijs perfecte levereing

Groot aanbod, voordelig geprijsd en perfect verzending

goede service

alles netjes geleverd

Medpets

eens de website gekend een vlotte en snelle bestelling

Zeer vlotte bestelling en levering

Medpets

Goed, een aanrader om te bestellen

Duidelijke website, snelle levering en informatie over de leverstatus en ook snel reactie bij vragen

Medpets

Ik zocht een bepaald soort kattenbrokjes dat niet in de winkel verkrijgbaar is en kwam door de googelen bij Medpets terecht.
Goed dat er eerst vragen over de dieren ingevuld moeten worden, er wordt gekeken of iemand niet in het wilde weg zomaar iets bestelt zonder er iets van af te weten.
Zondagavond besteld, maandag mailtje dat het onderweg was en dinsdag geleverd. Prima!

Medpets

ik ben heel tevreden met metpets.nl

overzichtelijke site, snelle levering en vriendelijke klantenservice.

Medpets

Ik heb vertrouwen in Medpets als veilige winkel op internet.

Ja, ik heb al verschillende bestellingen gedaan, vanaf 2010, en gelukkig ging het altijd goed. Ik moet eerst geld overmaken en dat is bij diverse webwinkels een linke zaak. Bij Medpets is dat geen probleem en dat schept vertrouwen in een internetbedrijf.
Ik hoop nog jaren klant te blijven.

Prima Service

Bij bestelling, altijd een snelle levering. Goede producten. Betrouwbaar en servicegericht

• xx

prima service

snelle levering

Medpets

wil je iets snel, bestel !

Na alle info gegeven te hebben, kregen we snel het bericht dat alles in orde was. Want zelfs al was het laat op zondagavond, dinsdag erop werd geleverd. Alles goed ingepakt en wat besteld was zat erin. Super!!! Ook betalingsmogelijkheden zijn goed voorzien.
Het is goed te weten dat indien men iets nodig heeft de levering snel kan gebeuren.
Dank je voor een goede ervaring.

Medpets

Altijd een snelle levering!

Ik ben altijd supertevrede over mijn bestellingen bij med ped, de spullen worden snel en netjes bezorgd.

• Manon

Altijd goed

Heb al meerdere keren besteld bij MedPets, en ben altijd zeer tevreden, ook fijn dat er nu ook met ideal betaald kan worden. Levering ook altijd erg snel (en correct).

Medpets

Goede en vlotte service, betrouwbaar.

Goede website, duidelijke betalingsmogelijkheden en vlotte levering. De informatie over wanneer de bestelling is verzonden en wanneer de bezorging kan worden verwacht, is een klantvriendelijke service.

Medpets

Alles prima verzonden en afgeleverd.

De bestelde producten zijn in prima staat en waren binnen 2 dagen bij ons.
Fam. Gerards.

• JD

Helemaal prima

Voor de tweede keer bij medpets besteld en wederom alles naar tevredenheid.

Perfect

Ik ben altijd blij met Medpets. Goede produkten en goede levering.

Medpets

Perfect en snel afgehandeld en geleverd!

Top! Ultra makkelijk diervoeding bestellen.
Woe besteld, Don in huis!
Top service.

Bedankt

• Theo
  • 2 Omdömen
  • Verifierad köpare

nette bezorging en een stuk goedkoper als dierenarts

na een bestelling gelijk de site bij mijn favorieten geplaatst.
mocht ik tzt medicatie nodig hebben voor de hond ,ga ik zeker hier kijken,en bestellen

zeer goede site

snelle bezorging en erg betrouwbaar

Great service

I received the feliway spray in 2 days. Great product and great service, fast and reliable. Better than I expected.

Goed gedaan!

Bestellen ging vlot. Spijtig dat er toen ik wou betalen een connectie fout optrad. Opnieuw besteld en daarna ging alles goed.
Vlotte levering van de bestelling.

Dus, Medpets.nl is zeker aan te raden voor iedereen.

Prima en betrouwbaar

Ik bestel regelmatig bij Medpets, het wordt altijd binnen 1 a 2 dagen keurig bezorgd. Bij dit bedrijf kan ik gerust zijn, dat wat ik bestel ook daadwerkelijk wordt bezorgd!

goed en snel

erg goed en snel in huis

Correct,goede afhandeling,geweldig

Goede zaken direct geleverd en correct pluim ga zo door

Medpets

Snelle levering, goed verpakt en goede service.

Ik had het product binnen 2 dagen in huis, goed en netjes verpakt. Kortom tevreden en zeker aan te raden bij anderen.

top en snel

top en snel

• Chris

Tevreden

Snel geleverd, geen probleem.

Prima aankoop

Goedkoopste prijs voor de scalibor banden. Na betaling snelle levering.

Medpets

Snelle, maar vooral goede service

Mooie prijzen en snel bezorgd.

Medpets

Goede site, snelle levering!

Goede overzichtelijke site, ruime sortering en snelle levering

Medpets

eerste perfect , helaas tweede foutief verlopen

Afhankelijk hoe medpets zijn foutieve levering rechtzet ( en dit
op een professionele manier) zie ik geen reden om mijn volgende bestelling niet te plaatsen !!?

Beste heer De Buck,

Zou u contact kunnen opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen we kijken wat er bij de levering is misgegaan en hoe we dit kunnen oplossen.

Medpets.nl Klantenservice

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng