We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mizzcool omdömen

Mizzcool Logo
Bör du handla här? - Se vad kunderna tycker om Mizzcool och skriv själv ett omdöme av Mizzcool 5
Otillräckligt
6.5 av 10

5 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (5)

elendig

Jeg bestilte 2 kjoler ved dem. Levering gik hurtigt, men valgte at sende den ene retur med det samme. Lige siden har jeg forsøgt at få pengene retur - forgæves. Jeg har mailet dem adskillige gange og ringet. Men de tager ikke telefonen og besvare ikke mine mails. Så det er absolut sidste gang jeg handler der !!!! Så vil ikke anbefale dem til nogen.

Utvalt omdöme av Mizzcool

Mizzcool

Super hjælpsomme og meget tillidsfulde

Jeg har handlet hos mizzcool flere gange og vil helt sikkert gøre det igen!

Jeg havde købt en kjole derinde men den var ikke ordentlig i størrelsen så jeg sendte den retur til dem, og byttede med 5-6 andre stykker tøj, dog modtog de af en eller anden grund, aldrig min pakke med kjolen, jeg havde sendt den på den billigste måde og havde derfor ingen kvitt. på, at jeg havde sendt den.
Alligevel sendte de dog tøjet med det samme til mig uden bøvl, det eneste de sagde var, at hvis jeg fik min pakke retur måtte jeg meget gerne sende den til dem endnu engang.

Det er nok den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået, så derfor vil jeg stærkt anbefale mizzcool, til alle andre.

Benedicte T.

Super netbutik!

Har handlet hos Mizzcool et par gange nu og vil helt sikkert gøre det igen.

Altid hurtig levering og gode priser samt god og overskuelig netbutik.

Super

Super site, med gode tilbud. Hjælpsomt personale, god service og hurtig levering :)

Super hurtig service!

Jeg bestilte to tørklæder onsdag middag og modtog dem allerede torsdag med posten. Tørklæderne var i original pose fra leverandøren, som forsikrer mig om at varen er ubrugt. Jeg er helt tilfreds med tørklæderne.

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng