We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mooviezoo omdömen

Mooviezoo Logo
Bör du handla här? - Se vad kunderna tycker om Mooviezoo och skriv själv ett omdöme av Mooviezoo 6
Otillräckligt
6.5 av 10

6 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (6)

Perfekt service.

Fremragende. Købte How i met your mother sæson 1-6, og havde varen allerede to dage efter. Kun ros herfra.

Holder ikke leveringstid

Lover 3-7 dages leveringstid. Viser sig, at de muligvis aldrig vil kunne levere varen. Ikke sjovt, når det var en gave.

Mooviezoo

Ekstrem ventetid samt mangelfuld levering

Jeg bestilte 4 film på mooviezoo.dk den 27 juli 2010 hvor jeg fik at vide at der ville gå mellem 2 og 4 dage. Efter en måned fik jeg, efter at have henvendt mig flere gange, at vide at 1 af filmene desværre var udgået og at jeg ville modtage resten snart. Lidt over en uge efter fik jeg endelig varerne.

varer kom aldrig

Jeg bestilte en film for 12 dage siden jeg har aldrig modtaget den på trods af jeg har forsøgt at ringe samt skrevet 2 mails har jeg intet hørt tilbage jeg sidder nu med en datter som har mistet sine lommepenge og fået o for dem sørgeligt sørgeligt hun vi betalte via dankort og har heller ikke fået pengene retur

Stort udvalg

Har købt en enkelt film, OK oplevelse. ingen beklagelser

rigtig hurtig forsendelse

Har købt tons vis af film her fra.
alle med en hurtig levering.
og intet har fejlet noget.
har aldrig haft brug for at sende noget retur eller klage.
kan varmt anbefales :)

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng