We are hiring!

• OMDÖMEN (335)

Empfehlenswert

Das Programm ist einfach zu bedienen und liefert gute Ergebnisse

Omdöme av bekräftad köpare

Langsomt men til slut sikkert

Jeg havde en supporter der pludselig rejste fra firmaet, og efterlod mig, og formodentlig andre, i en meget vanskelig situation, efter 3 uger med voksende iritation blev jeg kontaktet at en ny medarbejder,
det hjalp, han vidste hvad han talte om, og mit problem løste sig.

Omdöme av bekräftad köpare

Glimrende hjælp over telefonen.

Jeg blev hjulpet igennem mit problem på en måde som tog højde for at jeg ikke er " nørd " med en computer. Stille og roligt.

Omdöme av bekräftad köpare

Meget god Support, kan anbefale MYSecuritycenter.

Fantastisk med fjernsupport, fik løst mit problem ad denne vej, meget godt tilfreds med resultatet, som jeg roligt kan anbefale.

Effektiv hjælp

Min MYPCTuneup drillede. Jeg kontaktede Carsten, der straks meldte tilbage. Han lavede en fjernsupport på min PC, og ret hurtigt fungerede den atter normalt. Carsten var venlig, forklarende og effektiv :-)

Vielen Dank

Mein Problem wurde sehr schnell und sehr freundlich gelöst. Vielen Dank.

Omdöme av bekräftad köpare

fik super beh. meen carsten fjernede min valutaberegner og andet

fik rigtig god behandling .havde nær sagt som sædvanlig
fordi da jeg oprettede abbonomentet i august var der utrolig mange konflikter med programmet og min pc. så jeg var næsten i daglig kontagt med hovedkontoret i spanien i ca.14 dage i træk.
og nu har jeg været på ferie. og da jeg skulle starte pc,een op blev den ved med at vise at sikkerheden var nede selv om jeg havde kørt opgradering 4 gange og det virker stadig ikke fordi spamfilteret slipper en masse lort igennem. så jeg må nok gå tilbage til det gode gamle stabile norton

Omdöme av bekräftad köpare

Mein Problem wurde sehr zufriedenstellend gelöst

Das Problem, das frühere Antivirenprogramm eTrust konnte nicht vollständig entfernt werden, die Links zur Entfernung haben einwandfrei funktioniert.

Hjælpsom

Supportmedarbejderen var meget venlig og hjælpsom. Vi havde dog en del problemer med at løse selve problemet. Men han prøvede ihærdigt med fjernsupport.
Efter gentagne forsøg fandt jeg selv en løsning hvor vi nulstillede hele computeren.

God langdistancehjælp

Systemet virkede ikke som planlagt - derfor skønt med god hjælp!

Omdöme av bekräftad köpare

Karsten har været eneståen til at hjælpe.

Hej Karsten
Tak for din hjælp 2. gang, du giver dig tid til at forklare, hvad jeg selv skal gøre næste gang.
Det kan ikke være bedre.
Preben

Venlig

Havde problmer med at indsætte ny licensnøgle. Skrev en mail, men da det var lørdag fik jeg ikke svar før mandag. Træls at man ikke kan komme i kontakt med dem i weekend, uden at købe en tillægs pakke, som koster 600 kroner. Mandag kunne jeg ikke finde et telefonnummer til dem, så kontakten foregik over mail, indtil den venlig mand, Carsten, ringede mig op. Super venlig betjening han gav over telefonen og via fjernstyring blev mit problem løst. De fire stjerner gives alene pga Carstens venlighed, tålmodighed og rigtig gode betjening. Havde det ikke været for Carsten, havde jeg givet 0-1 stjerne, da jeg synes det er dårligt man ikke kan få hjælp i weekenden.

Svar från MYSecurityCenter

Kære Trine.

Vi takker mange gange for din anmeldelse. Vi er også glade for at du synes vores support yder en "rigtig god betjening". Det er vores erklærede mål at levere den bedste support og service af alle i vores branche og det synes de fleste af vores kunder at vi gør. Her på Trustpilot opnår vi den højeste kundetilfredshed blandt alle sikkerhedssoftware firmaer.

Vi leverer ubegrænset og gratis support i hele licensperioden. Inklusiv gratis fjern overtagelse af din PC. Denne service tager vores konkurrenter normalt mellem 300 og 700 kroner for. Vores support er på dansk og tilgængelig hverdage fra 09:00 til 18:00. Det mener vi faktisk er bedre end gennemsnittet og vi er ej heller bekendt med at nogle af vores konkurrenter eller andre firmaer yder support i weekenden.

Håber at du forbliver en glad og tilfreds kunde.

mvh MYSecurityCenter Support.
support@mysecuritycenter.com

Omdöme av bekräftad köpare

Bravo pour le professionnalisme!

Je remercie vivement Wim Braem pour la télé-assistance sur mon ordinateur. En effet, ce dernier y a passé 5 heures! Quelle patience!
Il a réussi à enlever tous les restes des anciens anti-virus qui bloquaient l'installation de MSC Gold, et seul un professionnel pouvait y parvenir sans mettre en péril l'ordinateur.
Encore bravo et merci!

Omdöme av bekräftad köpare

Schnelle und zielgerichtete Hilfe.

SUPER. Die Hilfe erfolgte schnellstens und wurde verständlich angeboten. Probleme werden gelöst.

tevreden!!

Tevreden!

Wij hadden een probleem met het programma Explorer en Wim heeft het voor ons opgelost. Dit is wat we begrijpen onder goede service en snel reageren op de wensen van de klant. Ik zal MySecuritycenter zeker aan mijn vrienden aanbevelen!

Omdöme av bekräftad köpare

Vriendelijk en deskundig geholpen.

De updates kwamen niet binnen en doormiddel van de deskundige en zeer duidelijke aanwijzingen van Wim is het probleem opgelost.
Verder is het doel, veilig internetten door mij, al meerdere jaren gehaald, dus ook daar ben ik zeer tevreden over.

god service

har været meget begejsteret for den hjælp jeg har fået og søde menneslker at snakke med og hjælpsomme

Omdöme av bekräftad köpare

MYSecurityCenter Top Anti-virus bedrijf (wereld wijd)

MSC is een bedrijf met uitstekende producten.
De ervaring die ik heb met MYPCTune up is geweldig,het houdt mijn pc altijd schoon van fouten.
MYinternetSecurity Gold heb ik al vanaf 2010 en voldoet uitstekend.
Prijs/kwaliteit verhouding is goed
Het contact met de medewerker (in het Ned.) is zeer goed,een probleem met mijn pc werd via teamviewer snel opgelost.

Omdöme av bekräftad köpare

Vanskelig å legge inn lisensnøkkel

Dere tar pengene, men det er vanskelig å finne ut hvordan en fornyelse skal gjøres. Det mangler en godt synlig link for innlegging av lisensnøkkel på bekreftelsen av bestillingsdetaljene. Det ville spart dere for min henvendelse (#LU-39995-297). Fikk god hjelp gjennom tilsendt veiledning.

Fin fin

Carsten D: Venlig, forstående, tålmodig og kompetent. Fin oplevelse

Omdöme av bekräftad köpare

Super flot og hurtig hjælp

Jeg er MEGET tilfreds med den assistance jeg fik af Carsten i MSC Support. Det var i et sprog jeg forstod og hjælpen var mig til stor nytte. Fantastisk flot - TAK.

Jeg havde problemer.

En der hedder Carsten hjalp mig med at få virusprogrammet i gang igen, da det ikke virkede.

Beoordeling service en contact

Onlangs nog contact gehad met de heer Nico Roosevelt.
De heer Roosevelt heeft ons altijd prima geadviseerd.
Omdat ik inmiddels volledig op Apple hard- en software ben overgestapt, maar daarnaast ook nog vrienden en kennissen ondersteun bij computer problemen, hebben we afgesproken dat ik waar nodig en gewenst het pakket MyPCTune up zal adviseren als oplossing voor veel voorkomende computerproblemen.

EFEKTIVITET

jeg kan efter min bedste overbrvisning kun anbefale på det
varmeste at flere bruger MSC da efter den service jeg er den
bedste man kan få de er hurtige de hjælper og er utrolig rare
og venlige at tale med.

Fin service

Hurtig tilbagemelding, da jeg havde problemer med installationen.

To the point

De MSC medewerker werkte erg snel, hij wist precies waar hij de nodige programma's moest bijsturen om mijn probleem op te lossen en voor ik het wist was mijn computer weer beveiligd.

Omdöme av bekräftad köpare

Fantastik professionel og super venlig

Tålmodighed er en fantastisk dyd for en supportmand og denne har Leon fuldt ud indfriet. Jeg fik en fantastisk hjælp, hvor Leon ikke gik fra problemet, før det var løst 100 procent.

très professionnel

Je ne pouvais pas désinstaller mon antivirus MSC et le technicien Wim a fait cela par assistance à distance le jour prévu et à l'heure prévue. Je n'ai rien à redire travail très clean . je donne 5 étoiles au moins pour le service.

Yannick Thivierge tyckte detta omdöme var användbart

Omdöme av bekräftad köpare

Goede,duidelijke communicatie en oplossing.

Mijn problemen werden professioneel en volledig opgelost. Dank hiervoor.

Omdöme av bekräftad köpare

mijn probleem met antivirus in een oogwenk opgelost.

Min probleem met een zogezegd verlopen antivurus programma dat normaal nog 319 dagen geldig was, werd op een professionele en snelle manier van de baan geholpen.
Bedankt Wim Braem.

Muy buena atención

Me han atendido muy cordialmente y sin ningún tipo de problema. Me han solucionado el error y se han adaptado a mi horario que es un poco complicado. Genial.

EFICIENCIA Y RAPIDEZ

a pesar de mis dudas iniciales al desconocer la empresa tengo que reconocer que tanto en el trato como en la rapidez de gestion de las dudas planteadas he quedado muy satisfecha. Con respecto al producto adquirido estoy encantada pues la velocidad de mi PC ha mejorado de forma espectacular y ya lo he recomendado a mis amigos y familiares

Goede Service

Vorige week had ik problmen met de virusscanner.
Ik stuurde daarover s'middags een mail naar Wim Braem.
Kort daarop werd ik gebeld door Wim over mijn probleem, en niet veel later had hij het probleem opgelost.
Alle lof voor Wim want dit was niet de eerste keer dat ik van buitenaf geholpen ben bij een probleem. Ik ben al jaren klant bij Mysecuritycenter en met deze goede service en leuke aanbiedingen hoop ik dat nog lang te blijven.
Bedankt Wim!!!

Snel, accuraat en vriendelijk

Werd voortreffelijk uit de shit geholpen door Wim van MySecuriry Center. Nu moet ik wel zeggen dat ik vind dat het inbrengen van een lisence key m.i. op een meer gemakkelijke en directere manier moet kunnen, waarom niet automatisch na registratie van betaling.

hoch zufrieden

überaus kompetent

professionel hjælp til privatbruger

Jeg havde et problem med manglende værktøjslinie ved kontaktpersoner. Blev ringet op på det lovede tidspunkt og selv
om det voldte Carsten lidt problemer, som han drøftede med en kollega, løste han opgaven, som jeg ikke kunne finde svar på i nogle af mine egne manualer. Jeg følte mig meget tryg, da der ikke var tale om, at jeg bare hurtigst muligt skulle gøres færdig. Venlig og behagelig support, som jeg vil benytte igen, når nye problemer opstår.

Super kundeservice

God support da vi skulle have installeret ny antivirus. Da vi skulle have ny Silver 2012 installeret kom den frem med en fejlmelding. Efter telefonisk support kunne vi stadig ikke få den installeret. MY foreslog derfor at de overtog de 2 pc'er vi har via fjernsupport. Efter 2 timer fungerede alt perfekt.
Super service.

Omdöme av bekräftad köpare

MYSecurityCenter er virkelig til for My...

Når jeg havde renset min PC så frøs den ville ikke rette - sendte mail om problemet - blev ringet op, fik personlig betjening - hold da op det var noget af et arbejde (for firmaet) - adskillige ting blev prøvet - gennem fjernsupport - flere timer fordelt over nogle dage - men problemet blev løst - følte næsten jeg var ved at være i familie med teknikeren!!! Bare en super oplevelse

Det var en super service Carsten leverede -

Super !

Jeg har været godt tilfreds med mysecurity.
Jeg har abonneret i 2 år nu og har kun fået god og hjælpsom service.
Jeg har prøvet 3 forskellige internet sikkerhedsprogrammer og har været tilfreds med dem alle + Tuneup, som jeg synes virker.
MySecurity er et firma som kender til service og jeg har ihvertfald fået det jeg har betalt for.