We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (2 682)

Helt greit

Mobildekselet jeg kjøpte, måtte modifiseres, passet ikke til tlf. Skjermsparerer dekket ikke så det løsnet etter 1 dag.

Mytrendyphone.no

ikke enig i omtale her !

Ser folk skryter av rask levering, og god kunde support.
Det finnes fler rimeligere steder på nett, og m free shipping.
Jeg valgte en "tryggere" løsning.
Men nå har halvannen uke gått, uten å ha fått sending på to mobil batterier hjem.
Og når jeg så etterlyser bestilling, bekrefter de at den er sendt, men sikkert "henger" igjen i tollen, og, at jeg selv må finne ut hvor saken ligger.
Så kunde support er ikke noe tema her. Heller ikke leveringstid, for meg som kunde.
Jeg har fremdeles ikke fått mine to små batterier. Og ingen vet hvor de er.
Men betalt er de .
Så neste gang, "free shipping" .

Beste evver

Mytrendyphone ervden beste og billigste siden jeg har vært borte

Kjempe service

Jeg vil anbefale dere til alle jeg kommer i kontakt med.

Mytrendyphone.no

God hjelp i telefon og rask og effektiv levering

Jeg klarte først å bestil feil vare til feil telefontype. Ringte og fikk veldig god hjelp. Fikk også tilsendt link med henvisning til hva som fantes til min telefon. Bestilte ny vare og kom i løpet av 3 dager og passer perfekt til min telefon.

Imponerende

Rask og effektiv levering.Har bestilt sendinger flere ganger fra Mytrendyphone,anbefales.

Veldig rask og god service

Vil anbefale dere til alle jeg kjenner, veldig god kundebehandling, rask levering, og gode priser!

Hårreisende!!!

Det var så bra! Såg på priser på internett etter det eg skulle ha, fant den desidert lavaste prisen og kom til ei veldig grei heimeside. Bestilte vara uten problem, og to dagar seinare låg den i postkassa. Einaste problemet eg kan sjå er at dei sender frå Danmark, vara eg kjøpte kosta under 200 kr so det var ingen problem med toll, veit ikkje korleis det blir med varer over 200 kr...

Utrolig rask og presis

Bare godt å si om Mytrendyphone, etter flere vellykkede handler innen telefon-tilbehør. Raskt,rimelig og informativt!

Veldig rask og god service

Hjemmesiden var nem at bruge, jeg fandt produktet hurtigt, og blev overrasket over hvor hurtigt jeg fik det tilsendt :-)

Ekspresslevering

Meget bra nettbutikk, bra priser og ekstremt hurtig behandling og levering rett hjem i postkassa.
Anbefales på det varmeste

Topp service

Service, vareutvalg,og pris som tilfredsstiller den kresne kunde.

Mytrendyphone.no

God pris og rask levering

Jeg har kjøpt mange ganger fra Mytrendyphone og veldig fornøyd. De har rask levering og bra service.
Det kan være mye mere effektiv hvis man betale Moms så da trenger ikke å betale faktisk mere til norsktoll :)

Utrolig bra levering!

Mytrendyphone.no

flott å ha et sted hvor du kan kjøpe mye fancy utstyr til din mobil

Jeg er veldig fornøyd med at jeg får kjøpt utstyr til mobilen, det er også rimelig og trygt å handle. En ting skuffet meg veldig.... jeg fikk ingen opplysning om at beløp over en viss grense måtte tollklareres, og at det dermed ble forsinket, og dyrere. Fikk ingen mail om dette. Fikk først opplyst det ved å ringe kundeservice etter å ha ventet på varene i nesten en uke.

Informasjonsrikt og sikkert

Mytrendyphone leverte nøyaktig det de reklamerte med, og varene kom på under ei uke, selv om de ble fortollet.

Produktene var som reklamert, og fungerer glimrende, både batteri og batterilader.

Dette klaffet.

Var litt spent på om batteriet passet i tlf. Det passet, men har nok noe mindre kapasitet enn original. Enkel, rimelig og grei handel.

Mytrendyphone.no

Billig i utgangspunktet,men dyrt når alle tilleg er lagt til

Kjøpte en mobilvesken som var priset med kr243 i prislisten,men etter at frakt,toll og gebyr kom vesken totalt på kr 479,00 !!!!

Takk for henvendelsen.

Når du bestiller varer for over 200 kr (som er den norske tollgrensen), kommer det opp et stort banner i trinn 1 i handlekurven, som advarer om at våre norske kunder må betale fortolling og MVA på forsendelser over 200 NOK. Det er dessverre ikke mulig å lenke til dette banneret, men du kan teste det selv på vår nettside. I tillegg står dette opplyst flere andre steder på vår nettside:

Det gjør vi oppmerksom på slik at våre kunder kan regne med norsk moms og tollgebyr som kommer i tillegg.

USB PINNE - 32GB

USB PINNE - 32GB
Hastighet: opptil 54MB/s
Lesehastighet: opptil 30MB/s
Vekt: 21g
Topp

Mytrendyphone.no

Originalbatteri til lavest pris og umiddelbar levering

Smidig som bare det. Bestilte originalt Samsungbatteri og fikk det i postkassa to dager etterpå.

lynrask ekspedering

fikk mitt batteri til min mobil i posten hær i Bodø på 2dager, det er service det!!!!

Enkelt - rimelig - raskt

Ryddig info - rimelig pris - kjapp levering! Så bra!

Mytrendyphone.no

Super rask og god service

Et firma der jeg har opplevd en service og kjapphet jeg ikke opplever mange steder. Ikke siste gang jeg handler her!

Enestående service

Bestilte noen varer fra denne siden, måtte ta kontakt med kundesupport ang feil ved ordren.
Problemet ble løst etter 5 min.
Har aldri vert borti et så kjapt kundeservice før

Billig og superrakst!

Bra kvalitet på det jeg har kjøpt. Jeg fant det mye rimeligere her enn på de andre nettsider jeg har kikket og varene var i postkassa mi allerede etter to dager! Superfornøyd!

troverdig

meget enkelt , og ryddig og handle på trustpilot.
leverigen gikk greit og produktet svarte til den forventningen jeg hadde :-))

Mytrendyphone.no

Alt jeg trenger for lite penger

En knall bra onlinebutikk hvor jeg finner alt jeg trenger av utstyr til mobil og nettbrett uten å måtte stå i lange køer! God kvalitet til en billig penge.

bra nok

forbøyd med rask levering. men mindre fornøyd med hjelpen jeg fikk etter at jeg fikk feil og skulle returnere varen.

Takk for henvendelsen.

Vi beklager om det finnes noen feil med varen, men mine kollegaer forklarte hvordan du kunne reklamere på din vare.
Vi kommer til å kontakte deg så snart reklamasjonen er behandlet.
Det er vanlig prosedyre og vi gjør vårt beste for å ordne saken fortest mulig.

Takk for forståelsen.
Mytrendyphone.no

Ingenting negativt, helt greit!

Det jeg bestilte kom 3 dager etter at jeg hadde fått bekreftelse på at det var sendt. Mye billigere også, de store el-kjedene tar 199,- for samme vare som jeg betalte 128,- med frakt her :-) Fikk faktisk tips om denne siden hos Elkjøp, siden de ikke kunne skaffe det jeg var ute etter!

Super nettside

Digger dette stedet. Bra varer, bra pris og kjapp levering. Kommer garantert til å bestille mer herfra. :-D

Kjapt og greit.

Varene jeg bestilte, var akkurat slik de skulle være. Men det løp på tollgebyr, noe jeg ikke trodde var aktuelt, da jeg regnet med at jeg handlet med en norsk butikk. Det er mulig jeg ikke sjekket godt nok før jeg sendte ordren, men jeg så i alle fall ingenting om at butikken lå i utlandet.
Varene var det som sagt lite å utsette på. Pakken ble også sendt fort.

Hurtig levering.

Som vanlig fikk jeg min bestilling veldig raskt i posten. Alt var riktig.

Kommer til å kjøpe mere hos dere fortsatt.

Mvh .Knut.

Flott pris!

Bestillte varene i påsken, tok 4 dager så lå dem i postkassa. Kjempe fort levering :-D
Og kan ikke klage på prisen!!!! *TommelOpp*

Omdöme av bekräftad köpare

Best på service og kvalitet!

Kvaliteten er bra nok, prisen er helt suveren!

Omdöme av bekräftad köpare

Fornøyd med varene, men alt for lang leveringstid.

Det tok ti dager å sende en liten pakke.

Svar från Mytrendyphone.no

Takk for henvendelsen og beklager forsinkelsen.
Som regel har vi rask levering, men leveringen avhenger av postgang og fortolling.
Pakken kan være forsinket noen ganger på grunn av tollbehandling og det er dessverre ikke noe som vi kan påvirke.
Dette gjelder forsendelser som koster over 200 NOK og vi gjør oppmerksom på det flere ganger i bestillingsprossesen.
Vi håper at din kjøpsopplevelse hos oss blir enda bedre i framtiden.