We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Netonnet omdömen

Netonnet Logo
Kunder skriver: »En favorit och kär vän...« »Bra hemsida !!« »Kanon, helt enkelt« 3112
8.3 av 10

3 112 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (3 112)

Bra hemsida !!

Gillar Netonnet's hemsida. Man hittar i princip allt man söker. Toppen.

Utvalt omdöme av Netonnet

Netonnet

En favorit och kär vän...

Jag återkommer och återkommer till Netonnet. Sjukligt bra priser och man får varorna fraktfritt till dörren! Dessutom om det blir fel byter de vara utan att ifrågasätta. jag köper mycket på Netonnet (tv, multi skrivare, dammsugare, hårtrimmer, fotopaper, trädlösa adapter mm). Hur jag än stöper priser och jämför så tar jag alltid Netonnet om de har samma vara! 5 av 5

Kanon, helt enkelt

Bra hemsida, hänvisningarna till hylla och fack gör det lätt att hitta varan. Vet man vad man vill ha/behöver är det mycket prisvärt. Behöver man goda råd och vägledning ska man kanske gå någon annanstans

Netonnet

En gång är ingen gång...

Jag har handlat för sista gången hos netonnet !!

Man kan undra hur de tänker om sina missnöjda kunder...det är klart att vi snackar i fikarum...på släktmiddagar...på tågresor...på mässor...om var och varför man handlar ditt eller datt...

Köpt en mp3 spelare och en digitalkamera av dem...bland annat...
Men dessa två köp har sänkt netonnet totalt. Deras policy att dom skall få tre chanser att "laga" en produkt innan den kan bytas eller köpet kan hävas är så...stel... Jag jobbar med elektronik och har i dessa två fall talat med felanmälan (vilka inte förstår teknik) och förklarat vad som är problemet...skrivit utökade beskrivningar om hur mp3 spelaren hänger sig...när och hur...att jag återställt den enligt instruktionsbok...anvisningar till servicepersonen hur den ska göra för att felet ska uppstå...nej dom gör bara sin rutinåtgärd och då fungerar den....skicka till kund igen...tills jag slutligen når fram till någon som fattar vad jag talar om...eller med kameran hur den får blå ränder på bilderna fast det inte är möjligt enligt dem..."det står i manualen att det kan bli så vid filmning med kameran"...påpekar deras telefonsupport...ja...men det blir blå ränder när vi tar bilder...efter tre omständiga vändor fram och tillbaka ändrar de sig och erkänner att "..nämen sedär...det är ju fel på produkterna.." köp ingenting av netonnet...jag handlar min elektronik av en annan leverantör idag...lite dyrare...oändligt mycket trevligare att göra affärer med men framför allt...dom lyssnar och är kompetenta...agerar direkt och agerar rätt...

Perfekt

Har handlat en hel del genom året och det har alltid fungerat perfekt.

billigt och bra

köpte min första platt tv från dom. tog ett tag för mig att bestämma mig för vilken jag ville ha. lade sedan in min beställning och fick hem den väldigt snabbt. går lätt att leta igenom sidan, tydliga priser, lagerstatusen är väldigt klar och tydlig. kundtjänst svarar väldigt fort och är mycket trevliga.

Beställde via nätet

Kom aldrig någon vara, ringde dom och fick inget vettigt svar

Billigast på nästan allt

Här hittar man det mest, bra att man kan se lagerstatus och på vilken hylla man hittar sin vara

Snabba leveranser bra priser

Ligger oftast bra i pris och levererar till utsatt tid. Dessutom användarvänlig sajt!

Peter Stark tyckte detta omdöme var användbart

Bra vid reklamation

Snabb leverans. Har reklamerat/använt garanti på varor och det har fungerat mycket snabbt och smidigt!

Netonnet

Gratis frakt och snabb leverans

Netonnet har oftast dom billigaste priserna, de faktum att dom har gratis frakt på allt samt snabb leverans gör att betyget är högt.
Köpte ett fotbad härifrån och det var helt klart värt priset!

Netonnet

Smidigt sätt att handla på

Jag gillar att handla här. Bra priser och snabb leverans.

Bra

Bra hemsida och bra priser.

Alltid låga priser

Handlar mest online från Netonnet och det har gått bra. Priserna är kanon och om man hittar en lagershop i närheten är det smidigt att hämta ut själv. Är lägsta pris viktigt är denna butik rätt val.

Bra butik!

Bra sortiment och priser jämfört med många konkurrenter. Köpte en TV som jag hämtade på närmaste NetonNet butik. Fick hjälp att lasta ut den i bilen utan kostnad!

Netonnet

Leverar hem på ett bra sätt

Bra priser

Missnöjd

känner mig inte säker som kund här och har tyvärr inte handlat.
Och servicen är inte bra.

Netonnet

har det mesta inom elektronik

Har köpt mycket igenom netonet och det har aldrig varit några problem, och de sakerna som jag har köpt på netonet är pga att det har haft bäst pris på just den varan iaf, men det är i allmänhet bra priser

Ingen att fråga .....

.....men det behövs ju heller inte.
Vi tar ju reda på det vi önskar gnm nätet och då slipper vi bli utsatta för så kallade säljare.
Fördelen med netonnet är fysiska butiker på fler platser vilket innebär produkten hemma på mkt kort tid(om du alltså bor i närheten)
Ofta tänker jag "varför arbetar denna person här"om vanliga branschbutikers anställda.
Ortoligt ofta har dessa "säljare" en undermålig kunskap om sin branch.Punkt!

Bra priser

Mkt bra priser alltid!

Bra service, bra priser

Bästa elektronikföretaget!

Störst utbud och i 99% av fallen billigaste pris, bra personal!

Snabba leveranser

klart bästa att handla hos

Mycket Nöjd!

Bra att handla ifrån.
Snabba Leveranser.
Lätt att byta en vara som är felaktig, trasig, man är missnöjd med.

Netonnet

Bra pris på netonnet, bra variationer

Ville köpe en kamera, det var faktiskt billigare på netonnet jmf med Mediamarket. trodde först att det skulle varit billigare i MM men så var det inte. Självklart har MM många mer varianter och kunnig personal, men vi visste precis vad vi ville ha, så att priset var avgörande. då var netonnet bättre. Personalen tyvärr på netonnet är inte så himla kunniga, men jag läser själv på nätet om produkten då får jag mycket bättre info.

Problemfri handel

Har inte handlat online,däremot i fysiska butiker.Lätt att hitta runt,bra priser,du ser direkt om det finns hemma,kanonbra garantiservice,hade sönder min mobil men det var inga som helst problem att få en ny!

Ganska nöjd.

Netonnet är BRA men inte BÄST :)) Även de kan göra svårt för en NÄR det uppstår problem tyvärr MEN när man inte ger sig lätt och står på sig KAN och VILL de då hjälpa. Vilket de gjorde också efter några mail och mycket tjat.

Ett stort skämt

Beställde en bilradio en onsdag med express frakt. Paktet kommer som utlovat på torsdagen med fel innehåll. Meddelar kundtjänst och blir lovad rätt innehåll dagen efter (fredag). Inget paket denna dag, kundtjänst meddelar denna dag att det kan ta en dag extra bara för att det har blivit fel första gången. Måndag fortfarande inget paket och kundtjänst "beklagar" detta...Men på tisdagen ska jag få mitt paket. Måndag kväll får jag ett mail som säger att paketet är skickat och förhoppningen är att jag ska få paketet på tisdag. Men vald betalning är 10 dagar netto, inget lustigt om jag inte redan hade betalat varorna i samband med beställningen....Nästan och snart en vecka tidigare... Är detta NetonNet´s sätt att skämta är jag inte road. Missnöjd och ej framtida kund...

Kanoners!

Beställde min Gear4 Unity Remote och fick den dagen efter.
Dessutom var det fraktfritt.

riktig dåligt

fick min hdmi kabel efter 2,5 månad under tiden fick jag nästan varje vecka ett nytt mail om att den är på väg om ca så dagar men det tåg 2,5 månader, under sommar kunde inte jag o familjen nytta av att titta på film via datan på tv skärm:(((

• Åsa
  • Hägersten, SE
  • 2 Omdömen

Netonnet;)

Gillar skarpt deras affär hittar samma varor som finns i andra affärer men till bra priser och ofta lägre än vissa andra affärer

Suveränt

Bra exponering i butiker, kunnig personal:)

en bra och smidig affär

jag tycker att net on net är en bra affär.
där kan man gå och plocka hur som helst.
det ligger på lagerhyllor.
och allt är lätt tillgängligt

Är supernöjd!

Är nöjd med Netonnet både butiken i Västerås och på nätet. Handlar all elektronik här!

God service

Og hurtige leveringer.

Samt god kundeservice.

överaskande billiga

netonnet.se är ovanligt billiga med sina varor. Upptäckt dom för ett kort tag sen och tycker riktigt mycket om dom.
samma varor men priset är betydligt lägre!

Bra

Fungerat bra för min del,

Kamera

Bra priser, suverän service vid reklamationer.

Netonnet

Jag har alltid fått bra varor från netonnet

Det är så lätt att handla på netonnet. hemsidan är lätt att förstå och det finns bra fakta där.

Netonnet

Billiga priser och relativt bra utbud

Snabbt, enkelt och billigt, men utan service och kompetens som finns hos vissa andra leverantörer

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng