[REPLY]
Jeg bestilte en strømforsyning til min Sony computer mandag d. 27/2-2012, jeg var dog noget i tvivl om det var den korrekte jeg havde fundet på deres hjemmeside så et hurtigt opkald blev foretaget til deres support.
Jeg ventede i kø i små to minutter og blev så stillet igennem til en utrolig hjælpsom medarbejder (Morten tror jeg det var) som hurtigt kunne svare mig på mine spørgsmål.
Jeg ville lige være sikker på at jeg kunne modtage varen dagen efter, altså om tirsdagen, hvilket ikke skulle være et problem.
Tirsdag kl. 10:15 var Posten her med min vare som blev leveret i forsvarlig emballage.
Strømforsyningen virkede perfekt og var som lovet original - utroligt til denne pris som er langt under andre butikkers pris.
Skulle min aldrende computer svigte på et senere tidspunkt er det 100% sikkert at det er hos Bærbar.com jeg handler.
Forøvrigt fik jeg 100 kr. i rabat med et gavekort jeg hentede via deres Facebook profil.
Meget seriøst og professionelt.
Bærbar.com var nem at handle med. De var hurtige til at svare spørgsmål per mail og dagen efter jeg havde bestilt strømforsyning, kom den.
Mia Bernscherer Bjørnfort tyckte detta omdöme var användbart
Yes you are doing a very good job and i have received exactly what i need, in this moment im writing this words with the new keyboard from your store.Im very satisfied also with the time of delivery of the package.I will always trust in you and recommend your company to other.
Thank you very much and have a nice day to all.
Best Regards
Der er sammenhæng mellem mine forventninger og det der præsters, jeg fik min vare 1 dag før forventet.
Der er masser af gode tilbud og det er ikke alt for besværligt at komme omkring
Min første kontakt var problemfri. Venlig, hurtig og korrekt hjælp via mail. Levering til aftalt tid i rigtig mængde.
- Unikke lagervare.
- Overskuelig hjemmeside.
- 2-dages levering.
Fremragende!
jeg har ikke handlet med firmaet før! men blev det anbefalet ,dejligt at kunne følge varen hele vejen fra firma til kunde.
Min vare svarede helt til forventningerne , og blev afsendt og modtaget inden for det aftalte tidsrum . Super og nem handel !
Jeg må sige, at jeg KUN KAN ANBEFALE Bærbar.com. Til andre
Jeg bestilte den end dag fik det inden for 48 timer. (ingen fejl ved varen)
SÅ jeg har kun haft en god købe oplevelse. Så køb bare hos Bærbar.com.
Jeg er SIKKER på, HVIS man får en defekt vare så er servicen lige så nem og hurtigt som jeg har oplevet den ved mit køb
John
fik brug for strømkabel og oplader til min gamle bærbare ikke almindelige pc... fandt hurtigt den del der skulle bruges vha enkelt system og et spørgsmål om at finde et nummer der kunne sige hvilken model jeg havde... ikke kun Argo C men nummer (hvilket end ikke står på selve pc!!)
Det kom dagen efter jeg havde bestilt.
Jeg har for nylig købt en ny strømforsyning til min bærbar computer og det gik helt uden problemer. Bærbar.com har rimelige priser og sender hurtigt varerne. Helt perfekt handel!
Hurtig levering bestilte en ny oplader torsdag og det var her fredag morgen.det er god service.
mang tak, hvad skal jeg sige med 5 stjern er
Ovenstående siger vist det hele. Jeg ringer og får den hjælp jeg behøver, får varen leveret som aftalt og prisen er mindst ligeså god som den jeg kunne finde andre steder. Har dog kun handlet her en gang, men opladeren til min ASUS kom og firmaet leverede som lovet
Har bestilt reservedele på bærbar.com flere gange, og det er gået godt og hurtigt alle gangend. Den/de varer der bliver bestilt, bliver hurtigt leveret. Og hvis det er bestilt til afhentning, kan man gøre det dagen efter.:)
Opladeren til min computer holdt op med at fungere.
Fandt hurtigt og nemt frem til en passende oplader på bærbar.com, jeg bestilte varen kl.11 om formiddagen, og allerede næste formiddag kunne jeg atter sætte min computer til opladning.
I mellem tiden fik jeg løbende mail omkring min vare, så jeg hele tiden viste, hvor langt den var.
Super hurtigt og god service, helt klart en firma jeg vil vende tilbage til en anden gang.
Vil helt sikkert bruge dem fremover.
Produktet kunne desværre ikke virke med min bærbar. Fik tilsendt et nyt batteri, der desværre heller ikke virkede. Vi derefter penge retur uden problemer
Tiptop vare hurtig leveret alt var virkeligt bare i orden
1. nem hjemmeside
2. det jeg skulle bruge var på lager
3. det blev afsendt og modtaget af mig lynhurtigt
4. betaling trukket på dankort som aftalt
Køber der helt sikkert igen.
Kan anbefales
En god hjemmeside hvor jeg om eftermiddagen bestiller en strømforsyning til min bærbar og 2 dage efter levering med posten.
Super information på handlen som blev gennemført. Tak for det.
Eneste minus er at forsendelsen glemte det halve af min ordre så jeg måtte vente til ugen efter.
fandt hurtigt hvad jeg skulle bruge og levering helt i top
Det gik over forventning. Jeg fik besked om, at min bestilling var kommet efter 2 hverdage og klar til afhentning på posthuset. Det var godt gået.
Jeg bestilte den ene dag og 2 dage efter havde jeg min vare.
Både hotlinen og levering forløb uden anmærkninger særligt vil jeg fremhæve lev. uden omkostninger samt engagerede folk på hotlinen og hurtige mailsvar vil til enhver tid , når behovet opstår bruge bærbar igen !
Jon Lassen
Efter at være svære at få fat på i telefonen, gik handelen som den skulle. Fri fragt var top!! Levering dagen efter bestilling - så ingenting at sætte en note ved..