[REPLY]
Jeg har netop modtaget meddelelse om, at min vare vil blive afsendt fra Olsen It... De hævede pengene for ca. tre uger siden, og begge mine varer stod som værende "på lager"... Har to gange skrevet til Olsen It, men ikke en lyd er kommet tilbage.
Prisen var i orden, men en anden gang vil jeg nok tænke to gange inden jeg bestiller her - vil dog ikke afvise det...
Et sidste opstød - tryk Like og du får 15 kr. rabat... Ja ja - så trykker jeg da, men ingen rabat %-)
En okay butik - bare man er tålmodig :D
Hejsa.
Vi lagde de 15kr med i småpenge og håber du har fået dem.
Nogen gange virker det der facebook rabat ikke, det beklager vi.
MHT hævning af penge forud for afsendelse kan jeg berolige dig med at problemet pr. primo maj 2012 er løst. Nu hæver vi først pengene når vi sender varerne.
Så jeg håber du tør komme igen hvis du falder over noget andet spændende.
MVH Jørgen Olsen
Tlf. 2586 4573
Førstehåndsindtrykket af Olsens IT var som enhver anden webshop, indtil man klikkede lidt rundt, og fandt "næsten" alt hvad hjertet begærer. Jeg faldt nemlig over et værktøjssæt og et Xbox 360 DVD drev som jeg lige stod og skulle bruge til en meget rimelig pris.
Glæden blev ikke mindre da jeg fandt ud af at de tog Bitcoin som betalingsmiddel og tilmed brugte WalletBit som online betalingsløsning.
Som designer, udvikler og administrerende direktør af WalletBit blev jeg da nød til lige at kører ud for at købe tingene og siger pænt goddag.
Her fandt jeg en meget venlig mand, med styr på tingene, så alt i alt en god oplevelse, og forhåbningen om et godt samarbejde for fremtiden.
skidt stil at gennemføre betalingen før man ved om man har varen. De andre steder jeg handler betaler man først når varen bliver sendt.
Hej mr. Anonymous.
Jeg er ked af at du synes det er skidt stil at hæve pengene forud for levering.
Det står ellers tydeligt i vores vilkår og under checkout, som du, hvis du har lagt en bestilling, har accepteret.
Vi arbejder dog på højtryk for en løsning hvor vi laver capture på betaling ved afsendelse.
Det kræver dog en del programmering, men vi forventer at lancere en løsning i maj 2012.
Jeg synes bestemt også det ville være god service hvis vi kunne hæve pengene ifbm afsendelse af varerne.
Nu har du valgt at være anonym, men jeg må antage at der har været andre irritationsmomenter i din handel med mit firma, siden du har givet mig en enkelt stjerne.
Nu kan jeg ikke på stående fod finde guidelines for antal stjerner, men hvis jeg ikke husker galt er en stjerne forbeholdt oplevelser hvor man er blevet behandlet urimelig groft.
Hvis tidspunktet for hævningen er meget vigtigt for dig som kunde, skal du være velkommen til at ringe eller skrive til os forud for en evt. ny ordre i fremtiden for at høre om vi har fundet en løsning, der gør at vi først hæver pengene ifbm. afsendelse.
Hav en super dag !
Jørgen Olsen
Olsens IT
Tlf. 2586 4573
Stod og manglede et wlan pcmcia kort til min gamle ibm t21. Varen var billig og ankom til tiden, og selvom den bærbare kører puppy linux var der ingen problemer med installering.
Glæder mig meget at høre ! :-)
Vi kører udelukkende linux her hos Olsens IT, så det ligger mig meget på sinde at hardware er understøttet.
Håber at se dig i butikken igen.
Bestilte og fik leveret det bestilte efter 2 dage
venlig hilsen Erik Amdi
Tak til Olsen's for god service, og og hurtig levering !!!
God Jul og Godt Nytår :0)
Bestilte et ide/sata kabel som var i restordre. OK, venter, og rykker for det via mail efter en 5-7 dage. Intet svar. Rykker igen et par dage efter - igen via mail. Intet svar. Ringer Olsen op og får fat i en telefondame, der så ikke lige kan få fat i en medarbejder. Lægger besked og lover at ringe tilbage. Intet svar. Ringer igen, får fat i...som lover at ringe tilbage..osv. Intet svar. Sender 3. rykkermail - nu med knap så venlig anmodning om ekspedition. Intet svar. Ringer igen, og får nu tilsyneladende fat i selveste Olsen, som spørger om han skal sende kablet, eller om jeg vil annullere ordren? Nu har jeg så endelig fået mit kabel....og en lille pose vingummibamser. Se DET er service ;-)
Det er korrekt at det tog os 4 hverdage efter ordren blev lagt til varen blev afsendt.
Det er også korrekt at Jes Folke Birch-Nielsen kontaktede os flere gange inden det skete.
Det er også korrekt at jeg tilbød Jes Folke Birch-Nielsen at vi anullerede ordren da jeg talte med ham, - da jeg følte han var meget påtrængende og negativ, - og at jeg næppe ville kunne tilfredsstille ham.
Jeg får 1 stjerne for først at sende efter 4 dage... som kunde får du ligeledes 1 stjerne for at være ubehagelig at tale med. En sur og bitter gammel mand.
Ufattelige gode priser og fine varer. Dog var det ikke alle varerne, der var på lager, selvom lagerstatussen på hjemmesiden stod til "På lager". Jeg fik hurtigt svar pr. mail på min henvendelse, og valgte at vente til de fik det hele hjem igen. Leveringstiden var derfor lidt over en måned, før jeg så fik mine varer idag. Jeg fortyder bestemt ikke mit køb :)
1) Har ikke styr på lagerstatus. Står til "På lager", men er i restordre.
2) Hæver penge på kortet omgående, selv om varene ikke sendes
3) Afbestilte pr. telefon efter 2 ugers ventetid. Blev bedt om at sende en mail til info@olsens-it.dk, da han ikke kunne tage imod en besked (i åbningstiden!)
4) Sendte besked om afbestilling og bad om bekræftelse. Fik ingen bekræftelse.
5) 5 dage efter afbestilling fik jeg mail om at varen var afsendt. Svarede omgående til afsender mail-adressen at varen var afbestilt og at de ikke skulle sende den. Intet svar.
6) Nægtede at modtage varen da posten kom.
7) 2 dage efter kontaktes jeg af en fra olsens-it.dk, som beklagede og sprugte hvad de skulle gøre, da de ikke havde hørt fra mig!!!??? De vidste ikke at varen var nægtet modtaget og havde fået den retur!!
8) Afventer nu om pengene tilbageføres eller om jeg er nød til at kontakte banken.
Butikken kan ikke anbefales. Det er bare ikke godt nok, at man ikke har styr på sin online butik og ordre behandling.
De burde nok droppe deres online shop og holde sig til den fysiske butik.
I mine øjne ligner det en slags chikane, idet der ikke står noget navn. Jeg har ingen mulighed for at identificere kunden og/eller vedkommendes udsagn, - så jeg tillader mig at tvivle på at det er sandt.
Købte et hd video fra kina hos olsen. fordi det var billigt. Men ventetiden blev lang . fra midt i julii til først i August ( restordre selv om der stod det var på lager ) Rodede så med det en hel wekend og lidt til for at få softwaren til at fungere , Men det lykkedes aldrig softwaren var et eller andet mystist spil fra 2001 ha ha . og min pc ville ikke kendes ved de filer som kameraet optog . Kører windows 7 premium. Så de par billeder som jeg fik optaget som prøve fik jeg aldrig gemt , når jeg klikker på filen nu er mappen tom og jeg har ikke slettet dem . Så vivikam kamera kan ikke anbefales . har også set på nettet et andet kinakamera derfra er noget slemt shit. sendte skidtet retur til olsen , men har endnu ikke efter 3 uger set at han har sendt så meget som en 25 øre til min konto . køb hellere et anerkendt mærke selv om det måske er 4-500 kr dyrere .
Flemming Jørgensen
Ja her er en af de rigtige gode oplevelser jeg har haft, hurtig god og ikke mindst personlig betjening, hurtig leverence til gode priser - ja hvad kan man ønske mere - et sted jeg varm vil anbefale på alle måder, samt et sted hvor det ikke er sidste gang jeg har handlet.
Dem som ønsker en seriøs behandling samt varer til den "rette" pris skulle overveje at gå en tur ind på deres sider.
Optimal kundeservice, Jeg har købt en harddisk og fik en der var dobbelt så stor til samme pris...
Jeg bestilte et BenQ drev til en xbox 360, og først fik jeg et forkert drev. Ringede så og fik først en ung pige, der ville give nummeret til ejeren så han kunne ringe til mig. 30 minutter senere ringede han og jeg forklarede situationen, han lovede så at han ville sende det rigtige drev og medsende en etiket så jeg kunne sende det forkerte drev tilbage igen. Der gik så en uge og jeg havde ikke modtaget drevet endnu, jeg ringer så igen og viser sig så han havde glemt det. 2 dage efter ankom pakken.
Elendig service og levering og er umulig at komme i kontakt med.
Mangler stadig en vare fra min bestilling.
Olsens IT lovede at tilbageføre mine penge.
Det ringeste firma jeg nogensinde har handlet med på nettet.
Desuden fik jeg aldrig mine penge tilbage.
Hold jer langt væk fra dette "firma".
Ufatteligt at han får lov at fortsætte, men har hørt lidt om Kontant
tjekker ham...
Jeg har mange kunder der hedder Jensen, - også mange tilfredse.
Fælles for alle mine kunder er at de alle før eller siden får leveret deres varer, eller deres penge retur.
Jeg tror ikke at Jensen har magtet at rette henvendelse til vores virksomhed pr. telefon, mail eller brev. Jeg kan desværre ikke yde kundeservice til anonyme kunder via Trustpilot.
Jeg håber du forstår.
produktet var fint og alting gik sådan set som aftalt, men det er lidt uheldigt at afsende en mail om "at nu er din vare sendt" 6 dage før den ankommer. Når man indleverer posten så sent en fredag, burde man tatge højde for det. Ligeledes er det lidt dyrt at være fakturakunde, det gebyr betyder at jeg vil tænke lidt ekstra før jeg køber her igen. Men varen ok !
Det modsatte af Elgiganten og DET TRÆNGER VI TIL
Olsens it køber nok ikke 10 container af gangen men booker nok et hjørne
af en ,det giver nok lidt uforudsete lev.tider . Jeg ventede 15 dage og syntes det er ok. Jeg er sikker på at elgiganten ikke gider at leverer en adapter til 2,5" hd for 65kr. et trådløst hetset for 99
Hvis han var en platugle vil jeg være den første til at sparke benene væk under han ;-)
Jeg bestilte tilbage i april en harddisk samt en iphone holder/lader til bilen. Efter beløbet er trukket fra min konto modtager jeg halvdelen af min bestilling. Jeg ringer til Olsen it og spørg til hvor resten af min ordre bliver af. Det viser sig ifølge sælgeren jeg for fat i, at resten af ordren ligger i tyskland, men at jeg vil modtage den efter en uge.
To uger efter er der stadig intet sket og da Olsen it i mellemtiden har lukket deres telefon skriver jeg en mail.
Det første svar jeg får retur er at varen mod alt forventning stadig er i reste ordre, hvilket stritter fuldstændig imod det første svar jeg fik..?
Efter længere tid er der stadig intet sket, så jeg skriver endnu en mail, og for nu at vide at de stadig ikke har modtaget varen, til trods for at den står på lager ifølge hjemmesiden. Jeg vil dog få noget at vide så snart den er kommet hjem.
Har nu efter 7 mdr. Stadig intet hørt. Og mangler stadig min varer...
Jeg tror kunden har forvekslet vores telefonnummer eller vores mailboks med anmeldelsessiden Trustpilot.
Vi har nemlig haft samme nummer i 5+ år, - og det har aldrig været lukket.
Historien siger mig ikke noget.
Jeg havde bestilt en iPhone 4 og rykkede flere gange, men den blev meget forsinket. Jeg endte med at afbestille den, især fordi jeg hverken kunne få fat på Olsens IT telefonisk eller fik svar på emails. Ikke desto mindre blev det fulde beløb trukket - uden at mobilen dog blev sendt. Heldigvis havde jeg betalt med visa - så banken tilbageførte beløbet.
Jeg bestilte et sæt højtalere i sommerferien (slut juli), hvor der var 8 dages ventetid. Jeg skriver tilbage til firmaet, for at spørge hvor de bliver af og får en mail om, at de desværre først kan få dem i midten af august. Jeg ville gerne have præcis de højtalere og ville derfor gerne vente. I slutningen af august tager jeg igen kontakt, fordi jeg ikke har hørt noget. Et par dage efter får jeg en mail fra Olsen Himself, om at det er dårlig service. Han fortæller, at der kan gå helt op til et par uger endnu, før de kommer hjem. Jeg fortæller, at jeg gerne venter, hvis han ellers bare gider at skrive tilbage, hvis den leveringstid ikke holde. Så sker der ikke en skid! Jeg har de sidste 3 uger skrevet mails uden at få svar tilbage. Jeg mangler stadigvæk mine højtalere og en harddiskboks :o(
Anja Igum, sofus gs och Jesper Brunholm tyckte detta omdöme var användbart
jeg bestilte nogele harddisk kabinetter ved stodderen på qxl men fik ALDRIG det bestilte
Det er meget ærgeligt. Desværre har jeg ikke umiddelbart modtaget nogen ordre, eller nogen penge fra en "carsten guldhammer". Jeg har ligeledes ikke modtaget nogen skriftlige eller telefoniske henvendelser, eller mails.
Jeg købte og betalte et dvd drev til 550 kr, men efter ibrugtagning fandt jeg ud af at de havde leveret et billigere til 250 kr. Efter flere henvendelser er det ikke lykkedes at få dem til at refundere prisforskellen. Helt uacceptabelt. Kan sidestilles med tyveri.
Om det kan sidestilles med tyveri er vidst lidt af en overdrivelse.
Jeg mener aldrig vi har haft nogle drev til 550,- men det kan da være jeg tager fejl.
Jeg er ked af at have snydt dig for en eventuel prisforskel, - og vil gerne rette op på det.
Men det hele starter med at du tager direkte kontakt til mig pr. mail, på brev eller pr. telefon.
For lidt tid siden købte jeg en Macbook Pro hos dem. Den blev forsinket over en uge, hvor de så ville give mig et Kabel som undskyldning for forsinkelsen, som så var okay. Men da jeg så endelig fik computeren var der intet kabel med, selvom jeg på siden kunne se det var på lager. det er nu over to uger siden og jeg for ingen svar på samtlige emails jeg skriver til dem.
Jeg har bestilit en macbook pro i weekenden, Olsen It har imidlertid leveringsproblemer og kan ikke levere så hurtig som lovet på hjemmesiden, men vælger at informere mig allerede mandag, så jeg kan annullere handlen, hvis ikke jeg kan vente et par dage ekstra, det kan jeg selvfølgelig og ser frem til at modtage min macbook pro ;-)
Jeg har nu modtaget den bestilte macbook, en uge forsinket, men løbende informeret, så jeg holder fast i de 4 stjerner.
jeg har købt en macbook pro og er meget tilfreds med handlen.
Jeg har købt en universal strømforsyning til en bærbar.. Det kom super hurtigt bestilte den ene dag og det kom den næste.Så jeg kan kun være tilfreds med forløbet
I flg. Olsens-IT's hjemmeside, vil vare bestilt før klokken 16 man-fre blive sendt samme dag. Jeg skulle bruge noget mandag, som blev bestilt fredag klokken 15.45. Dette kom ikke afsted før mandag. Skriver Olsens-IT på deres hjemmeside at de leverer dagen efter, bør de overholde det. Ellers skal de ændre det de lover til noget de KAN overholde.
Købte et ekstern dvd drev. Fik med det samme en mail med ordrebekræftelse og kort tid efter at den var pakket og klar til afsendelse. Modtog den dagen efter
købte en ordentlig stak brugte dvd film, blev fanget lidt af de gode priser selvom jeg kun søgte een bestemt som de havde...
fik leveret dagen efter, dog var den primære film, fejlkategoriseret, så havde fået en anden, pengene blev krediteret uden bøvl, super hurtig ig god sevice.
Bestilte en bærbar og fik 5 minutter efter en mail med besked om at denne var udgået. Nederen tænkte jeg, men da jeg læste videre havde de allerede et alternativ klar, og selvom den bærbar var dyrere og bedre fik jeg den samme til pris. Efter at have takket ja til den, fik jeg den dagen efter. Da jeg fik den og startede den op, kom der et problem på skærmen som jeg fattede minus af. Smed olsens it et kald og selvom de ikke supporterer software eller noget så tog de sig tid med i telefonen til at udbedre fejlen. Det viste sig at være et problem med måden producenten havde smidt operativsystemet ind på, noget med iso'en som de brugte. Nu virker det og deres service er toppen.
Jeg købte en HP mini pc og fik en super god betjening. Jeg skal helt sikkert hander der igen.
Har kun dårlig erfaring med Olsens IT,
Købte en USB DVD Brænder der ikke kunne læse de fleste af mine cd'er der ikke var hjemme brændte! betalte så 75 kr. for en returforsendelse og fik så det svar man ikke kunne konstatere fejl på drevet og forlangte en indbetaling på konto forud for en returnering.....de fik sku lov at beholde lortet og det skal lige siges at jeg er elektronik fagmand! Et mere amatør agtigt foretagende skal man sku lede længe efter.
Jeg har læst inde på jeres hjemmeside at der står at i levere inden for 1-2 dage og nu er det anden dag og jeg har ikke fået noget endnu. Det extern cd-rom drev er næsten spild nu da jeg skulle have brugt det specielt meget idag.... meget skuffet :(
Jeg synes ærlig talt din bedømmelse grænser til det absurde. En enkelt stjerne gives for den ualmindelige dårlige service der grænser til svig og ligegyldighed. Vi har faktisk fremsendt din pakke rettidigt og endvidere givet dig track & trace på pakken. Ordren udgik posten samme dag vi fakturerede dig, men qua Postdanmarks melding om feriebemanding, kan vi altså ikke gøre mere end vi har gjort. Din anmeldelse er derfor ikke fair i mine øjne ligeså vel det er noget møg du ikke har modtaget varen, men en stjerne er med at give andre besøgende et misvisende billede af os som et useriøst fup firma og det er uberettiget. Det er en besynderlig form for kommunikation, ikke at rette henvendelse til os direkte, men på anden dagen komme med et, omend forståeligt, så skadende et følelsesudbrud på et åben forum. Vi kunne have fremsendt varen på ny, samme dag du rettede henvendelse med en reklamation og vedlagt et returfragtbrev på vores regning til returnering af den pakke du i såfald ville have modtaget for meget. Håber du tager det til efterretning og overvejer dine handlinger og udtalelser fremadrettet når du handler på nettet, af hensyn til andre hårdtarbejdende IT webfirmaer, som faktisk skades uopretteligt af sådanne præmature indlæg.
....desværre - for mig!
Bestilte i april et ekstern floppy drev - fik det temmelig hurtigt........i kassen var der BARE drevet - hvilket jeg ikke tænkte nærmere over, er vant til at pengene bliver trukket.
Nu her i juli måned, får jeg så en rykker på MEGET mere fra et rykkerfirma.
Jeg skulle ikke have betalt min regning...og har nu 10 dage til at betale eller blive en inkasso-sag.
ØH HVAD????
I min verden, kontakter virksomheden, der mangler en betaling (i dette tilfælde var de selv om det, da jeg ingen regning havde fået!) selv kunden og sender en forespørgsel og derefter en rykker. Der går normalt ikke flere måneder før man så får andre til det.
Så skuffet - og betaler ikke før sagen er ordnet!!!!
Købte en MacBook Pro, rigtig billigt, dog stod der den havde en 2 dages leveringstid. Det tog en uge. Men bortset fra det, er jeg fuld tilfreds, og de er meget gode til at svare på mails med spørgsmål.
Købte et par harddisk rammer, som kom næste dag, så det kan næsten ikke gøres meget bedre.
Dog kunne indpakningen godt være lidt bedre, pakkelabel var klistret direkte på indpakningen af den bestilte vare.
Det betød så også, at der var en del pakketape, så ikke lige noget der egner sig til gaver, eller for dem der vil gemme varens emballage.
En mac book pro til den billigste pris på nettet, alting forløb stille og roligt også leveringen der desværre var en uge om komme frem. Årsag var en fejllevering til dem selv fremfor til mig som kunde.. Venlig betjening, og alt bragt i orden, men som sagt lidt over 1 uges leveringstid.
Har været forbi deres adresse og købe 2 varer i alt.
Første gang henvendte jeg mig per telefon og fik at vide at jeg bare kunne komme forbi samme dag og købe varen.
Anden gang, var en sen fredag eftermiddag. Telefonerne var lukkede, men jeg manglede en bestemt varer, så jeg tog chancen og tog et smut forbi deres adresse. De havde faktisk lukket, men jeg blev alligevel ekspederet og fik den varer jeg havde brug for.
Tip top!
priserne er bestemt fornuftige - og varen kommer rent faktisk frem efter et stykke tid - der reklamere med varen sendes samme dag hvis man bestiller inden kl. 16 det gør den måske også - men en eller anden ved Post Danmark har set sig sure på Olsen IT så de gemmer pakkerne så de tager noget tid om at komme frem - jeg bestilte 1 dag en vare fra tdc og ved 1 ved Olsen varen fra Tdc der også var sendt som brev var fremme dagen efter - hvor jeg fik fornøjelsen af at modtage varen fra Olsen 4 dage efter . men det skal i retfærdighedens tjeneste sige at Olsen var villig efter jeg havde skrevet her til at sende varen som pakke så der var TT med - så jeg kan anbefale dig at handle ved Olsen hvis du har god tid - haster det så find et andet sted.
Har haft både gode og dårlige oplevelser med Olsens IT. Første gang mødte jeg op for at afhente varer, som de havde bekræftet var på lager og så var de det ikke alligevel (måske havde de fortrudt den lave pris)
En anden gang købte jeg tastatur og mus hos dem, hvorefter det viser sig at tastaturet har amerikansk layout - det ku' de godt ha' skrevet, når de brugte 25-30 ord på at fremhæve så meget andet godt ved det. Efter aftale returnerer jeg varen (de var flinke nok at sende pakkelabel), men pengene (sølle 109,-) venter jeg stadig på her 3 email-henvendelser og 1,5 måned senere og dermed er butikken i konflikt med reglerne i købeloven, hvorfor nye kunder bør tage sig i agt efter min mening.
UPDATE: da jeg skrev anmeldelsen fik Olsen endelig fingeren ud og
gav mig mine penge