[REPLY]
Jeg har intet at udsætte firmaet på - det var meget hurtig levering.
LNB sendt som alm. brev med Post Danmark (kr. 25,00 i porto) er måske lige risikabelt nok fordi der ikke skal kvitteres for den slags, men denne gang gik det godt! Andre gange går det skidt for hvordan kan kunden bevise at han/hun IKKE har modtaget et brev?
Kan kun anbefale Parabolexperten.
Overskuelig hjemmeside
Hurtig levering uden bøvl
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Parabolexperten.
Mvh. Karl Erik.
Overskuelig hjemmeside med gode illustrationer.
Service i top, alt blev leveret til den angivne pris - super!
Den varer jeg bestilte, kom 2 dage efter med posten, ingen slinger i valsen, kan varmt anbefales til andre.
produktet svarede til mine forventninger og at handle med dette firma kan på det varmeste anbefales
Jeg er virkelig overrasket over vor hurtigt min bestilte vare blev leveret på min adresse. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Paraboleksperten
Ingen problemmer alt fungeret 100%, ros til Paraboleksperten.
Fik en total fed og forstålig forklaring på et antenne spørgsmål
og jeg fik forklaret så der ik var noget at være i tvivl om da vi afbrød forbindelsen.
God 'Hjælp tak for det
Roland Ingwes
Meget behagelig betjening.
Efter 2 besøg i forretningen for at få lokaliseret fejl på Maximum TS-4000, blev den opdateret med nyeste SW.
Dette kunne være undgået ved korrekt slutkontrol inden levering.
Boxen lever nu op til mine forventninger.
God vejledning og varene kom til tiden. Absolut ingen ting at klage over.
udmærket en god service de ved hvad det handler om at alle produkter ikke er lige gode kan de ikke gøre for !!!
serviceminded, forstod mine behov, hurtig betjening
Jeg havde brug for en ny boks til at se det nye tv signal med mit gamle fjernsyn. Jeg ringede til paraboleksterten fordí jeg har en parabol og fortalte at jeg havde brug for en ny boks. Desværre havde den boks jeg så fik ikke en parabol indgang sådan som min gamle boks bavde. Den vejledning burde paraboleksperten have givet mig, synes jeg.
jeg havde uheldigvis sendt 2 ordre , hvor jeg kun skulle bruge 1 , jeg mailer hurtig tilbage for at annullere 1 stk og det blev hurtigt udført så der kun kom en penge trækning .
Varen svarer til annoncen, hurtig levering
der var service i den gammeldages forstand
jeg kan kun anbefalde andre at handle med Paraboleksperten
Absolut et firma man kan regne med. Ingen dikkedarer, bare god service!
Bestilt vare, betalt med dankort - modtaget varen perfekt
hurtig og prompte levering, alt ok og er meget tilfreds.
Hvis jeg mangler noget i form af kabler eller stik, så handler jeg igen ved parabol eksperten.
Meget hurtig levering på de varer man har bestilt.. Helt sikkert et sted vi vil handle igen.
God og hurtige svar på mail's.. Handler der gerne igen.. :-)
Super Butik Hurtig levering og god kunnde service.
hurtig levering - billige produkter - bare ok
God service hurtig levering af de bestilte varer.
Nogle kan det - de fleste kan det ikke - håndtere kunder, der ikke helt ved, hvad de vil ha' og undervejs skifter mening - og til sidst vil ha' varene pronto.
Paraboleksperten kan det - de har lige gjort det - tålmodigt imødekommende og lynhurtigt - så der var MPEG-4 TV og TV2 på alle aparater til tiden kombineret med en smart harddiskoptager - det hele til overkommelig pris. Sådan !
I fohold til køb og modtagelse af varen er jeg meget tilfreds. Det gik hurtigt og jeg fik svar med det samme pr. mail, når jeg skrev.
utrolig hurtig service, bestilte den ene dag fik pakken den næste
dag, det kalder jeg hurtig service :o) Mvh Steen
Intet at komme efter, hurtig og precis levering. nemt og lige til.