We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (291)

Udmærket

Købte noget lædersnor i forskellige tykkelser.
Ok produkt, ok levering.

super.

de er billige og hurtige og bedst, det jeg har fået leveret levede fuldt op til forventningerne.

Pearls & Pieces

Hurtig levering - men..........

Hurtig levering, og fine varer men jeg ærgrer mig stadig over, at man ryger til toppen af sitet, hver gang, at man har lagt en varer i kurven.......................

Tina / Silkeborg

Pearls & Pieces

Levering mangler - er nu i orden

30/3 bestilte jeg for knapt 1700 kr. varer, 2/4 er beløbet trukket på min konto og i dag 9/4 er der stadig ikke kommet varer til mig. Ved første henvendelse til firmaet får jeg at vide, at varerne er afsendt 3/4 pr. brev, ved anden henvendelse måske noget senere.
Nu skal jeg afvente af brevet måske kommer til mig eller kommer retur til firmaet. Det er ganske enkelt uacceptabelt.
Varesortimentet er ganske fint, så et par stjerner for det får firmaet af mig.
Først da jeg satte ovenstående på Trustpilot, kom er gang i efterforskningen af min forsendelse. Den var ikke sendt som brev 3/4 som oplyst af firmaet, men som pakkepost 2/4 og kunne med lethed være checket, også selvom postvæsnet ikke havde lagt en seddel i min postkasse om forgæves forsøg på aflevering. Alle varer var i superfin stand.

Pearls & Pieces

Fint udvalg - gode priser. Hurtig levering.

Jeg fandt forgyldte magnetlåse, som ellers er svære at finde, og er tilfreds med kvaliteten (pris og kvalitet harmonerer)

fint

Fint og hurtigt og nemt. Ærgerligt at I ikke har åbent i forretningen på tirsdag, hvor jeg netop er i Ålborg.

Rigtig god:)

Rigtig fine og billige ting. Super og hurtig service.
Hvis jeg skulle komme med en ide, ville det være rigtig godt hvis i fik lavet en mobil site, da det er meget nemmere.
Om ikke andet så i hvert fald få rykket side antallende nederst i stedet for øverst.
Det ville lette jeres kunder utrolig meget, da man hurtigt kan blive lidt irriteret over at skulle scrolle helt op igen for at komme til næste side.
Men ellers er jeg rigtig meget tilfreds :D

Pearls & Pieces

God service, meget hurtig levering og lækker kvalitet på varerne

Jeg kan klart anbefale Pearls & Pieces. De har rigtig god service, super hurtig levering og varerne er i en rigtig fin kvalitet. Og så har de gode priser og ofte gode tilbud.

Tilfredsstillendende

Bestilling og køb var nemt, og inden for to dage havde jeg mine vare.

Pearls & Pieces

Pearls and Pieces har en fantastisk god service og nogle virkeligt lækre og billige produkter!! :)

Absolut en af mine favorit perle/smykkemateriale online shops! Utroligt lækre produkter til en rigtig god pris, og mange ting man ikke finder andre steder !
Priserne er absolut rimelige og ved sammenligning af basisprodukter med andre sites som regel de billigste!

hurtig levering

Pearls og pieces supert sted
dog har de så meget man simpelthen en nødt til at bruge en hel aften :-)))
skulle jo nødig gå glip a noget :-)
Super hurtig levering
Fuld tilfredshed herfra så vender tilbage
Susanne

Super butik

Alt lige efter bogen, kan klart anbefales.
Gode varer, gode priser.
Handler gerne igen.

Pearls & Pieces

suveræn internetbutik med sikker levering

Pearls & Pieces er et rigtigt godt sted at handle til smykkefremstilling. Vælg denne butik

god service

Man får hurtigt svar på evt spørgsmål. gode priser

Pearls & Pieces

Smukke elementer - ville oenske i sendte til UK!!

Har vaeret igang med smykke lavning siden 2008 og har koebt fra forskellige steder siden da. Da jeg fandt Pearl and Pieces blev jeg elle-vild - synes I har utroligt smukke elementer - men besvaerligt at fa dem sendt til UK da det ma goeres gennem mine foraeldre. Men det er sa ogsa den eneste negative ting jeg kan sige om P&P.
Venligst, Gitte, MyHartBeading.

god service

når man handler ved Pearls & Pieces er varenede super flotte og deres service super god og det er nemt at handle hos Pearls & Pieces

Nanna

Fænomenal;-)

Bare fine ting, god service og hurtig levering.

Pearls & Pieces

super service og hurtig levering.

Hjemmesiden er en rigtig tidsrøver, men bare meget dejlig.

Pearls & Pieces

Hurtig espons og god kvalitet

Der manglede en enkelt ting i pakken, men det blev der hurtigt rettet op på.

Super

Hurtig levering. God kvalitet og prisen er også god. Fin service.

Hurtigt,billigt og fristende

Opdagede shoppen ved et tilfælde. Blev overrasket over det store udvalg og de lave priser. Man kan ment lade sig friste her. Hurtig og billig levering også.

Super Service

Jeg har handlet hos Pearls & Pieces både i butikken i Aalborg S og på netbutikken begge dele kan jeg kun anbefale. God og hurtig hjælp skulle man have brug for det. Årsagen til de 4 i stedet for 5 stjerner hænger sammen med min utålodighed, jeg ville ønske at varerne kom tirsdag når de er bestilt søndag, i stedet for onsdag - dog et luksus problem for en utålmodig sjæl der gerne vil igang :)

Godt sted at handle

Varen modtaget hurtigt og præcist - kan kun anbefale at handle ved firmaet...

Perfekt service - perfekt levering

Det er altid en fornøjelse at handle hos Pearls & Pieces. Servicen er i top, vareudvalget stort og alsidigt og leveringen fejler aldrig.

Omdöme av bekräftad köpare

Billigt og hurtigt - Sådan!

Ja prisen er rigtig god, og jeg havde produktet i hånden en eller to dage senere - så det gik hurtigt. Rigtig godt 5 stjerner herfra.

Omdöme av bekräftad köpare

Hurtig og behagelig oplevelse..

Pearls & Pieces er en super hjemmeside når man skal bestille ting og sager til sin egen smykkefremstilling. Jeg blev virkelig positivt overrasket over hvor hurtigt jeg modtog ordren.. Der handler jeg helt sikkert igen!

Omdöme av bekräftad köpare

Super service og lækre varer til gode priser!

Pearls and Pieces levere hurtigt de varer jeg bestiller og de har de bedste priser! varerne er altid superflotte i virkeligheden som på hjemmesiden og hvis man har spørgsmål eller lignende har de de sødeste mennesker ansat i kundeservice på mail. Alt i alt en fantastisk virksomhed!

super

Hurtigt og nøjagtig levring selv ved defekte vare

Super webbutk

Nem hjemmeside, hurtig lev. af det du bestiller.

Omdöme av bekräftad köpare

Stabilt, inspirerende og smart butik når man vil være krestiv udi smykker !

Har fået godt ting som holder og forbliver fine i farverne og strulturerne !

Omdöme av bekräftad köpare

Super god service og stort udvalg til gode priser.

Har købt nogle virkelig fine ting, som jeg har lavet smukke smykker af.
Da jeg skulle have byttet noget, gik det nemt og hurtigt, og med en fin kommunikation med Pearls&Pieces, som svarede hurtigt på mine henvendelser.
Giver mine varmeste anbefalinger:-)

Omdöme av bekräftad köpare

Billige priser, stort udvalg, hurtig og nem betjening

Er alt i alt meget tilfreds med Pearls & Pieces, både hjemmesiden og butikken i Aalborg. Sidst jeg bestilte modtog jeg allerede en lille time efter en mail om, at min pakke var afsendt :)

Troværdigt nemt og hurtigt

Bestilte vare - betalte på hjemmesiden
og vupti næste dag var sagerne i postkassen.
Kan man forlange det bedre !

Sidsel tyckte detta omdöme var användbart

Omdöme av bekräftad köpare

Super, kvalitet, smuk, og hurtig betjening

Det er skøn at arbejde med alle produkter og man bliver i godt humør af at arbejde med det, da alt er så smukt og der er fantasi i hver del fra lille perle, til lange kæder og læddervarer. Super betjening, alt helt i top.Lilli

Omdöme av bekräftad köpare

Super service og produkter - som altid :-)

Super service og produkter - som altid :-)

FÅES IKKE BEDRE

Jeg har nu lavet smykker i flere år og må sige at jeg altid vender tilbage til P & P. De har et bredt udvalg og er altid med på de nye trends. Der er fint med inspiration og alle kan finde noget der passer til deres smag. Jeg er vild med deres nye lokaler, især deres tilbud på de hvide højborde- kan stå der længe og "rode" i kurve. Absolut et besøg værd, selvom net shopping er nemt...

Birgitte Hassing

Det er nemt

Det irriterer mig at det er svært at få et overblik over hvor mange perler der er i bestemte farver - det virker ikke så godt.