We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Perspektivbredband omdömen

Perspektivbredband Logo
Kunder skriver: »Ni har varit bra, men nu vet jag inte längre vad jag ska tro« »Full pott !! Mycket nöjd!« »Trasselfritt, välfungerande och snabbt.« 119
Bra
7.1 av 10

Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (119)
Perspektivbredband

Ni har varit bra, men nu vet jag inte längre vad jag ska tro

Nu har jag börjat att misströsta helt, Perspektivbredband har låvat ringa mej om mitt problem men gör det inte. Jag har varit kund i 8 år och har varit nöjd, men sedan i höstas så har det hänt något. Har haft en hastighet på 17 men ligger nu på 7. Jag betalar för att få upp till 24, men får bara ut 7 det suger. Jag har haft en tekniker som har varit och mätt mitt telejack och kom fram till att problemet kommer utifrån. Men det händer inget. Jag sitter i kläm för att perspektiv inte jagar skanova för att dom ska kolla teleskåpet och ledningarna utefrån. Är skit besviken

Utvalt omdöme av Perspektivbredband

• Karin
  • Verifierad köpare

Mycket bra, prisvärt och bra bemötande.

Jag har aldrig haft problem med Pb och då pratar jag utifrån privatperson - har varit kund sedan ca 5 år.
I föreningen där jag är styrelsemedlem arbetade vi för kollektiv anslutning o då fick vi bäst pris av Pb och hela installationen för våra hushåll ( vi är en STOR förening) gick väldigt bra - både vad det gällde bredband och telefoni.
De gångerman behövde ringa kundtjänst fick man ett vänligt och bra bemötande - hände att man " glömde" ringa tillbaka när man lovat - dock blev fel snabbt åtgärdade.
Trevlig personal som hjälpte våra äldre att installera.

• Emelie
  • Eslöv, SE
  • Verifierad köpare

Full pott !! Mycket nöjd!

Telia svek oss och vi valde i stället Perspektiv bredband! (vår granne som tipsat oss) Jag måste säga att vi kunde inte bli mer än NÖJDA! Jag och min sambo bor en bra bit ifrån stationen ute på "landet" och nådde en hastighet på över 8 mbit/s och jag kan bara le av lycka! Bättre än så här kan det inte bli! Jag trodde inte att vi skulle kunna uppnå denna hastigheten här ute, jag trodde ett tag att jag hade tappat hoppet men så en dag fick vi internet!!! :) Gud vad bra detta blev och enda sen dagen då det kopplades in har det fungerat utan anmärkningar och det gillar jag! :)
Tack perspektiv bredband för all er hjälp och er trevliga personal!

Emelie & Dennis

Perspektivbredband

Trasselfritt, välfungerande och snabbt.

För mig har det funkat alldeles utmärkt med Perspektiv Bredband. Det har inte strulat en enda gång under fem års tid. Nu flyttar jag till ett hus med optofiber, hade jag inte gjort det hade jag gärna fortsatt vara kund hos Perspektiv.

Men priserna kanske man kunde pressa lite...

• Jonas

Återkommande fakturafel

Perspektivbredband har väl funkat ok som internetleverantör. Däremot har jag behövt kontakta supporten närmare tio gånger för att få rätt intervall på fakturan. Just nu funkar det, men det har jag trott förr. Hoppas deras system äntligen kan komma ihåg vad jag valt annars blir det nog byte av leverantör.

fungerar alltid

Har nog aldrig haft ett problem på fyra år! Kanske lite dyrt då ett bra mellan alternativ saknas för mig.

Simply the best

Har kört Perspektivs adsl lösning nu i ca 6 år, under denna tid har jag inte haft ett enda avbrott beroende på strul från leverantören. Imponerande!

Jag bor på landet en ganska bra bit från telestationen men hastigheten håller bra hastighet i alla fall.

5 stjärnor från en mycket nöjd kund.

• paula
  • malmö, SE

Usch

Kalle Anka företag. Installatören som utlovades i annonsen har aldrig kommit trots upprepade telefonsamtal. Digital tv fungerade i knappt en vecka. Nej Tack till er. / Paula

• Mats
  • Verifierad köpare

Bra bredband, mindre bra IP telefoni

Bredbandet fungerar klanderfritt inga avbrott på de 7 år vi haft Perspektiv bredband. 13 Mbit hastighet vid max 24 skall vara en normal hastighet enligt post och telestyrelsen så vi är nöjda med bredbandet.

Vi skaffade IP telefoni häromåret och det skulle bara vara och koppla in så funkar det.
Men bara på en plats i huset, och bara en av 4 telefoner vi har fungerade med IP telefoni, brusigt ljud och helt tyst i bland när man svarar. Bättre information från Perspektiv om vad som funkar med deras utrustning samt att det bara blir vid modemet man kan ha telefonen.

Kanonbra

Trots omdömet säger jag ändå upp abonnemanget och tycker det är tråkigt att LKF inte valde er som leverantör. Tyvärr så har inte telefonen fungerat.

Utmärkt!

Jag har haft Perspektiv Bredband sedan några månader tillbaka.
En utmärks service som fungerar klockren, aldrig haft några problem med min uppkoppling.

Skulle jag få problem med min uppkoppling tvekar jag verkligen inte att ringa till deras kundtjänst då dom har fått bra omdömen! Stort plus i kanten.

Om dagen skulle komma och jag får problem så tvekar jag inte en sekund på att jag kommer få hjälp i från dom!

Allt flyter på som det ska, och priset.
Ja det är helt lagom, man får vad man betalar för!

Jag är mycket nöjd ^_^

• Claes
  • Verifierad köpare

Helt ok, fungerar bra i de flesta fall.

Märkligt att guiden http://www.perspektivbredband.se/documents/guides/Tradlos_Sakerhet_WinVista.pdf visar hur man åstadkommer "trådlös säkerhet" mha MAC-adress filter och med wpa2 PSK kryptering som ju är mycket viktigare.

Perspektivbredband

Pia Tomsson - raka svar - Tack!

visa information 11:39 (2 minuter sedan)

Bästa Pia!

Jag har skrivit mitt omdöme där du önskade och jag svara gärna på dina mail. När jag däremot provoceras till att skriva fler gånger för att bli mer trovärdig, blir jag fundersam. Är det kvantiteten som avgör trovärdigheten eller kvaliteten. Skärpning. Dessutom har jag inte det minsta intresse av Facebook eller Twitter, som jag anser snokande instrument. Jag är visserligen ansluten till FB, men skriver inte om seriösa saker där. Sladder är inget för mig. Mao använd valiga E-post som går att svara på direkt utan för mycket insyn av nyfikna.

mvh Per.

• Jon

Prisvärt och konstant stabilt

Efter att ha varit uppvuxen med Telia på landet med dåliga ledningar och varit inlärd till att allt löste sig genom att starta om modemet så har mina första 4 år med Perspektiv varit som natt och dag. Endast en gång hittills har jag fått starta om mitt modem, -och det berodde på att allt i mitt bostadsområde blev svart.. knappast fel på internet.

De gånger jag behövt hjälp har jag fått det fort och jag hittar ingenting att klaga på mer än att om jag flyttar till ett annat län så kommer jag inte kunna fortsätta ha Perspektiv. :(

Prismässigt så får jag samma tjänst som mina föräldrar har till under hälften av priset med flerfaldigt mycket bättre stabilitet än Telia. Bra jobbat Perspektiv! Jag tar av mig hatten..

Stabilitet är A & O

Mycket stabilt bredband, vilket för mig tillsammans med bra hastighet är det viktigaste. Har under alla 4 år jag haft det aldrig gått ner vad jag kan minnas. Därför har jag aldrig haft anledning att ha kontakt med Perspektiv :-)

• Sara
  • Verifierad köpare

Pålitligt, välfungerande bredband med fantastisk kundservice!

Vi har använt oss av Perspektiv i många år nu, från början för att ingen annan kunde ge oss samma hastighet på bredband men nu skulle vi inte byta även om det var snabbare hos konkurrenterna.

Bra tjänster och support

Hade Perspektivbredband med 100Mbit för några år sedan i lägenhet och det fungerade alltid bra.

Nu använder jag Wifi hotspots i Lund och Malmö. Mycket trevligt med gratis Internet.

• Kund

fungerar bra

Man kan inte få modem med router, det är snålt, f.ö. ok

• Olof
  • Verifierad köpare

Ok tjänst och vänligt bemötande...

...men till liten nytta eftersom man inte förmår att kontrollera telefonledningarna som man är beroende av. Bytte till slut till en annan leverantör eftersom Perpektiv bredband inte klarade att sätta hårt mot hårt mot Telia som vägrade identifiera ledningarna till min lägenhet. Som kund är man inte intresserad av företagens tjafsande med varandra. Jag vill betala för snabb leverans av en stabil tjänst. Det klarade Perspektiv bredband inte. Att det helt klart var Telias fel är från mitt kundperspektiv fullständigt ointressant. Min nuvarande bredbandsleverantör lyckades på under tre timmar leverera den tjänst Perspektiv bredband inte klarade på tre veckor.

Marie Andersson tyckte detta omdöme var användbart

• Berit

Nöjd och glad!

Funktionen är så gott som perfekt. Det enda som jag haft lite problem med är mailfunktionen som ett par gånger har hängt sig. Igår faktiskt men det var mycket längensen sist. Är på det hela supernöjd!

Perspektivbredband

Funkar bra (sticker det ut tillräckling?)

Jag är på det stora hela ganska nöjd med Perspektiv. Det enda jag egentligen önskar är snabbare upstream. 1 mbit/s upp är i klenaste laget idag.

Snabbare hastigheter över huvud taget är aldrig fel. VDSL kanske?

Har inte haft mycket kontakt med support, men den kontakt jag haft har varit bra.

Mycket missnöjd.

Svårt att ladda ner filer/uppdateringar/videoklipp. Datorn står och tuggar tills man er upp, Har ringt många gånger supporten. Det har inte hjälpt. Antagligen sista månaden. Byter nog nästa månad till en annan leverantör. Ni får inga tjärnor alls från mig men jag är tvungen att klicka på en annars går det inte att skicka. Beklager verkligen.

Perspektivbredband

Mycket sämre än tidigare!!!

Dåligt att man ska behöva logga in med sin adress varje gång. Krångligt när man skall ha utskrift. När man besvarar ett mail så måste man göra radmatningar innan man skriver något. Överväger att lämna Perspektiv Bredband för Tele2

• Abbas
  • Verifierad köpare

Gärna snabbare och inget avbrott

Gjort tptest precis nu, svar: Ta emot filer 13.66 Mbits/s, har hastigheten upp till 24 Mbits/s, tycker inte att det är riktigt bra, mellan 18-24 hade varit önskvärt.

Missnöjd företagskund

Har varit kund under många år. Först som privat kund och sedan som företagskund. Kvaliteten genom åren har varit upp och ner. Framförallt kvällstid då hastigheten gått ner till och från.

För två veckor sedan slutade mitt internet att funka och efter kontakt med kundtjänst så kom vi fram till att modemet var sönder. Fick besked om att ett nytt skulle anlända inom 2 dagar om jag band mitt abonnemang på 12 månader. Efter en vecka så kontaktade jag kundtjänst och undrade var modemet tagit vägen. Då fick jag besked om att det först skulle anlända efter 2 veckor. Jag undrade då om man kunde få kompensation på faktura eftersom jag varit utan internet. Detta gick inte för sig eftersom jag haft internet fram till det söndriga modemet. Påpekade då att jag blivit lovad ett modem direkt. Hade jag vetat att det skulle ta över två veckor så hade jag ju köpt ett eget. Blev då ombedd att kontakta en annan person. Skickade en skriftlig reklamation men har nu en vecka senare inte hört något från Perspektiv Bredband.

Besviken!

Hej Jimmy

Tusen tack för ditt inlägg. Där har hänt ett missförstånd i samband med att du pratade med en kundservice medarbetare. Jag har försökt att nå dig och vill gärna komma i kontakt med dig. Vill du svara tillbaka på min mail med information om vilka tider jag kan nå dig på.

Med vänlig hälsning Pia
Kundservicechef
Perspektiv bredband

• Peter
  • Verifierad köpare

Bra tjänst, lite väl dyrt men fin service.

Fungerar ganska bra och de gånger de inte fungerar är de väldigt snabba på att svara på synpunkter och även betala tillbaka pengarna.

Kunde dock vara lite billigare.

Högkvalitativ bredbandsuppkoppling

Tack till Perspektiv bredband för för mycket prisvärd, högkvalitativ och synnerligen säker bredbandsuppkoppling (100 Mb) samt även billig telefoni. Ser fram emot utvecklandet av er internet-TV tjänst så att möjlighet ges till t ex PiP-funktion och hårddiskinspelning på datorn.

Mvh
Martin

Perspektivbredband

Suverän kundservice och teknisk support

Mycket trevlig kundservice som är lätt att komma i kontakt med. Jag har inte haft några större tekniska besvär under de senaste åren med Perspektiv Bredbands ADSL, och de få problem som uppstått har supporten kunnat lösa snabbt och smidigt. Dessutom erbjuds gratis Wi-Fi premiumtjänst på flera platser i Öresundsregionen till alla som har ADSL. Jättebra!

Perfektbredband!

Ett bredband som det skall: snabbt, pålitligt. Och i mitt fall ingår kostnaden både för bredband och telefoni (utan samtalskostnader) i hyran. Perfekt!

Missnöjd

Betalar för 24 Mbit/s, men får bara ut 3,6 Mbit/s, dåligt !!

Alltid på plats

Jag har haft Perspektivbredband i 3 - 4 år och aldrig haft några problem. Vid eventuella frågor har supporten alltid svarat snabbt och gett klara besked.

• Sara

Service i världsklass!

Får den hjälp man behöver alla gånger! Inga konstigheter, inga klurigheter. Är mer än nöjd! :)

• Lasse

Inga bekymmer

Fungerar som det ska. Så länge fakturorna betalas (vilket de ju gör) så tickar det på utan bekymmer.

Kan bara rekommendera!

Kundservice?

Jag har under tio år varit kund och när allt fungerar som det ska är det inga problem med Perspektivbredband. MEN kan inte tycka att ett företag som säger sig tror på personlig service och är nära sina kunder tar sitt ansvar när det strular. Man blir utan bredband under drygt en månad, man blir hänvisad att köpa bla ett nytt modem, man ringer och söker svar hos kundtjänst som lovar att återkomma men aldrig hör av sig. När man till slut, efter två månader får ett svar kompenseras man inte för utlägg eller tjänsten man har betalt för men inte erhållit. Kan inte tycka att detta är att ta ansvar och ge god service. Detta inte ett företag att lita på när det strular, de har oacceptabelt långa handläggningstider för problem som de skyller på sina underleverantörer. Säljer man en tjänst tar man också på sig ett ansvar att leverera något som jag som kund har jag betalt för, en vara som jag förväntar mig att få. Att sälja något och inte leverera är för mig stöld.

Kanske världens sämsta kundtjänst

Bytte rakt upp och ner, jävla tjaffs på deras kundtjänst. Kunde i centrum och har alltid rätt kanske?

KEEP SMILING .. AND MAINTAIN A 7/24 HRS. SERVICE. THANKS.RGDS

4 STARS (BRA)...UNTIL YOU GO ON 7/24.SERVICE AND GET A PERFECT 5 STAR....not before. THANKS too.

Perspektivbredband

Jag rekommenderar gärna Perspektiv Bredband.

Jag känner mig nöjd med Perspektiv Bredband men tycker nog att månadskostnaden är lite väl hög. Som "vanlig" surfare behöver man kanske inte ha 24 Mbit. Bor man i villa så har man inte tillgång till de låga priser som betalas i lägenheter.

Vid kontakt får man allltid svar, vilket är mycket positivt.

Fick ett papper i brevlådan att man skulle göra besök och informera om telefon men det kom aldrig någon.

Har haft PB i många år och är hittills nöjd bortsett från ovanstående.

Fungerar bra

Har haft ADSL med Perspektiv i fyra år och det har fungerat utan några avbrott vad jag vet. En gång har jag haft kontakt med kundtjänst och då hjälpte de mig snabbt att konstatera att det var mitt ADSL-modem det var fel på.

bra bredband , men för dyrt

bra bredband , men för dyrt

Perspektivbredband

Tar inte ansvar för dålig hastighet

Vi betalar för upp till 24 mb, men får endast ut 5-6 mb, trots påstötningar tar inte perspektivbredband något ansvar för att utreda var felet ligger, utan hänvisar endast till dåliga ledningar. Det kan säkert vara så, men det blir ett moment 22 eftersom ingen tar ansvar.

Annars är själva ADSLen stabil och fungerar oftast, men som sagt hastigheten suger.

Hej Anders

Tack för ditt inlägg. Bakomliggande orsaker till hastighetsproblem är många och därför måste vi genomföra en fullständig felsökning på förbindelsen för att finna orsaken eller orsakerna i varje enskilt fall. Vi har allmänna tips och ”hjälp till självhjälp” på vår hemsida. Om problem med förbindelsen kvarstår efter egen felsökning så måste man kontakta vår Kundservice så fort som möjligt så vi får en möjlighet för att undersöka problemet och kunna ge en bra kundservice. Enligt våra noteringar har vi inte varit i kontakt med varandra angående de problem som du upplever. Jag har kollat på din linje och gjort en omstart, den är stabil och vi mäter 19,528 Mbit/s i download och 1,247 Mbit/s i upload. Skulle du i förutsättningen uppleva problem med nedsatt hastighet kontakta vår kundservice så fort som möjligt.

Med vänlig hälsning Pia
Kundservicechef
Perspektiv bredband

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng