[REPLY]
Bestilte og købte vinen på nettet til afhentning i Kokkedal. Alt gik fint ved selve bestilingen/købet på nettet, og ved afslutningen blev man lovet at bestillingen ville være klar til afhentning ca 15 minutter efter.
Kørte til Kokkedal 4-5 timer senere (Bor i Vanløse), for at konstatere at varen ikke var på lager. Det er ikke godt nok - og selvom varen efterfølgende blev leveret med fragtmand for Phillipsons regning, kunne de ikke levere udenfor normal arbejdstid, hvorfor de leverede til mit arbejde.
Alt i alt, ikke godt nok.
Vi købte en overaskelsespakke som ser meget spændende ud men vi har ikke prøvet så mange af dem endnu. Glæder os dog til det! Tror den giver mht god værdi for pengene.
Meget tilfreds med det store udvalg som phllipson wine havde og den gode, hurtige betjening der skete ved butikken i Kokkedal.
Det var hos en fragtmand at leverancen var "bortkommet" eller blevet forlagt. Supervenlig dame fandt årsagen til det og ringede straks tilbage, sendte en ny vinleverance så den var her næste dag!
Bestilling og afhentning foregik upåklageligt - det er ment!
Jeg har før handlet hos Philipson og blev desværre igen lidt skuffet over deres lovprisning af vinen. Den lever ikke helt op til det der er fyldt på flaskerne.
Jeg er fuldt ud tilfreds. Vinen blev leveret til lovet tid - endda af glad, fløjtende mand, der også havde tid til at udveksle venlige og humørfyldte bemærkninger.
Min mand har smagt på den økologiske vin, vi fik leveret, og et ovenud tilfreds. Så uforbeholden anbefaling herfra!
Overskuelig website med godt udvalg og godt forklaret. Super nem bestilling og efterfølgende ekspedition og levering, i dette tilfælde afhentning, men altid venligt personale.
Har tidligere handlet på nettet. Denne gang var jeg i forretningen - lige så nemt jeg gik til en af de opstillede PC´ere og gjorde min handel der. Fik lidt hjælp og 5 min efter fik jeg mine varer udleveret
Meget fin service og betjening. Kvaliteten på jeres vine er bestemt også rigtig god.
Jeres måde at prissætte tilbud på, finder jeg desværre kan være lige lovlig "kreativ".
Eks.
Jeres normalpris på en flaske rødvin er f.eks. 129,95.
Så sætter i denne vin på tilbud til 79,95, og angiver samtidig at rabbaten er 70 kr, dvs at jeres normal pris så tidligere skulle have være 149,95 kr, men det har den aldrig været .!!!
Og efter tilbudsperioden er normalprisen på vinen igen 129,95.
I burde være for gode til denne form for tilbudsgivning, men ud over dette får i topkarakter fra mig.
Der er altså intet at udsætte på mit vinkøb. Meget overskuelig hjemmeside og hvis man ikke ønsker fragt og har mulighed for at svinge forbi butikken, så aftaler man bare afhentning. Det fungerer fejlfrit.
Kan så også anbefale mit vinkøb. Det var en kasse af den spanske Tarima fra Alicante, baseret på druen monastrell. Er dog ikke helt enig med Parker om at vinen fortjener hele 91P. Det er dog et godt køb og vinen smager ganske godt. Passer perfekt til sommer og gode grillbøffer.
Super vine til enhver lejlighed og nemt at overskue med annoncer og bestillinger på nettet.
Jeg skulle bruge vin fra specifikke områder i Italien, og som et af de få steder, var de at finde på Philipson Wine. Derfra er det bare et par hurtige klik, og så leverede de til døren (på 4. sal) kl. 21 om aftenen. God service og en lækker, brugervenlig hjemmeside.
Alt fungerer enkelt og hurtigt. Super website og pålidelig levering. Gode tilbud!
Irriteret over at skulle selvhente vinen hos vognmanden fordi vi ikke var hjemme.
Det er en fornøjelse at handle hos Phillipson. Lille anke dog. Jeg havde købt 4 kasser vin til en konfirmation, og da jeg købte dem, gav sølgeren udtryk for at jeg kunne levere uåbnede flasker tilbage. Jeg spurgte om det også gjaldt hvis kassen havde været åbnet og der havde været drukket enkelte. Han gav udtryk for at det fandt vi nok ud af. Men da jeg så kom retuir var beskeden at jeg kun kunne levere fulde kasser tilbage. Det lever jeg nok med, men lidt irriterende når den første besked var anderledes.
Vær opmærksom på firmaets meget usædvanlige håndtering af betalinger
Dejlig vin og en god kvalitet til pengene. Hurtig levering og venlig service.
Man skal selv indtaste sin ordre på interettet, herunder adresse- og betalingskortoplysninger, også selvom man dukker op i butikken, men indtil da er der god service, og når det først er gjort, så får man varerne stort set med det samme.
Pris ift. kvalitet vurderer jeg som ret god, men det er jo meget subjektivt og afhænger også meget af vin producenterne. Dog, hvis man f.eks. tjekker hjemmesiden http://de100bedstevine.dk/, som netop tager stilling til pris ift. kvalitet så har de rimeligt mange vine derpå, også i i toppen.
Jeg vender tilbage til Philipson gang på gang. Leverancerne har aldrig slået fejl. Jeg har købt vine i alle prisklasser og er aldrig blevet skuffet i forhold til den pris, jeg har betalt. For nylig anbefalende jeg Philipson til en ven, der skulle holde rund fødselsdag for godt 100 gæster. Han var ovenud begejstret, og jeg er overbevist om, han vender tilbage som kunde.
Det virker professionelt og giver kunden en smidig og god oplevelse.
Let at bestille. Levering på klokkeslettet. Ikke en skramme i emballagen
Jeg havde angivet i bestillingsformularen, at vinen skulle sættes i brændeskuret bag huset. Vinen blev placeret foran indgangdøren, hvilket medførte, at den dels var let at stjæle, dels - og dette er det vigtigste - at den stod i solen. Jeg håber ikke, at vinen har lidt skade ved opholdet i den brændende sol!
jeg bestilte 48 flasker vin gennem Philipson Wine og fordi jeg ikke kune være hjemme i dagttimerne, så valgte jeg levering efter kl 16 - fantastisk tilbud og til samme leveringsomkostninger - blev bragt til 2. sal og helt ind istuen - det var god service. Vinen er også god :-)
Al ting fungerer hos Philipson, synd at de ligger lidt afsides når der er vinsmagning, for det går jo ikke at køre bil bagefter.
Jeg har prøvet at få laveret vin nat/aften. Tidligere har jeg været meget tilfreds, men i sidste uge gik det helt galt. Vinen blev først leveret efter 7 arbejdsdage. Det klagede jeg over, men fik blot besked på, at sådan var det og det kunne læses på Philipsons hjemmeside. Det er muligt, at der et eller andet sted står, at det kan tage 7 arbejdsdage, men jeg har altså ikke kunne finde det. Det synes jeg er dårlig kundeservice. Også omkring en anden leveringsform for visse postnumre kan man heller ikke umiddelbart se, HVAD det er for posatnumre, der kan benytte denne specielle leveringsform?
Jeg har tidligere kontaktet Philipsen omkring levringer, men har altid modtaget et venligt og imødekommende svar. Men desværre ikke denne gang.
Jørn Rahbek Jensen
Lindelunden 21, 6705 Esbjerg
Det er meget let at bestille og varen leveres næsten altid dagen efter. Meget professionelt hele vejen igennem
Philipson er ikke vinhandleren som ligger lige rundt om hjørnet, men de har et stort udvalg. Det er nemt at bestille og få leveret. Priserne er OK.
udemærket behandling, levering til tiden og god value for money
Kan varmt anbefales, de er meget hjælpsomhed og serviceminded
En meget fin vin for 50 kr flasken, så er alt jo godt.
Vinen fik ros af vores gæster.
Jeg bestilte 12 flasker Le Paradou Grenache Vin de Pays d'Oc den 28/4 2013 og betalte med Dankort/Visa.
Vinen skulle leveres den 30/4 2013 og stilles I carport, hvis jeg ikke var hjemme.
Vinen kom ikke, men der lå en seddel fra fragtmanden om, at jeg kunne hente den I Taastrup eller betale for en ny udbringning.
Jeg har efterfølgende talt med en af jeres medarbejdere, som fortalte, at I havde glemt at skrive bemærkningerne med ud til fragtmanden og at jeg ville vinen leveret den 9/5 2013 fragtfrit.
Men jeg har endnu ikke set nogen vin.
Jeg har været I sommerhus de sidste par dage og er først kommet hjem I dag kl. 16.00 og har derfor ikke kunnet ringe til jer, da jeg ikke vidste om vinen var kommet.
Men jeg ringer til jer på mandag, for nu vil jeg have den vin, som jeg har betalt for.
Helle Künzel, Folehaveparken 14, 2970 Hørsholm.
Købte en sweetdeal med 12 flasker Calende Langhe fra Piemonte distriktet i Norditalien. Lidt skeptisk var jeg over at skulle købe 12 flasker af den samme vin uden at kende indholdet. Skepsis blev gjort til skamme, da vinen var tip top, og leveringen forløb problemfrit,, og oven i købet uden beregning.
Jeg køber det meste af min Vin hos Philipson og har gjort det i mange år , der er et rigt udvalg og fantastiske tilbud stort set altid og måske fordi ved mit første besøg blev jeg betjent af en meget sød og venlig herre , han var meget hjælpsom og havde tid til at forklare om sine varer , Herren var Chr. Philipson ;-) , jeg bruger ikke så meget vin men når jeg skal bruge det er det også rart at bare sende sin bestilling og i den tid det tager mig at køre der op er ordren gået ind og de altid søde og venlige unge mennesker lægger mine varer i bilen og så er der bare turen hjem med mine varer , nemt og bekvemt .