[REPLY]
På trods af rod i afsendelse af første vare, giver jeg stadig seks stjerner.
Min vare havnede i første omgang mellem Phonestore.dk og Post Danmark. Det skyldtes at jeg angav min døgnpost som adresse, da jeg regnede med at min vare blev afsendt som pakke. Det blev imidlertid sendt som et brev (breve kan åbenbart veje helt op til 2kg!).
Tre dage senere ringede jeg for, at forhøre mig om varen, og da den endnu ikke var dukket op, valgte Phonestore.dk at sende en ny og undskylde for ulejligheden. Denne gang som pakke til min døgnpost. Varen stod til afhentning i døgnposten mindre end 24 timer efter mit opkald til Phonestore.dk
Sådan skal det gøres!
God webshop og hurtig til at levere det bestilte.
Kan absolut anbefales.
Ingen problemer, god pris, hurtig levering. Kan anbefales.
Fandt de vare jeg ledte efter og de blev leveret som forventet.
Bestilling og levering af nyt batteri til telefonen kørte hurtigt og helt problemfrit med levering dagen efter bestilling. Hurra.
Jeg er fuldt ud tilfreds og produkterne er af god kvalitet.
Alt leveret hurtigt og uden problemer. God info om forsendelse/levering.
Kan anbefale at handle her, varen jeg købte levede op til mine forventninger, varen kom så tidligt som der var mig blevet lovet.
mvh PN.
Rigtig hurtig ekspedition og tingene fungerede bare da de kom frem.
Bestilte om eftermiddagen - levering dagen efter. Kunne ikke være bedre.
Bestilling leveret hurtigt, som post da den så kunne være her dagen efter.
Lynhurtig forsendelse - alt forløb smidigt og problemfrit.
Ingen unødig bøvl. Hurtig og korrekt ekspedition.
Det var nemt, og jeg blev informeret hver gang der skete en handling i forløbet... rigtig godt.
Hurtig levering, alt i alt perfekt forløb.
god hjemmeside
god respons
hurtig handel
jeg modtog mine vare dagen efter jeg havde bestilt og det var til en rigtig god pris. Perfekt!!!
Jeg bestilte en flip taske PD Air til min Samsung Galaxy S II den 28-06. Dagen efter den 29-06 kl.13.00 ankom den med posten. Jeg sender megen ros til firmaet og postvæsenet, idet leveringstiden blev overholdt.
Super handel til topkarakter - Lynhurtig ekspedition, info via e-mail, solid indpakning trods den lave fragtpris. Anbefales til andre at handle der og phonestore.dk får 5 ud af 5 stjerner herfra.
Det er bare så surt at skulle på posthuset, når man skriver " Må lægges i cykelskur" JR EL
Bestilte 1 stk. bagcover til min HTC Legend (BC S420), hvorpå jeg straks modtog en ordrebekræftelse - 6 (!) min efter modtog jeg en mail om, at pakken var pakket og afsendt - fantastisk hurtig ekspedering!
Kan klart anbefales :)
havde nogle få spørgsmål og fik hurtige og kompetente svar. Efterfølgende bestilte jeg en Otterbox og headset som kom indenfor 2 dage - alt i alt en perfekt handel.
Grunden til kun 4 stjerner, er at jeg mailede endnu et spørgsmål som jeg var lovet svar på og har endnu ikke hørt fra dem
Godt udvalg af tilbehør til HTC Desire. Brugervenlig netbutik. Nem adgang til handelsbetingelser. Hurtig info om handel. Hurtig præcis levering. God opfølgning på levering. Netbutukken kan klart anbefales.
Jeg bestilte en del til min HTC Legend på deres hjemmeside, og allerede dagen efter havde jeg modtaget den med posten. Super dejligt med en virksomhed der både har varen på lager, men også sender den med det samme!
Rart med en hjemmeside der hurtigt guide brugeren frem til det rigtige sortiment af tilbehør...Andre steder sidder man selv med ansvaret for om tilbehøret nu også passer sammen.
Den lovede leveringstid blev holdt - Også selv om det var i December - Det havde mange andre svært ved...
Fik den vare jeg havde bestilt.. til tiden, til prisen og uden besvær. Så gode anbefalinger herfra.
Ved levering af et headset manglede der en adapter fra 2.5mm til 3.5mm. Efter 2 minutter i online supportchatten var adapteren eftersendt uden beregning, og endda med en høflig undskyldning.
Alt i alt bare i orden!
Skriv hvad du har købt og hvorfor du synes at oplevelsen var fremragende. Husk at skrive virksomhedens navn i din anmeldelse.
Fx min DVD kom dagen efter jeg bestilte! Deres kundeservice var meget hjælpsom og jeg fik alle de informationer jeg havde brug for. Kan kun anbefale virksomheden til andre. Super service og hurtig levering.
Fik det produkt jeg forventede og allerede dagen efter jeg bestilte det modtog jeg det. +++
Bestilte Screen protector til min desire hd torsdag og havde det fredag til middag
14 minutter efter bestilling var varen pakket og afsendt, modtog med posten dagen efter.
Super service.
Boye Troelsen
Bestilte et par kabler og en oplader. Fik en mailbekræftelse med det samme. Og 28 minutter senere en mail med besked om at varerne var pakket og afsendt. Modtog det hele i fin stand dagen efter. Perfekt!
Købte en bagklap til mobiltelefon, modtog faktura umiddelbart efter og produktet blev leveret i god og solid indpakning efter 1 dag.
Er ydrst tilfreds og kan anbefale phone store til alle !