We are hiring!

• OMDÖMEN (802)

Betrouwbare en snelle levering

Overzichtelijk en duidelijke website

Omdöme av bekräftad köpare

Snelle en correcte levering.

Mijn bestelling werd correct en zeer snel geleverd (zondagavond besteld, dinsdag bezorgd).

Perfecte levering

De levering is perfect. Echter, de productprijzen of het drempelbedrag voor gratis opsturen, moet lager.

Waardeloze Service

De service is ver te zoeken bij pleinshoppen.
Eerst is mijn pakket verdwenen, zegt de medewerkster "zal wel bij de buren afgegeven zijn"!Net of je een idioot bent! Bijdehand!! Blijkt het retour afzender te zijn gegaan omdat het pakket beschadigd was! Na ruim 3 weken wachten, komt mijn pakket aan en mis ik producten.
ze hadden een actie 2+ 2 gratis ,blijkt dat ik er 4 had moeten bestellen, maar is helemaal niets van terug te vinden op de site!
Na zeker 6 keer mailen heb ik het gehad met het pleinshoppen en zien ze mij daar niet meer terug!!
Een waardeloze service !!!

Svar från Pleinshoppen

Bedankt voor uw email. De aanbieding betrof 4 halen 2 betalen. Hiervoor dient u 4 stuks te bestellen om in aanmerking te komen voor deze actie. Omdat we dit toch vervelend voor u vinden zullen wij zoals net telefonisch besproken 2 flessen kosteloos nasturen.

Omdöme av bekräftad köpare

Simpel, Snel en goed verzorgd!

Ik heb mijn favoriete wasverzachter gevonden die in geen enkele winkel meer te vinden is! Snel besteld en snel bezorgd!

Omdöme av bekräftad köpare

Elke bestelling volgende dag in huis

Mijn producten van het tandartsen plein waren bijna op.Vlak voor het weekend heb ik , net voor 18.00 uur de bestelling gedaan en de vogende dag had ik de producten alweer in huis.
Gewoon Top zoals ik gewend ben.

Levering conform afspraken

Bij dit adres kan jij gerust je bestelling doen.

Betaald, geen reactie

Had een paar producten besteld, betaald met ideal en vervolgens hoor je niks van ze. Niet eens een bevestiging.
Krijg ik erna een email of ik een enquete wil invullen.... of ze aan mijn verwachtingen hebben voldaan..
Ik reageer op dat mailtje om de order te annuleren, 2 dagen later nog geen antwoord.

Dus om nou te zeggen dat ik tevreden ben van aankoop tot levering, nee.

Svar från Pleinshoppen

Bedankt voor uw reactie. Pleinshoppen levert pakketten die voor 18.00 besteld zijn de volgende dag uit. Wij hebben uw bestelling op 4 juni na 18.00 in goede orde ontvangen en 5 juni direct opgestuurd naar de Pakjegemak locatie van PostNL waar u tijdens de bestelling voor heeft gekozen. Uw bestelling is op 6 juni op deze locatie afgeleverd.

Omdöme av bekräftad köpare

producten makkelijk vindbaar, besteld en snel mogen ontvangen!

Een overzichtelijke website waar men een ruime keuze heeft. Producten kun je makkelijk bestellen en zijn binnen twee dagen in huis. Super!

Omdöme av bekräftad köpare

Goede voordeelacties en snelle levering zonder problemen

Gewoon een prima webwinkel, die snel levert.

Prima service

Prima service, snelle levering en keurig verpakt. Aan te bevelen dus.

Omdöme av bekräftad köpare

Het bestellen ging vlot zo ook de aflevering. top !

Lang gezocht naar onderdelen voor m'n Waterpik monddouche.
Hier vond ik het handvat met spiraal gewonden slang. Top.

snel en niet duur

Snelle levering en prima betaalbaar!

Supersnelle Pleinshopper

Even snel iets bestellen (snelle Pleinshopper) en meteen bericht van Pleinshoppen dat bestelling is verzonden, waarna pakje keurig door de Post werd afgeleverd. Dank !!

Omdöme av bekräftad köpare

gratis levering vlot, bestelstatus duidelijk

Het mooie van het tandartsplein vind ik dat het assortiment compleet is, van ragers tot elektrische tandenborstels met toebehoren.
Als ik iets bestel de volgende dag al in huis.
klantenservice via email vlot bereikbaar

Omdöme av bekräftad köpare

Zet je tanden eens in het pleinshoppen.

Elektrische tandenborstel gekocht via tandartsplein. Heel snel geregeld en bezorgd. Alleen jammer dat het € 50,- terug na aankoop steeds een "error" melding gaf. Ik ben benieuwd of een geprint formulier met alle vereisten gehonoreerd wordt.

geen gedoe

van harte aanbevolen

perfect

Geen enkele klacht

Eindelijk een verantwoorde internetwinkel

Zeer snelle en correcte levering. TOP !!!!

Goed af geleverd

Na plaatsen van order is de bestelling goed en volgens de beloofde bezorg dag,op tijd geleverd.

Omdöme av bekräftad köpare

Ruime keuze, gemakkelijk en snelle bezorging

Op allerlei terreinen is er een ruime keuze en betaalbaar. Leuke aanbiedingen. Lekker rustig op het gemak thuis uitzoeken en de volgende dag heb je het al binnen.

Snelle levering, grote doos

De bestelling was snel geleverd. In een hele grote doos met overvloedig beschermingsmateriaal

(Per ongeluk een verkeerde beoordeling geplaatst. Voorgaande beoordeling hoort bij een ander bedrijf)

Omdöme av bekräftad köpare

Super speedy delivery of what I ordered

I was so happy that I used Pleinshoppen for my order. It came the next day as promised which was the most important thing for me.

Omdöme av bekräftad köpare

overzichtelijke site, snelle service!

de site is zeer aan te raden, overzichtelijk en erg makkelijk doordat je verschillende pleinen kan combineren in 1 bestelling! Het enige minpuntje vind ik dat je bij elke bestelling opnieuw je gegevens in moet voeren, een account aanmaken zou het gebruiksgemak verhogen!

Svar från Pleinshoppen

Bedankt voor uw reactie. Wij zijn op dit moment hard bezig om dit in de toekomst mogelijk te kunnen maken.

Omdöme av bekräftad köpare

Heel tevreden! Voor de tweede keer gemakkelijk besteld en betaald en de volgende dag in huis.

Ik ben tevreden over Pleinshoppen. Heb nu voor de tweede keer iets besteld. Je kunt het gemakkelijk via iDeal betalen en het (discrete!) pakketje is de volgende dag in huis, Super handig!

Omdöme av bekräftad köpare

Alles correct en snel geleverd met nog een leuke verrassing toe !

Pleinshoppen is fijn om de interessante prijsaanbiedingen, maar ook door de snelle levering. Geen enkele winkel kan daaraan tippen.

Svar från Pleinshoppen

Bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling.

Doet wat het belooft

Geen verassingen en doet precies wat ze beloven. Ik ga zeker weer bestellen.

Goed internet shop bedrijf

Al een paar keer wat gekocht snelle levering, niets te klagen hierover.

Duidelijke afwikkeling

Minpuntje, maar ik weet niet of dat aan het vervoersbedrijf of aan jullie ligt.
'S Ochtend om 9:00 uur kreeg ik het bericht dat chauffeur onderweg was, hij kwamalleen pas om 16:45 uur, dus tocheen hele dag thuis gezeten

Klasse spullen en levering

Doorgestuurd door mijn mondhygieniste Margriet Maris,en je heb een grote keus aan mondverzorging.

Omdöme av bekräftad köpare

Scherpe prijs en vlotte afhandeling

Opzetborsteltjes voor de Oral-B zijn nogal duur vind ik. Bij Pleinshoppen vond ik de beste aanbieding.
Het online bestellen was klantvriendelijk, geen overbodige poespas.
Direct na mijn bestelling ontving ik een bevestiging van bestelling en betaling.
Later ook nog een mail over de verzending met de mogelijkheid om de zending te volgen.
Wat mij betreft een prima deal en als ik weer wat nodig heb kijk ik zeker weer bij Pleinshoppen. Een aanrader.

Omdöme av bekräftad köpare

Helder, duidelijk, snel en correct, een voorbeeld voor vele anderen!

Het tandartsplein is duidelijk, overzichtelijk en wijst zichzelf. Bovendien, wat ze beloven doen ze ook. Snelle afhandeling; snelle verzending. Vandaag besteld, morgen in huis. En nog supergoede prijzen ook. Dat vinden jij en ik helemaal goed.

Super levering

Bestelling geplaatst om iets rond 16.00 en de volgende dag (zaterdag) rond 10.30 binnen. Levering was dus erg snel. Top!! En dan ook nog gratis. Veder geen problemen ondervonden.

Goed geregeld!

Goed. Snelle levering.

Gewoon goed

Bestellen betalen en de volgende dag de spullen thuis. Uitstekend.

Omdöme av bekräftad köpare

Zo hoort een webwinkel te zijn!

Bij Pleinshoppen heb je direct inzicht in het assortiment en de prijs in de diverse webwinkels. Aflevering is snel, informatievoorziening zoals het hoort. Enig verbeterpunt: zoeken in het assortiment gaat niet heel makkelijk, je moet echt al naam of typenummer van het apparaat weten anders zoek je de hele winkel door en dat is soms een hele klus...........

Goed en snel bezorgd .

Goed en snel. Alles wat goedkoper dan de winkel.

Oral B Professional Care 1000

Supershop!! Gewoon zoals het hoort!
Snel en correct geleverd tegen de beste prijzen!

Pleinshoppen

Bestelling veel te laat + item stuk!

Ik had besteld op maandag 29 april en op woensdag 8 mei pas aangekomen wegens een onbekende retour. Op 30 april kreeg ik een mail dat het pakket verstuurd was, maar op vrijdag 3 mei nog niets gehad. Dus even een email naar de klantendienst die snel gereageerd hadden (fijn!) en die zeiden dat mijn pakket donderdag verstuurd was (dat is niet 30 april...) en ik het dus die vrijdag de 3de mei zou krijgen. Maar dat was niet zo... Maandag belde ik dan naar de klantendienst en daar zeiden ze dat ik het had aangekregen, wat dus niet zo was. Ze gingen het uitzoeken en mij terug bellen. Later belden ze terug met de melding dat het dus om een onbekende reden retour was gekomen naar hen en ze gingen het verzenden. Woensdag 8 mei kreeg ik het dan uiteindelijk en nu bleek er één van mijn items stuk te zijn! Ik heb daar meteen een mail voor gestuurd maar tot op heden geen antwoord gehad. Erg jammer. Het is de eerste keer dat ik iets bestel en ik twijfel of ik nog ga bestellen. Geen goede ervaring!

Svar från Pleinshoppen

Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat u lang op uw bestelling heeft moeten wachten en dat er een artikel kapot is aangekomen. Wij hebben inmiddels apart contact met u opgenomen om dit voor u op te lossen. Het artikel welke kapot is aangekomen zal kosteloos opnieuw worden verstuurd.