We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (2 659)

Prima posters

De geleverde posters zijn van hele goede kwaliteit. Een aanrader om een bestelling te plaatsen!

Voor hehaling vatbaar

Snelle en correcte levering. Posters voldoen aan verwachtingen.

Omdöme av bekräftad köpare

snelle levering, goed verpakt, prachtige poster die mijn verwachting oversteeg.

Posters.nl is de eerste plek waar ik heen ga als ik een mooie afbeelding zoek. Ze hebben werkelijk elke afbeelding die je maar kunt bedenken.

Omdöme av bekräftad köpare

Goede en snelle levering,eerder dan aangegeven door posters.nl

ga naar posters.nl voor de mooiste posters,leveren snel

supersnel, zelfs met een feestdag er tussen

supersnel, zelfs met een feestdag er tussen

Omdöme av bekräftad köpare

Leuke producten, prima levering.

Leuke artikelen. Goede service en communicatie.

Omdöme av bekräftad köpare

Mooie posters, prima service.

Een fijne website met, in tegenstelling tot andere poster websites, een mogelijkheid te sorteren op grootte. Keuze is ruim, maar zou graag wat meer vintage posters zien. Goede levering.

Omdöme av bekräftad köpare

tussen bestellen en ontvangen beetje lang moeten wachten

zending goed ontvangen heeft alleen wat lang geduurd

tevreden

ik ben zeer tevreden

Omdöme av bekräftad köpare

Voorzichtig en goed verpakt, betreffende een fantastische poster.

Deze poster kwam als een verrassing. Ik had het zelf niet besteld. Maar ik wil graag benadrukken dat de muziek en looks goed naar voren komen in deze poster. Verder is de poster van een sterk materiaal, wat fijn is want het zal vele jaren een boegbeeld in de slaapkamer zijn. Helemaal tof is dat het gaat om het nieuwe album van One Direction. Het was goed en voorzichtig verpakt, zoals het hoort als het om dit soort producten gaat.

Precies op tijd bezorgd.

De poster die we besteld hebben is nog niet uit de verpakking omdat het een cadeau is en de ontvanger nog niet aanwezig. We kunnen dus nog geen goed oordeel geven,want de inhoud is onbekend. We wonen op het platteland dus gauw even naar de winkel is er niet bij. We zijn ons wel bewust dat we door online te bestellen de winkels nog meer om zeep helpen,maar als zelfs de bus hier niet meer door het dorp rijdt,moet je een andere manier vinden om leuke inkopen te doen. Het bezorg bedrag vonden we vrij hoog,maar dat woog op tegen tijd en benzine kosten. Met dank

prima

prima, makkelijk

Omdöme av bekräftad köpare

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet gekregen!!!!!

Ik kan maar een beoordeling geven op het ogenblik dat ik mijn bestelling heb mogen ontvangen!
Dank je voor verdere opvolging.
Bert

Bete klant,

Bedankt voor uw beoordeling en excuses dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.
Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen om na te gaan wat de status is van uw bestelling.

Team Posters.nl

Omdöme av bekräftad köpare

perfecte informatie en levering!

Ik kende posters.nl totaal niet en vond het spannend om een bestelling te plaatsen, maar ik ben in alle opzichten zeer tevreden!

top alles op tijd

makkelijk,snel en netjes

alles ging super.

Snelle reactie na bestelling. Levering erg snel. En de kosten van de niet leverbare poster werd direct teruggestrort.

Jaa prima

2 posters + sticky dots besteld, bestelling laten afleveren op een afhaaladres in de buurt. Deze mogelijkheid mogen ze van mij wel eerder aangeven op de site, gelijk bij het bestellen, niet wanneer gls het pakketje aanneemt.

Verder waren ze de sticky dots vergeten, maar een eenvoudig telefoontje was genoeg om ze de volgende dag op de deurmat te mogen ontvangen.

Groeten Chiel

top survice

supper staat mooie in de zaak iedereen die binnen kont zegt een wordt wawwwwwwwwwwwwww groetten R El Haddad

poster besteld bij posters.nl

Heb een Bob marley poster besteld. 2 dagen daarna kwam ie aan. Fucking awesomeheid. Mooi kwaliteit. Echt een geile site toen die vrachtwagen aankwam kreeg ik echt een stijfe piemel en een strakke vagina. Me tepels werden strak van blijdschap. En ik kreeg ook nog een 20% kortingsbon er bij. Kan ik mooi een wissellijst van gaan halen.

Omdöme av bekräftad köpare

Posters van hoge kwaliteit!

De goed verpakte doos kwam aan met 6 hele mooie en nette posters. Precies zoals ik verwacht had. Kwaliteit/verwachting-verhouding kwam goed overeen. Een zeer goed bedrijf, welke ik aan iedereen zou aanbevelen.

Omdöme av bekräftad köpare

Snel, goede kwaliteit, betrouwbaar.

Bestelde ze op maandag, waren dinsdag binnen. De verzendkosten waren wel aan de hoge kant, maar de producten waren in perfecte staat, en ook netjes en zorgvuldig verpakt. Aanrader, betrouwbaar en snel.

Omdöme av bekräftad köpare

Niet de goedkoopste, wel erg goed!

We hebben tweemaal iets besteld, beide keren correct geleverd.
Waren de kortingscode vergeten, maar bedrag werd later alsnog keurig terug gestort.

Omdöme av bekräftad köpare

goed gegaan, keurig geleverd.

Bestellen is simpel, alleen de uitleg wanneer je je levering wil ontvangen was niet zo heel duidelijk. Kreeg de poster later binnen dan volgens uitleg. Heel veel leuke posters en kartonfotos! Maar waarom zijn de verzendkosten zo vreselijk duur. Tijdje terug waren er super aanbiedingen... maar toen ik wilde betalen bleek dat de verzendkosten even hoog waren als mijn gekozen posters en fotos. Verder heb ik een goede ervaring met posters.nl!

Prima!

Binnen 2 dagen thuis bezorgd, prima geregeld!

Geweldige posters

Ik vind de posters echt mooi, vooral omdat de plakband die je er weer afhaalt geen schade aan de posters aanbrengen. Jammer dat ze zo klein zijn, maar aangezien ik er nog wel een aantal zal bestellen zal dit wel een goed formaat zijn geweest!

goeie levering

Goed verpakt maar vindt de levertijd wel erg lang..dat is jammer.

Omdöme av bekräftad köpare

m'n allereerste bestelling bij Posters.nl snel, netjes en op de juiste dag

Even een bedankje dat m'n allereerste bestelling bij Posters.nl zo snel en netjes en op de juiste dag (verjaardag op zaterdag) is afgeleverd.

Na de waarschuwingsmail van een levertijd van ong. 2 weken baalde ik dat ik die mail, die voor het afmaken van de bestelling al binnenkwam (ook heel super), even genegeerd had; zo'n soort mail nog nooit meegemaakt. Wat een goed idee!

Nogmaals bedankt en ik zal zeker Posters.nl aanbevelen.
Vanavond zie ik hoe en waar de poster hangt.

Klantgerichte opstelling

Een van de bestelde artikelen betrof een ingelijste poster. Helaas was een vlek zichtbaar op de poster achter het glas. Hieropvolgend contact opgenomen met posters.nl en de medewerker gaf aan kosteloos een nieuw exemplaar te (laten) verzorgen. Een fout kan altijd voorkomen maar de wijze waarop deze opgelost is veel belangrijker. Goede service van posters.nl!

super service

De bestelling verliep door een storing met ideal niet helemaal goed maar ik werd prima verder geholpen. ze belden netjes terug om te helpen het probleem op te lossen en toen er uiteindelijk dubbel betaald was hebben ze direct het geld teruggestuurd. super service!

Omdöme av bekräftad köpare

Betaalbaar en super snel!

Snelle en goede service.

goede service

ik vind de posters erg mooi en ben tevreden over de service.

Top en supersnelle levering

Betrouwbare site, goedkoop, maar leuke posters en snelle levering. Helemaal leuk.

Omdöme av bekräftad köpare

Netjes verpakt, op tijd bezorgd, geen kritiek!

Ik heb 1 keer een poster besteld bij posters.nl en alles is naar wens verlopen!

Een tevreden klant

Prima zeer tevreden over posters.nl! Snelle levering, goede kwaliteit posterbehang ontvangen.

Perfect

Tijdens de telefonische bestelling werd er in het magazijn gecheckt of de poster werkelijk nog op voorraad was. En hij was de volgende dag in huis!! Verjaardag geslaagd!!!!

Omdöme av bekräftad köpare

mooie poster, snelle levering, slecht advies, goede oplossing

Op de site staat het advies Perfax (blue) behanglijm te gebruiken.
Helaas is hierdoor mijn poster verpest.. heb een tweede moeten bestellen.
ipv 40 dus 80 euro kwijt voor een poster, jammer! dit keer ga ik voor dubbelzijdig tape.

Posters.nl vond dit vervelend, en heeft samen met mij naar een oplossing gezocht. Naar alle tevredenheid! Super, voorbeeld voor alle Nederlandse bedrijven! Bedankt, en zeker weten tot horens!

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en wij zullen op korte termijn contact met u opnemen om deze kwestie naar uw tevredenheid op te lossen.

Team Posters.nl