We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Shop Diving2000 omdömen

Shop Diving2000 Logo
Bör du handla här? - Se vad kunderna tycker om Shop Diving2000 och skriv själv ett omdöme av Shop Diving2000 33
Bra
8.8 av 10

33 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (33)

Utvalt omdöme av Shop Diving2000

Shop Diving2000

Hurtig levering og god rådgivning

Bestilte et dykkerkursus, som jeg havde spurgt ind til på hjemmesidens chat. Leveringen af materialer kom meget hurtigt og den eneste mangel der blev konstateret, blev rettet så snart jeg kom ind i butikken (nåede ikke engang at spørge til det selv).

Shop Diving2000

God, hurtig og problemfri!

Har kun handlet her én gang, men ordren var hurtigt ved døren og har ikke oplevet nogle problemer med hverken produkt eller service!

nemt og lige til

uproblematisk og hurtigt

Sjovt, fængende & perfekt

Sammen med 2 Falck kollegaer havde jeg bestilt kursus, samt købt noget udstyr, og kan kun sige At Jan & Asbjørn leverede den perfekte oplevelse i butikken med den rigtige vejledning og til de konkurrence dygtige priser....Kurset der blev ledet af Henrik og assisteret af Asbjørn, var super sjovt & fængende og lærerigt...og jeg har bestemt ikke været på det sidste kursus ved Diving2000
Mvh Jan, Korsør

Shop Diving2000

Online Chat god, leverancen kom til tiden.

Shop diving2000 er absolut et sted jeg ville handle igen, hvis jeg står og mangler noget fra deres sortiment.

• Lars
  • 3 Omdömen

super....

alt var som det skulle være, billigst og modtog hurtigt. Kan varmt anbefales.

Shop Diving2000

Hurtigt og kompetent online support.

Jeg fik hurtigt online support, som tilmed var meget kompetent.
Varen blev bestilt med det samme, og jeg fik ændret leveringsadressen ved at sende en mail.
Varene blev modtaget efter tre hverdage, og levede helt op til mine forventninger.
jeg handler helt sikkert hos Diving2000 igen.

MVH Peter B

Fremragende service

Jeg har handlet i Diving2000 flere gange, og jeg har altid fået venlig og kompetent vejledning. Priserne er fornuftige og produkterne af god kvalitet - ingen prøver at over- eller mersælge, i stedet forlader du butikken med præcis det, der passer bedst til dine behov.

En glad dykker.

Skulle bruge en skaffevare som jeg fik inden for en uge. Godkendt!

God vejledning

jeg blev eksperderet over et pop op vindue, god service, hurtig levering

pålidelig

det hele kom til tiden uden problemer

super godt

det er altid ok her

Hurtig og præcis

Jeg havde en idé og spurgte til en vare. De ville snares ringe mig op. Snart ringede de fra Shop Diving2000. Svaret passede mig og jeg bestilte varen, det drejede sig om.
Varen kom næste dags formiddag og levede fuldstændig op til det man havde lovet.
Tak til Shop Diving2000

• janmat
  • janmat
  • Langeskov, DK
  • 32 Omdömen
  • Verifierad köpare

Fint udvalg til rimelige priser

Leverer hurtigt.
Hvorfor ikke 5 stjerner? Udvalget kunne større og emballeringen beskytter ikke varerne.

Super

Perfekt handel - hurtig og billigere fragt end angivet :)

PERFEKT TELEFON SERVICE

Jeg sidder selv arbejsmæssig i en service organisation og jeres telefon service lever fuldt op til hvad jeg forlanger at mit personale som er i kontakt med vores brugere. Håber kursus lever op til førstehåndsindtrykket, så har vi meget at glæde os til.

Shop Diving2000

Virkelig gode produkter og service

Super vejledning, gode produkter og fin "after sales service". Kan anbefale butikken

Kompetent og hjælpsom betjening

Jeg skulle bruge en snorkel.
Jeg fandt nemt rundt på hjemmesiden og fik bestilt.
Modtog varen allerede dagen efter.
Super god service.
Kan kun anbefales.

Hurtigt og nemt

To dage efter min on-line bestilling havde jeg det bestilte gavekort.

Defekt udstyr, god service

Bestilte 2 stk lygter, hvoraf de så alligevel kun havde én. Modtog en mail, hvori de så tilbød en anden lygte til samme pris. Desværre var den alternative lygte ikke tilnærmelsesvis af samme kvalitet og standard, og desuden defekt. Lygten blev dog returneret og beløb refunderet uden problemer.
Så alt i alt god service, men mangelfuld kontrol af det leverede produkt.

Svar från Shop Diving2000

Vi i Diving 2000 bestræber os på at behandle ethvert salg professionelt, og beklager at vi, i dette tilfælde ikke har fået kontrolleret produktets stand, og om det solgte produkt var i overensstemmelse med kundens forventning.

Vi takker for den konstruktive respons, og vi vil fremover ændre i vores interne kontrol.

Direktør

Jan Laurenborg Olsen

• Erna

Super godt

Super god tjeneste!!!

Førsteklasses betjening

Jeg tøver ikke med at anbefale Shop Diving 2000 til andre. Glimrende betjening og førsteklasses info om varens afsendelse og ankomst.

Shop Diving2000

super service og lynhurtig levering

Jeg skulle bruge noget snorketudstyr til en ferie og fandt Diving 2000 på nettet. Det var vigtigt at få leveret hurtigt da ferien var nært forestående - derfor dejligt at I sendte ordren afsted samme dag, så vi fik grejet med på rejsen. Herligt!

fem stjerner

jeg var lidt ked af at en af snorklerne var blå i stedet for gul, men alt udstyr var perfekt og jeg har aldrig været ude for så hurtig og perfekt betjening/forsendelse.

Hurtig ekspedition - perfekt

Bestilte en julegave, modtog den 2 dage efter. Desværre var det ikke det rigtige - så gaven måtte returneres. På trods af jul/nytår var pengene for returvaren sat ind på min konto den 3/1-12.
Kan kun anbefale virksomheden.

Sådan!

God hjemmeside - perfekt service. Køber gerne her igen.

God butik

Købte to sæt dykkerbriller og bestilte nogle boxe til dem ved siden af. De kom så desværre med boxe i forvejen og det kunne ikke ses på hjemmesiden. Ærgerligt at betale ekstra og måske der kunne være sendt en mail om dobbeltkøb inden afsendelse?

Kære Henrik Havnsgaard Christensen

Mange tak for din feedback. Den betyder meget for os her i Diving 2000

Vi kan helt sikker godt forstå den problemstilling at du nu har 2 ekstra boxe, men vi gik faktisk ud fra at du skulle bruge 2 ekstra maske boxe, da de var bestilt på ordren.
Der er rigtig mange anvendelsesmuligheder for disse boxe, vi bruger dem bla. til reservedelekasse.
Men vi ændrer straks teksten på vores hjemmeside så der ikke sker misforståelser i fremtiden.

De Bedste hilsner
Diving 2000 A/S
Indehaver
Jan Laurenborg Olsen

God handel

God handel. ingen problemer.

• Heidi

:-) :-) :-)

Nem side og tingene kom efter et par dage.

Aqua lung

Perfekt maske til mit behov, den dugger ikke til. Selv ikke efter flere timers svømning og dykning i svømmehal..

Shop Diving2000

Et superprofessionelt sted at handle.

Jeg fik en god og professionel behandling og modtog min vare uden problemer.

• Mette

Super løsning!

Jeg fik perfekt rådgivning over telefonen og modtog mine varer meget hurtigt - tror det var dagen efter!

Shop Diving2000

Let tilgængelig hjemmeside og hurtig levering

Jeg fandt foreholdsvis hurtigt frem til det produkt, som jeg havde brug for og fik bestilt. Varen blev leveret hurtigt efter bestillingen.

Det er hér man handler

Varen er på lager, når det angives. Levering dagen efter bestilling. Råd og vejledning pr. telefon er helt i top.

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng