We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

SkønhedsGuiden.dk omdömen

SkønhedsGuiden.dk Logo
Bör du handla här? - Se vad kunderna tycker om SkønhedsGuiden.dk och skriv själv ett omdöme av SkønhedsGuiden.dk 13
Perfekt
9 av 10

13 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (13)

Utvalt omdöme av SkønhedsGuiden.dk

Ren fornøjelse!

Kan varmt anbefale SkønhedsGuiden! Lynhurtig levering. Jeg købte flere virkelig gode produkter bla. Patyka - på tilbud. Skønt at der er nogle der forhandler det herhjemme. De laver nogle virkelig gode produkter og skønne helt naturlige parfumer.

Der var gode prøver med i pakken :) Ren luksus!
Her handler jeg snarest igen!

Fantastisk ...

God rådgivning, god betjening, og venligt personale ... Ikke sidste gang jeg handler dér ...

Kan kun anbefales

Jeg har købt en John master ansigtscreme og nogle lakriser :)
Kan bestemt kun anbefale denne sidde, hurtig modagelse, bedste pris og super serivice.

Rigtig god service!

I lever op til jeres navn :) - Tak for god rådgivning

Henriette fra København S

Skøn forkælelse!

Jeg modtog min Patyka parfume med posten igår og jeg vil bare lige sige at den dufter vidunderligt! Tak for den gode rådgivning for det var den helt rigtige til mig :) Jeg troede kun jeg kunne få den slags rådgivning i butikkerne!

Super service!

Det er en rigtigt nem og overskuelig hjemmeside - jeg synes ofte man ellers skal rode rundt på andre hjemmesider, for at finde det man søger... Der kom hurtigt bekræftelse på min ordre og så fik jeg allerede pakken dagen efter.
Alt i alt er det bare super service og det er i hvertfald ikke sidste gang jeg handler her :)
Pernille Knudsen

Tak ...

Endnu engang har SkønhedsGuiden.dk leveret en kyndig vejledning, og en fantastisk service. Hurtig levering og gode råd er vidst en naturlig selvfølge ved firmaet!

Super!

Tak for en rigtig god service... :-)

SkønhedsGuiden.dk

Skønhedsguiden stod på hovedet for mig, da jeg skulle finde den rigtige creme til min hud! Jeg fik en service man ellers kun drømmer om. 5 stjerner til Skønhedsguiden.dk!!

SkønhedsGuiden.dk

Høj kvalitet og rigtig god service

Deres varer er af høj kvalitet. Levering sker hurtig, jeg havde allerede varene dagen efter. Har man brug for hjælp vedr. et produkt, er de også hurtige til komme med informationer, der kan hjælpe en. Alt i alt en stilfuld, gennemskuelig og troværdig hjemmeside, hvor servicen er i top. Kan varmt anbefale hjemmesiden til andre.

Diana

Superb!

Fantastisk med en butik der har så gennemtænkt et varesortiment suppleret med en bevidsthed for det rene, for miljø og for sundhed. Stor applaus herfra!

SkønhedsGuiden.dk

Sikke da en fin service, super venlig betjening og hurtig levering :)

SkønhedsGuiden.dk

god hjemmeside med et godt over blik. og varene er en rigtig god kvalitet

Gode varer og de kom dagen efter. Og jeg følte mig sikker ved deres hjemmeside og var sikker på at mine varer kom

KAN KUN ANDBEFALES

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng