[REPLY]
Vid beställning angavs 1-4 dagars leveranstid. Verklig leveranstid 11 dagar. Hade aldrig lagt ordern om jag vetat att jag skulle få vänta så länge.
Uselt och ett klassiskt sätt för E - handeln att locka ordrar till sig.
Med en händig karl så gick det på ett kick att montera o sätta på plats.
Så oerhört tråkigt att behöva vänta och få inte mindre än 3 olika tider att förhålla sig till då leverans skulle ske. När väl bilen kommer får jag veta att eftersom jag inte har en bomnyckel har jag att välja på att bära sängen själv eller få straffavgift och vänta på ny leveransomgång. Ingenstans på hemsidan stod detta att läsa. Hoppas på snabb återgäldning då jag erlagt avgift för att få sängen inburen i lägenheten.
Handlar inte ofta men alltid hos Sleepo då de har bästa kvaliteten.
Mycket fina saker till bra pris. Bra med leverans och kvalitet på sakerna.
Mycket bra rekomenderas
Är det problem med leveransen är det vanlig hövlighet att man meddelar det till kunden, men ICKE.
Bra sajt, schyssta priser, fraktfritt, brett sortiment!!
Skriv det du tycker
När den äntligen kom så levererades en 140 cm madrass till en 120 cm säng.
Ringde Sleepo , skulle ta en vecka att få den utbytt till rätt storlek. Fick tillåtelse att sova på 140 madrassen tills den rätta kom. Balanserade på ena sidan, rädd att falla ut sängen på överhänget, €n vecka BLEV TILL 3 VECKOR, men nu känns det ganska okey.
Tycker en kompensation vore på sin plats, kanske en sänggavel skulle ändra mina känslor till något mer positivt
Hon lyssnade på vad jag sökte. Föreslog och tillsammans fattade vi ett bra val.
Ja jag återkommer definitivt!!! Bra priser,riktigt snabb bra service o snabba leveranser!!!
Finns bara positivt o säga enligt mig.
Med vänlig hälsning.
Tony Å
Jämförde produkten på andra sajter, och Sleepo var klart billigast!
Min TM- madrass levererades till dörren inom 5 dagar. Detta trots att det var helgdagar emellan. En liten miss bara. Fick ringa efter fakturan som skulle sänts i samband med leveransen. No big deal.
Kungsängen tog 3800:- för en madrass special tillverkad till barnsängen. Sleepo tog 649:- !! Samt kalas bra säljare. Rekommenderas starkt!!!
Sleepo.se har en fantastisk kundtjänst som ställer upp till 100% även efter leverans.
Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera alla att handla på sleepo.se.
Jag har inget att klaga på överhuvudtaget. Bra och snabb service samt snabb och smidig leverans. Jag är jättenöjd!
Produkten motsvarade förväntningarna.
Det var lätt att hitta och beställa produkten. Prisvärdt med hemkörning
Bra produktinformation, och bättre garanti-tid på ställbara sängar, - än tex furniturebox, som endast har två års garanti.
Beställde en säng till sonen.. mycket fin! ALLT positivt utom en sak: Att kunna följa leveransen med länken som bifogades! Det blev aldrig uppdaterad. Men man fick mycket snabb och god hjälp från Sleepo om man ringde och kolla var sängen höll hus!
En jätte fin säng!! Lätt att montera i hop. Våran dotter är hel nöjd!!! Bara bra ömdömme från mig!!
Allt funkade bra förutom att jag tycker att de kunde levererat t dörren o inte bara ner t porten. Min sambo var ensam hemma o fick lämna vår tvååring sovandes själv hemma. De kunde varit lite flexibla där. Annars funkade allt fint.
Rekomenderar detta företag..
snabbt och enkelt att beställa, top klass!
Skulle uppskatta billiga alternativ till de lite dyrare produkterma, t.ex. enklare plädar borde finnas även för 99 SEK. bästa hälsningar LG
Allting löpte på perfekt :)
Förutom att jag inte fick upplysning om en veckas försening, så är jag mycket nöjd med leveransen.
Det var mycket enkelt att handla av er!
Varorna presenterades på ett tydligt sätt och det var lätt att hitta det jag var ute efter.
Föredömligt enkel utcheckning/kassa!
Om leveransen sker inom utsatt blir det en stjärna till.
Skulle ha blivit en 5'a om inte leveransen blivit försenad..
Hade beställt så jag skulle få leverans veckan innan semestern, men fick ingen info via mail eller telefon att det var försenat förrän jag ringde..
Det var dock inga problem att styra om leveransen vilket supporten hjälpte till med..
Jag kommer alltid handla hos er mina sängar.dom är mycket sköna att ligga och jag sover bra på dom
Kanonbra! Jag rekommenderar Sleepo för det var smidigt och det gick fort, suveränt.
Lätt och enkelt, allt skött hemma och direkt hem. Bekvämt !!!!!!!!!!!!!!!
tyvärr blev leveransen 3 veckor i stället för 2 veckor.
annars bra spesiellt tjejen på kundtjänst som va trevlig och proffsig.
Fick mina fina Linus Ullplädar idag de var fantastiska.
Beställde 22-3-13 kom 4-4-13 tog lite tid påsken kom
emellan. Det enda jag kan klaga på att jag fick ingen
avisering på mailen eller mobilen, men det kom ju en
avi i lådan så det blev bra ändå.
Kommer att handla igen.
Perfekt leverans allt OK
Gör gärna fler köp hos Sleepo!
Mjuk, men jätteskön att sova i. Lite ovant i början. Skönt att kunna höja o sänka huvud o fotgavel.
Besviken på leveransen. Det kommer en liten flicka, hon ska bära upp den tunga sängen till vår övervåning. Som tur var så fick hon hjälp av min man.(som var hemma o var sjuk) Vet inte hur företaget tänkte? Ingen information om hur sängen ska monteras,inget kvitto på att jag mottagit sängen.
Leverans ska ske enligt kund och inte leverans efter deras behov.
Bra och lätt att hitta, bra produktbeskrivning, samt kunders omdöme som gör att man vågar köpa över nätet. Ett plus att det är gratis frakt och retur.
man beställer lätt på er hemsida och snabb leverans
Inget att klaga på. Allt har varit toppen. Dock Var det en slump att jag hittade er på nätet, trots att ni var överlägset billigast på madrasser till trollvaggor som det säljs massvis av på blocket (där många säkert vill köpa nya madrass)
Jag är imponerad av enkelheten när det gällde att handla från Sleepo.
Dessutom möjligheten att få faktura med 14 dgr kredit var förtroendeingivande. Full returrätt var ju riktigt bra. Jag handlade en välkänd kvalitetsprodukt så i mitt fall var det kanske inte så intressant. Men att möjlighet ges hos Sleepo visar ju att de är seriösa.