[REPLY]
Ikke nok med at tøjet er lækkert. Fik storslået service både online, da jeg havde spørgsmål til et par bukser. Og da jeg opdagede, at jeg havde glemt at skrive rabatkode - de hav mig simpelthen rabatten alligevel. Fuldt ud tilfreds og lidt til.
Chattede online med en medarbejder, da jeg havde smidt en rabatkode væk, som jeg havde fået på mail. Fik yderst god service - hun fandt koden til mig og jeg fik min rabat. Hurtig levering med GLS. Fine varer. Handler gerne igen hos Smaahjerter :o)
Jeg handler der aldrig igen. Havde en rabatkode, men de trak alligevel det fulde beløb. Ved kontakt undskyldte de meget, og ville tilbageført pengene asap. Ret hurtigt gik pengene ind men det er kun ca halvdelen af hvad jeg skulle have tilbage. Herefter er de lang tid om at svare tilbage, for 2 dage siden ville de undersøge det og vende tilbage men har stadig ikke kontaktet mig - det er simpelthen for dårligt. Kender mange andre med samme oplevelse.
Jeg fin hurtigt mine varer, men det irriterer mig at jeg skal betale et gebyr for at betale.
Stort udvalg! De bedste mærker! Super service!
En god oplevelse at handle hos smaahjerter. Har mange af mine ynglingsmærker og ofte rabatter. Dog som mange andre skriver er der et meget højt gebyr for at få lov at betale, det oplever jeg ikke hos andre netshops.
Smaahjerter har alle de mærker, som jeg gerne vil iklæde min søn, ofte gode tilbud og lynhurtig levering.
Eneste forbedringsforslag er, hvis man allerede på forsiden kunne vælge ikke kun køn, men også størrelse.
Nanna Sverrild tyckte detta omdöme var användbart
Rigtig god shop med lækre varer. Dog burde Porto blive gratis " hurtigere". Altså ved lavere købesum og alle div. Gebyrer for betaling osv. Slettes det Er ikke ok. Men super service. Dog ærgerligt man ikke kan ombytte, men skal bestille på ny og vente på penge retur osv. Det er lidt rodet... Men alt Ikast en god shop,
Jeg var inde for at købe tøj til min søn og jeg nåede helt til betaling, hvor der til min store overraskelse, stod at det ville koste 10,35 kr. For at få lov til at betale, det kan da ikke komme bag på folkene bag netbutikken, at de skal have betaling for deres varer, jeg vil ikke betale for at få lov til at betale! Desuden skulle der betales fragt, hvilket man normalt får gratis, hvis man køber for mere end 300 kr.. Jeg kan godt lide produkterne på siden, men betingelserne er bare ikke ok.
Meget anbefalelsesværdig butik. Stort udvalg, hurtig tilbagemelding ved spørgsmål, og hurtig levering.
Super fedt m gratis returfragt.
Et minus er, at der ved tilbud og rabatter ved fx mængderabat tit er regler om, at tilbudsvarer ikke tæller med, hvilket kan gøre det ugennemskueligt.
Men handler der ofte, og anbefaler det helt klart :-)
Jeg vil klart anbefale smaahjerter.dk til alle, jeg kender.
Det er en fantastisk service de ansatte yder hver gang. De er super hurtige til at få besvaret éns spørgsmål, der er altig hurtig levering og jeg har aldrig oplevet bøvl af nogens som helst slags!
Et lille minus er måske, at der er noget gebyr på betalingerne...
Altid hurtig levering, fine pakker og lækkert tøj - ingen tvivl om det.
Men de strør om sig med gavekort m.m. som så udløber næsten inden man har fået dem, og som ikke kan benyttes til nedsatte varer.
Og de reklamerer med gratis returfragt flere steder på siden - men alligevel står det med små bogstaver - hvis man læser i det rigtige afsnit vel at mærke - at de modregner returfragten på ordren.
Og så tager de - som den eneste netshop jeg har oplevet - gebyr for betaling - uanset om man betaler med kreditkort (1-2 % af beløbet) eller betaler over bank.
Det er da bare ikke service.
Jeg mangler ord for, hvor fantastisk det er, at shoppe gennem Småhjerter! Jeg forsøger alligevel; jeg shopper alt mit børnetøj på denne hjemmeside. Personalet er fantastisk og super søde. Svarer altid meget positiv på mail, og de imødekommer altid mine forespørgseler. De kører konstant med forskellige tilbud, og hvis man vil, kan man vente med betaling til fx næste børnetilskud kommer. Leveringen er super hurtig, og varerne er altid i top!
Brugervenlig hjemmeside hvor det er nemt at danne sig et hurtigt overblik over varerne. Jeg bestilte søndag og fik allerede mandag en mail hvor der stod varerne var afsendt. Dagen efter hentede jeg pakken i pakkeshoppen. Tøjet var fint pakket ind og emballagen kunne genanvendes hvis nogle af varerne skulle retur ( det skulle de ikke) og der fulgte returseddel med. Helt igennem et tilfredsstillende forløb;-)
Rigtig god oplevelse (endnu en gang). Min ordre blev leveret hurtigt og var sågar fint pakket ind.
Jeg har handlet i shoppen mange mange gange og har altid været rigtig godt tilfreds. Varerne bliver leveret hurtigt og der er altid rigtig god service.
Jeg handler månedligt hos Smaahjerter, det er virkelig en overskuelig webshop med rigtig mange gode børnetøjsmærker.
Servicen er tilmed i top - når man returnerer og der er forsinkelse på levering holde kundeservice dig ajour via emails, så du hele tiden er med på hvor din ordre eller returnering er i systemet.
Prøv selv at handle der - det er fede styles og rigtig overskueligt og nemt.
Jeg elsker at shoppe tøj til min datter på småhjerter.dk - de har alle de fede mærker og ofte gode tilbud. Handler nærmest kun der...
Lækkert børnetøj med super service! Hurtig levering og som en ekstra bonus er der vedlagt en returlabel hvilket jeg finder rigtig fedt!
Butikken kan varmt anbefales!
Hurtigt svar pr. mail selvom det var weekend. Mine varer blev pakket og sendt mandag og var fremme tirsdag.
Har handlet flere gang og alle gange har service været i top og min ordre hurtigt leveret. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Småhjerter
De skønneste mærker, hurtig levering og super god service! Kan bestemt anbefales!
Jeg er meget begejstret for Smaahjerter, og køber meget af min søns tøj her. De har et flot udvalg, servicen er i top og leveringstiden er hurtig. At man kan købe nu og betale når der kommer børnepenge, er et stort plus, og jeg har kun positivt at sige om denne webshop.
Jeg har købt børnetøj flere gange nu hos Smaahjerter, og har været meget tilfreds hver gang. Det hele er gået hurtigt smertefrit og uden problemer. Jeg kan varmt anbefale firmaet, og regner selv med, at handle til mine børn fremover.
Super lækker hjemmeside med mange gode fristelser.
Meget sød og hjælpsom kundeservice og hurtig levering.
Tøjet lever helt klart op til min forventning og vil helt sikkert handle på siden igen!
Har købt en lækker trøje til dreng på 12 år hos smaahjerter.dk
Trøjen var fed, god pris, nogenlunde hurtig levering - og drengen ELSKER trøjen
Super udvalg, god slutspurt på udsalg og ok lav fragt. Men så kommer der liiiige et administrationsgebyr oveni på Dankortet. Ikke ret tit man oplever det i en webbutik og det irriterer også når alt andet er så fint
Savner virkeligt de tider hvor der var fri fragt og kanon udsalg. Nu er udsalget rimeligt men administrationsgebyret alt for højt. Næsten 13kr for en ordre på 1400kr plus 36kr i fragt. Det kan gøres meget meget bedre. Der er andre webshops med langt bedre vilkår og service.
I skal dog have den kredit at i har rigtigt meget lækkert børnetøj, og jeg bliver tit inspireret. Men må indrømme at det jeg finder hos jer, bliver lagt som ordrer hos andre butikker der yder bedre service og fri fragt.