We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (220)

Väldigt snabb leverans:))

Väldigt nöjd riktigt bra service

Omdöme av bekräftad köpare

Hadde ikke varen på lager!

Bestilte et armbånd som sto var på lager, men når jeg kjøpte det fikk jeg en mail om at den ikke kom inn på lager før om 3-4 uker!

Jättebra

Snabb leverans. Tydlig och lättförstålig sida när man söker specifik produkt.

Omdöme av bekräftad köpare

Bra priser. Snabb leverans.

En stor eloge till Era verklighetstrogna foton på varorna. Lätt att se hur de ter sig i verkligheten. Enormt snabb leverans! Mycket nöjd!

Omdöme av bekräftad köpare

Sitter "inne" och tycker att det är toppen att kunna beställa utan att behöva gå ut i kylan.

Har beställt förut och det har fungerat bra. Snabbt och utan problem.

"smyckrande" snabba :-)

Snabba på tråden, kort leveranstid

Superservice!

Beställde varor på tisdag och hade varan i lådan på Onsdag. Var dessutom 400kr billigare på Efva Attling smycken är Umeås enda affär som säljer Attling smycken. Fick även varan levererad till min syster och inte till min egen adress då jag bad om det i meddelande fältet. Jag kommer att återkomma som kund!

Omdöme av bekräftad köpare

snyggt och enkelt med snabb leverans.

Snabb leverans, snyggt välgjort smycke. Mycket bra kontakt med kundservice!

supernöjd,fick varan snabbt

bara bra!!! SÅ SNABBT OCH SMIDIGT!!

Snabb, välfungerande webshop!

Köpte ett armband av märket story. Fick tre broschyrer med min leverans men inen av märket jag beställt. Hade varit en bra idé att få med det istället för andra märken :)

Omdöme av bekräftad köpare

Oerhört snabb leverans och bra kundservice!

Bra kundservice! Ett litet missförstånd med beställningen rättades till jättesnabbt. Nöjd kund!

Snabbt o effektivt

Kom mycket snabbt i brevlådan, skönt att slippa hämta i affär!!?

Repor

Produkten är bra och fin. Valde att få en id bricka fr efva attling ingraverad. Men när den kom var den full med smårepor.. Trist!

Anna

Svar från Svenska Smyckegruppen AB

Hej & tack för synpunkten!

I de flesta fall där det förekommer större silver ytor på smycken kan det, om man tittar väldigt nära/noga, förekomma små borstspår. Det är ifrån polerborsten och i de flesta fall syns inte dessa men oturligt nog i det smycke du beställt kanske varit lite större än normalt. Vi åtgärdar givetvis detta! Du kan skicka det till:

Box 60
31121 Falkenberg

Vänliga Hälsningar
Martin

Lätthandlat

Jättestort utbud och blixtsnabba leveranser. Vad skulle man då klaga på!!??

Omdöme av bekräftad köpare

En snygg och prisvärd produkt som levererades så pass snabbt att man kan hoppa över butikerna i stan.

Omdöme av bekräftad köpare

Tveka aldrig att handla på Sobling.se Kanonföretag.

Stort urval. Bra priser. Snabb leverans=omgående.
Första men absolut inte sista gången jag handlar här.
Kan varmt rekommendera Sobling.se

Snabbt och enkelt

Beställde på förmiddagen - dagen efter fick jag leveransen! Helnöjd!

Mycket snabba!

Bra. Enkelt. Snabbt!

Perfekt i allt

Från börja till slut så var allt bara så bra!
Varorna kom snabbt och var precis som de var beskrivna på hemsidan.
Handlar gärna där igen!
Mycket stort sortiment av fina smycken!
Helén

Så himla bra!

Jag var sjuk ,men tvungen att ha tag i en doppresent till Lördagen.
Jag ringde sobling.se och frågade om det ens fanns möjlihet att få en doptavla som kom till mej senast fredagen,annars behövde jag den inte utan skulle isåfall få åka in till någon guldsmed på fredagen. Jodå,svarade en jättetrevlig kille ( kommer tyvärr ej ihåg namnet) det ska inte vara några problem. Jag frågade om det var helkört att få den graverad också,nejdå svarade han inga problem.
Jag mailade sen min beställning kl.9.21 på onsdagen och betalade,och hör och häpna,fick den med posten på torsdagen,graverad och jättefin.
Snabbt ,kanonsmidigt och bra personal. Använd er av dem kan jag bara säga.Så otroligt nöjd är jag mvh Anna

Snabba och trevliga

Helt klart serviceminded personal då jag behövde returnera en vara. Snabba i leverans och tillmötesgående! Helt klart blir jag en återkommande kund.

Omdöme av bekräftad köpare

Fantastiskt snabb leverans och utmärkt service!!!

Jag är alltigenom NÖJD! Jag kommer definitivt att rekommendera Sobling.se. TACK för snabb leverans och utmärkt kundservice.

Perfekt!

Snabb leverans av fina kvalitetssmycken till ett bra pris!

supert nettsted

Godt vareutvalg, rask levering

Snabbt och effektivt

Fick min ring via rek, vilket var jättebra. Storleken var fel så jag skickade tillbaka via rek.
När jag får den nya ringen kommer den inte via rek utan ligger i min brevlåda. Ringen kostar 2300 kr och den känns inte så bra att den ligger i min brevlåda hela dagen. Vad hade hänt om någon hade tagit paketet ur min lådan? Det står ju också på paketet att det kommer från 'smyckegruppen'

Svar från Svenska Smyckegruppen AB

Hej & tack för din kommentar!

Bra att stl passade! Våra paket är alltid spårbara och är försäkrade. Brevlådor skyddas av post & telestyrelsen och är olagligt att stjäla ur så vad som sker om någon stjäl ur en brevlåda är en polisanmälan!

Bra variation!

Tycker att ni har bra variation på era smycken! Det flesta grejer som inte finns på andra ställen finns här och sedan gillar jag att man kan betala med faktura (och delbetala om man så vill). Det som drar ner betyget är att det tog längre tid än väntat för att få smycket

Guldstjärna för SOBLING!!

+Blixtsnabb leveras
+Bredd sortiment
+Bra service

100% nöjd! =)

Smidigt utan omständigheter

Allt gick smidigt utan några som hellst komplikationer. Dom höll tiden för frakten, plus att ett års försäkring ingick!

snabb leverans

Det är inte första gången jag beställer, och inte sista.
Med andra ord är jag jätte nöjd!

Snabbt och snyggt!

Snabb leverans och mycket fin gravering.

Kanon

Det var och snabb service både vid beställning och leverans.

Omdöme av bekräftad köpare

Bra bemötande vid beställning av dopgåva

Mycket bra bemötande och snabb leverans bara plus

Omdöme av bekräftad köpare

Så fantastiskt enkelt o pålitligt för mig..

Tusen tack från oss bägge - vi älskar det vi fick leverat, till oss!

Snabbt som vinden!

Beställde vid lunchtid och fick hem varan i brevlådan redan dagen efter! Sällan får man hem sina produkter så snabbt helt utan krångel.

Omdöme av bekräftad köpare

Snabbt, smidigt och enkelt!

Högsta betyg till Soblings för deras utbud, snabbhet, smidighet och för att det var så enkelt att beställa, samt att få det hem i brevlådan!!!

Snabb leverans!

Va som alltid ute i sista sekunden för att handla present. Ringde upp supportern och gjorde min beställning, och till min stora förvåning låg paketet i brevlådan dagen efter! Superhjälpsam kille som hjälpte mig med min order. Kan inget annat än å ge full pott.

Kom fort

Beställda varor anlände väldigt fort och var smidigt paketerade. Sånt gillar jag!

Snabbt och lätt

Snabb leverans kanon bra! Litet minus för att jag mailade ang leverans tid! Har fortfarande inte fått svar:(

Svar från Svenska Smyckegruppen AB

Hej & tack för din synpunkt!

Då vi skickade din beställning dagen efter och du hade produkten innan vi hann svara dig om din fråga angående lev. tid så hoppades vi du fick den besvarad när du mottog beställningen!

Vänliga Hälsningar
Martin

Lysande service

Riktigt nöjd med såväl leveranstid som bemötande i övrigt! Betalning via Payson känns säkert, inte oviktigt i sammanhang med e-handel.