[REPLY]
Jeg ledte rundt på nettet efter nogle noder, kunne i starten kun finde nogle gratis sange m. m. som
jeg ikke kunne bruge til noget. Pludselig så jeg stepnote et sted og tænkte at det var jo nok det jeg ledte efter. Har været inde og købe 4 sange som var lige det jeg kunne bruge nu, og selv om man skal betale lidt er det alle pengene værd. Jeg er glad for jeg fandt jer, synes måske i kunne være lidt nemmere at finde på nettet. Noder og sange er nemt at finde hos jer, og jeg havde ingen problemer med at udskrive dem eller andet. Jeg siger tak Hilsen GA
Jeg fik, hvad jeg havde bestilt. Alt var pakket ordentligt ind, så der var ingen skader på forsendelsen. Pakken blev afsendt inden for 24 timer som lovet.
Stepnote er en genial opfindelse for musikere og undervisere.
Hej Per
Tusind tak for dine rosende ord, vi er meget glade for at have dig som kunde og for at du bliver ved med at handle hos os.
Rigtig god dag til dig :-)
Mange hilsner
Indehaver
Jeg købte to sangbøger på Stepnote og sparede 75 kr. pr stk. Jeg bestilte dem sent en aften og modtog dem med posten to dage efter.
fik hvad jeg havde bestilt - og det gik lynhurtigt.
En nodebog, som var udsolgt fra alle boghandlere jeg besøgte (både fysiske og online-butikker) og udsolgt fra forlaget, fandt jeg nemt og ovenikøbet på tilbud hos Stepnote. Hjemmesiden virkede pålidelig og jeg tog chancen og håbede man kunne stole på at bogen også var på lager som hjemmesiden påstod. Bestilte søndag aften og modtog den tirsdag. En opfølgningsemail efter 7 dage er også en god ide og årsagen til at jeg skriver denne anmeldelse.
Da jeg havde problemer med at afspille dvd rommen , ringede jeg til Heine Svendsen fra Indigo 2 , og han hjalp mig på eksemplarisk vis, så jeg er rigtig godt tilfreds.
Handlen gennemført uden problemer, leveres som
anvist
Efter at være stødt ind i et problem med et manglende print, fik jeg al den hjælp man kan forlange. - Fik ovenikøbet godskrevet det betalte beløb indtil alle parter var sikre på at alt var OK. - Meget fin service! - Og nu fungerer det bare!
Fra bestillingen søndag aften, gik der kun 2 dage før man fik varen og dette er super. Ingen skader på bøgerne som man bestilte. Ja, det korte af det lange er at jeg godt kunne handle igennem Stepnote igen en skønne dag.
Vores første køb og vi er meget tilfredse. Varen var som forventet og blev hurtigt leveret. Tak for handlen :)
Kontaktede pr telefon, kom direkte igennem og problemet med digital node blev afhjulpet og betaling tilbageført omgående. Også god vejledning på sitet
Helt igennem god service, og god behandling.
Selv efter et par småting, bl.a. med fragt, føler jeg, at jeg er blevet meget godt behandlet. Hurtig og god opfølgning på ordren. Kan kun anbefale STEPNOTE.
Har handlet noder online et par gange, og den ene gang teknikken drillede, blev jeg hjulpet inden for 15 minutter. Meget professionelt og troværdigt.
Jeg kan kun anbefale Stepnote. Webshoppen er overskuelig og nem at bruge, og der er et usædvanlig bredt og godt udvalg. Bestillinger ekspederes meget hurtigt.
Mange tak!
det kunne ikke være klaret bedre. Tøsen på 12 kunne finde varen, oprette handlen og så skulle jeg bare betale.
Jeg har bestilt noder til en enkelt sang. (Elton Johns "Song for Guy"). Der var flere forskellige udgaver at vælge imellem. Det var enkelt og hurtigt at hente og udprinte sangen. Fra jeg fik ideen til jeg sad ved klaveret gik max. 10 min. Sådan!
Eneste minus må siges at være, at man ikke kan genudprinte noderne. Mislykkes udskrivningen, skal man kontakte firmaet. Dog skal siges, at firmaet gør opmærksom på dette ved bestillingen, så man "er advaret".
/Lone
Kære Lone
Mange tak for din anmeldelse, det glæder mig at det fungerede som det skulle:-)
Ang. genudprint, så er det faktisk ikke helt korrekt at man ikke kan genudprinte, men måske vi ikke formulerer det helt godt nok.
Det fungerer sådan at når du har klikket "print" kommer der en box op og spørger om printet gik som det skulle. Hvis ikke det gjorde, så kan du klikke "nej" og få en chance mere.
Jeg vil lige kigge på om vi ikke formulerer det skarpt nok.
Tusind tak fordi du gjorde mig opmærksom på det.
Venligst
Indehaver
Hurtig levering og gode, nødvendige informationer gives. Nemt at installere og god pris.
Siden er nem at gå til. Jeg købte digitale noder, og der gik ikke langt fra, at jeg lavede min søgning, til at jeg sad med noderne i hånden. Hurtigt og effektivt.
Vi har nu 2 gange købt noget fra Stepnote, og begge gange har det været effektivt og nemt at handle.
Vi har kunnet finde relevant information om de ting vi har været interesseret i, og de varer vi har købt har svaret til vores forventninger.
Dejlig hjemmeside, nemt at surfe rundt og finde info om det man søger. Ligeledes billige varer.
hej ven, jeg synes du skulle købe dine noder hos STEPNOTE, de er bare seje
Betaling seeent søndag aften, levering tirsdag i postkassen, nåede endnu en julegave. Tusind tak og godt nytår
Jeg vidste slet ikke i fandtes, og jeg er meget glad for at have fundet jer, og det hele har været meget nemt at overskue, og noden kom med posten, i min min postkasse meget hurtigt, og tilfredstillende.
Eneste lille bitte beklagelse, bogomslaget var bøjet to steder og ser ikke pænt ud. Noden var gave, og så vil man gerne at den ser rigtig pæn ud, men den kan sagtens bruges, og jeg ønsker ikke at bytte.
Jeg vil bruge Jer igen, og jeg vil anbefale Jer til andre.
Tak for mulighed
Kære Lissi
Mange tak for din ordre og anmeldelse af vores butik.
Jeg beklager at omslaget var bøjet, det skyldes uden tvivl transporten da vi altid tjekker alle bøger for fejl inden de pakkes.
Du må endelig sige til hvis du alligevel ønsker at bytte bogen, så gør vi det selvfølgelig uden omkostninger for dig?
Rigtigt godt nytår.
Venligst
Stepnote
Det var nemt at finde varen og leveringen var meget hurtig.
Modtog de ønskede varer i løbet af få dage, og alt var fuldt som forventet.
Fik varen 2 dage efter bestilling også endda tæt på julen.
Efter denne første og meget vellykkede handel med Stepnote, er jeg sikker på at vende tilbage snart...
Et firma man kan regne med.Holder hvad de lover.Gode priser,og et bredt udvalg,-Prøv det.
Kæmpe udvalg. Umiddelbar tilgængelighed til en mængde noder. Nem proces. Super god kommunikation ved fejl.