[REPLY]
Hej Stofa :D
Jeg har problemer med Stofa. Firmaet er egentlig rigtigt godt og Stofa er altid hjælpsomme
Men, men , men. Jeg har et problem ikke med selve forbindelsen, men med routeren er der en helt masse problemer:
Der sker det at der er en såkaldt "DNS" fejl så skal man sjovt nok nulstille routeren og så 1 uge - 1 måned efter sker det igen.
Det trådløse netværk er for svagt.
Selvom jeg ikke ejer en virksomhed ved jeg at man skal spare på noget, men ikk lige på routeren den sørger jo for at sende signalet ud til de forkellige ting så den skal der simpel hen ikke spares
-DET ER EN BUMMERT
Håber i forstår mit problem
Det er langt over målet at opkræve 495,- kr. for at ændre fra pakke 3 til pakke 2. Det er simpelthen ikke rigeligt, det koster jo ikke noget at skifte fra pakke 2 til pakke 3.
En skift af pakker må da indgå i almindelig drift og som en almindelig opgave for en kabeltvudbyder. Helt OK med en bindingsperiode på fx 6 måneder ved pakkeskifte så de ikke skal køre frem og tilbage hver dag. Jeg har haft Stofa i 18 år og så skifter jeg nu et trin ned i behov pga. almindelig udvikling af antallet af kanaler.
Dette gebyr er langt over målet og fuldstændigt urimelig.
Elsebeth tyckte detta omdöme var användbart
Stor vejl ved bestilling, da jeg blev oplyst en pris telefonisk, som viste sig at være helt forkert. Jeg havde ikke på forhånd tjekket priserne online, da jeg som medlem af antenneforening kun havde mulighed for internet gennem stofa, hvis det skulle være gennem antennenettet. God Service da jeg ville klage over den noget højere pris jeg kunne få. Der blev fundet en løsning med de første 3 mdr. gratis, som så svarede til at den pris jeg får er den samme som den lavere pris jeg var blevet oplyst fra starten. Stofa's bredbånd er lynhurtigt og holder hastigheden, der er ingen binding på, og der kom en teknikker ud gratis hos os for at sætte det til. INgen oprettelse eller lign. Alt i alt en god oplevelse.
O stjerner til stofa, det selskab kan man ikke stole på. Man sender ubegrundede regninger ud fra Stofa og når man taler med stofa, kan de godt se at det er torskedumt, men man retter ikke fejlen. Jeg opfordre alle til ikke at betale regninger, men slette dem på ens netbank.
mvh Jess houmøller
Elsebeth och Jess Houmøller tyckte detta omdöme var användbart
Kan kun komme med roser til Stofa. Super kundeservice pr. telefon og hurtig bestilling af besøg af montør. Modem blev monteret og sat i gang på få minutter og hastigheden passer på en prik, selv ved trådløst. Kan kun anbefales
Hej alle,
Jeg vil her fortælle min måneder lange problematik med stofa.
Det hele startede tilbage i november, faktisk slutningen af oktober.. jeg ringer til stofa, for at få et til bud på tv/internet, da min kæreste og jeg skal flytte ind i en lejlighed hvor der er kun er mulighed for stofa. Jeg får fat i en sælger som lyder meget overbevisende og tilbyder mig pakke 2 (med smart-tv funktion), og en 30/3 mbit internetforbindelse, til 499,- pr md. jeg acceptere tilbuddet, og få dage efter har jeg mit udstyr, jeg installere og begynder at bruge løs af tv og internet.
Da vi når til December begynder nettet og have store udfald, og signalet hakker på tv'et, da dette har stået på i nogle dage vælger jeg at ringe til stofa support, og får fat i en venlig tekniker som prøver div. muligheder, men uden held. jeg undersøger så selv på stofa's hjemmeside og der er nogle driftforstyrrelser, og ganske rigtigt, der er ved at blive fortaget kapacitetudvidelse i området. Da jeg stortset ikke har kunne bruge mit internet i hele december måned, ringer jeg til support igen, og han tilbyder mig en måneds gratis internet, som plaster på såret. jeg tænker HOLD DA OP en service, og tænker at det nok bliver bedre når de er færdige med udvidelsen.
Vi når nu Januar og internettet er blevet mere stabilt, men tv'et hakker stadig.. jeg ringer så nogle gange frem og tilbage, men der kommer stadig ingen forbedringer.
- Samtidig er min kæreste og jeg begyndt at undre os over beløbende der bliver trukket, for der er ikke noget der hænger sammen med de 499,- som lovet.
Jeg ringer til stofa og for fat i en, igen, sød og hjælpsom medarbejder, som kan oplyse mig om at, der er lavet to kontrakter, så mit abbonement ikke kører på en samlede rabat. men at min månedspris hedder ca. 580,- altså 81,- kr om måneden end jeg er blevet lovet. hun siger til at hun vil lave en kreditering af mdr. hvor jeg har betalt de 81,- for meget og undskylder. Vi afslutter samtalen og igen er jeg er rigtig glad for deres kanone service selvom det har kostet en masse tid.
2 min. efter ringer hun så fra stofa, og siger at når man bor i det område jeg bor, kan man ikke opnå samlede rabat. jeg stiller store spørgsmåltegn til hendes forklaring, og fortæller hende at jeg på ingen måde er tilfreds, og at jeg har købt katten i sækken, hun sagtens kan se mit problem, men den eneste måde at komme ned på de 499,- er ved at sætte min hastighed ned, og dette acceptere jeg selvfølgelig ikke. vi har en lang mail korrespondance frem og tilbage, og Stofa tilbyder mig 500kr. i kompensation for alt det her. jeg har så valgt at acceptere deres tilbud. men fortalte hende at jeg så bare måtte finde mig i deres nu elendige kundeservice og et produkt som stadig ikke virker.
så her sidder jeg med et produkt som er små 100kr. dyrer end lovet og et tv som stadig hakker..
så ligeså snart vi kan komme til det, skifter vi fra stofa.. og jeg har IKKE anbefalet stofa til nogen, og vil heller ikke have stofa igen når vi engang kan slippe væk.
og jeg er stadigvæk ikke tilfreds med deres smålige kompensation, for DERES fejl, som kan blive dyr, hvis vi bliver boende i langtid.
Jeg underskylder den lange tekst, men dette kan ikke gøres kortere :) god weekend, og hold jer fra stofa.
Birger Stenstrup och Elsebeth tyckte detta omdöme var användbart
Min nabo har bestilt stofa for godt 3 måneder siden. Hun har hele tiden fået at vide at de ville ringe og advare hende inden de kom og gravede kablerne ind til hende.
Det gjorde de så ikke, de kom i dag og gravede over til min lejlighed i stedet!! Hvor de har efterladt et pænt stort hul i græsplænen her fredag eftermiddag.
Derudover har de sat mit internet + 7 andre lejligheders internet ud af drift samt alle fastnet telefoner. Vi bor på en gammel gård hvor internettet sikkert går igennem det samme kobber kabel.
Så vi fattede telefonen og ringede derind for at få dem til at ordne det igen, jeg forklarede dem at de ingengang var færdige med deres arbejde grundet det store hul i græsplænen hvor man kan se synlige kobber kabler stikke op, samt at de har gravet til forkert lejlighed! Det ville de ikke komme og fikse nu og henvisede i stedet til at vi kunne ringe til vores egen udbydere, som så skulle komme og lave det. Vi bruger Telenor/TDC/Telia, så hvorfor hulen skal vi til at døje med det??? De siger at vi godt nok vil få regningen refunderet, men igen, hvorfor ringer de ikke bare selv og får tekniker ud? eller endnu bedre, hvorfor reparerer de ikke deres egen fejl? De er jo ikke færdige med at installere stofa hos min nabo!
Mage til dårligt firma som man ingengang er kunde ved skal man lede længe efter. Hold jer fra dem!!
Birger Stenstrup och Elsebeth tyckte detta omdöme var användbart
Jeg valgte for en gang skyld at ringe ind til kundeservice i stedet for at bestille på nettet, da jeg ikke kunne finde den 100% korrekte pris via hjemmesiden. Jeg får så fat i en venlig og service minded sælger som dog først prøver at sælge mig en pakke løsning, men vi ender dog med fjernsyn og internet. Det resulterede dog i jeg blev skrevet op til 2 abonnementer men det tog mig 3 opkald til kundeservice og 1 opkald til kundesupport og 2 x pakker med modems tilsendt før jeg finder jeg får oplyst det kundenummer jeg skal opsige og bliver samtidig bedt om selv at ringe og opsige det hos kundeservice. Det undrede mig så at jeg havde bestilt en tekniker om lørdagen og får en tid til onsdag. Tirsdag ligger der en seddel i min postkasse om at der har været en teknikker ude og åbne for mit fjernsynssignal, Så synes jeg måske det er lidt underligt han ikke lige havde stukket hoved ind og set hvad der var galt med siden nettet ikke virkede. Men jeg vil dog sige på trods af de lidt mange telefon opkald og lidt undren, har jeg aldrig stået i kø og har altid fået en venlig og serviceminded person i røret. Teknikeren der kom ud var dygtig og det hele gik hurtigt og smertefrit, det tog ham 5 min at fejl søge mit anlæg og finde fejlen og udskifte det, så det der tog længst tid var at vente på modemet fik startet op da Stofa lover at teknikeren ikke forlader stedet før de er 100% sikre på det virker. Så en mandags start (på en fredag godt nok) men nu kører det perfekt jeg åbner de hastigheder jeg er lovet på hvilket som helst tidspunkt jeg tester :-)
Stofa er et dårligt firma, som man bør holde sig fra.
Vi har fået Stofa TV abonnemet, uden at vi nogensinde er blevet spurgt. Pludselig en dag dukkede der en regning op, hvoraf det fremgik, at den gamle antenneforening var blevet opløst, og at vi nu var Stofa kunde. ovenikøbet til en meget højere pris. Desuden var der lagt et gebyr på 39 Kr. på. Det kunne vi ikke slippe for at betale.
Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
Havde brug for en hurtig løsning, pga. problemer på telefonlinien(adsl), så jeg kontaktede Stofa mandag kl 15.30 for at få åbnet op for en 20/3 linie baseret på antenne forbindelsen.
Kl 17 modtog jeg en sms om at teknikeren ville komme forbi dagen efter mellem 9 og 12, for at sikre sig at data kom igennem og opsætning af nyt udtag til dette.
SUPER - hurtig installation og så virker det med WIFI hele huset !!!
TDC, Telenor mfl. : I kan lære noget her !! Data forbindelser kan godt køre hurtigt, selvom man bor 3,5 km fra centralen....
God telefonisk rådgivning, hurtig at komme igennem til kunderservice og god rådgivning fra teknikker ved installationsbesøg.
Søgte hjælp på nettet - blev i tvivl og ringede - ventede i 30 sek. så var der ualmindelig personlig og venlig hjælp. 3 minutter senere var jeg ny kunde hos Stofa.
At de så yderligere vendte tilbage - både på mail og telefon gør kun oplevelsen bedre.
Dernæst bestilte de en tekniker - uden merpris - som skulle sikre korrekt installation p.g.a. usikkerhed omkring "stikdåsen"
Slår alle andre selskaber jeg tidligere har været i dialog med omkring telefoni og bredbånd.
TAK.
Vi skiftede fra normal Internet (Telefonledningen) til Stofa's internet over antennestikket, og her fik vi super behandling, god service og vejledning, og 3 x hurtigere internet til samme pris
Jeg er netop skiftet til Stofa fra en anden bredbåndsudbyder. I den forbindelse havde jeg nogle spørgsmål og forbehold, som jeg havde behov for at få svar på. Jeg ringede ind, og blev mødt af en medarbejder i godt humør, der var utroligt hjælpsom og kompetent. Fik hjælp til at få bestilt det jeg havde behov for, og han hjalp mig med lidt ekstra service i opstartsfasen, således at jeg kunne undgå at betale til to bredbåndsudbydere samtidig.
Så jeg er helt igennem tilfreds, og føler mig godt behandlet.
hej stofa jeg er meget tilfreds med at værre kunde hos jer kan i tro det er virkelig et godt køb så jeg har ikke noget at klage over
hilsen rikke jenen
Hurtig levering men ikke alle i kundeservice yder en lige god og grundig service..
Super för att använda när man är i Danmark.
Jeg har som Stofa kunde gennem de sidste 17 år haft brug for hjælp og vedledning flere gange. Er altid blevet hjulpet af flinke og kompetente medarbejdere.
Jeg valgte for nylig at "opgradere" fra standard Zaptor boks til Zaptor HDD boks. Her snakkede jeg med en yderst hjælpsom medarbejder i kundeservice, der sørgede for at informere om alt relevant i forhold til boksen, mit abonnement, rabatmuligheder m.m.
Boksen er modtaget og alt fungerer som forventet.
Absolut en positiv oplevelse.
Siden vi fik stofa har vores netværk svinget rigtig meget. Nogle gange er det ok, men for det meste er det bare rigtig rigtig dårligt!! Og når man så vil ringe til stofa for at få det lavet siger de bare:
"Vi kan ikke garantere at det trådløse netværk virker, da vi jo ikke har luften for os selv."
Så ja, vi må simpelthen leve med et trådløst netværk der ikke fungerer, og det er bare for dårligt!! Så hvis jeg kunne, havde jeg givet nul stjerner!!!!
Så vi anbefaler bestemt ikke denne netværks udbyder, da både service og netværk er noget rigtig L**T
Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
Jeg har, i de 9 måneders tid jeg har været kunde hos stofa, haft blandede oplevelser med det. Det var nemt at installere og det kørte fra start af, og jeg var faktisk glad for både TV og internet. Men pludselig blev pakken ændret og rigtig mange af mine kanaler forsvandt. Deriblandt dem jeg så mest. Så jeg ville afmelde, men fik hurtigt af vide at jeg ikke kunne uden at opsige mit bredbånd også. Det ville jeg helst ikke, for det har jeg været glad for og jeg har brug for meget data når jeg er studerende.
Jeg synes faktisk at kundeservice er søde og da jeg i dag ringede ind for at afmelde det, var medarbejderen flink og prøvede ikke at overbevise mig om at fortsætte mit abonnement, men accepterede bare og sørgede for at det ville ske snarest muligt. Det eneste jeg synes er irriterende, er at man skal sende bredbånds-boxen tilbage og ikke kan aflevere den et sted i nærheden. Det synes jeg godt lige at I kunne gøre bedre!
Som sagt en blandet oplevelse herfra :-)
Jeg er "tvunget" Stofa kunde som så mange andre og jeg er faktisk super træt af det!
Jeg har haft 2 teknikere ude og i den forbindelse også været i kontakt med deres kundeservice. Og i denne forbindelse får Stofa en ekstra stjerne fra mig!
Men når det kommer til internettets hastished er det bare SÅ dårligt. Jeg har en 60/10 forbindelse eller noget i den stil, og den giver mig bare ikke mere end 10-20 stykker. Derudover er det en BELASTNING uden lige at jeg først nu finder ud af at det er på grund af Stofa at jeg ikke kan få Youtube til er spille ordentligt derhjemme.
Jeg følger med i en række ting på Youtube og det har været utroligt træls igennem de sidste måneder, at jeg ikke har kunne se tingene og de er stoppe halvvejs osv. Og udelukkende kan se det med den dårligste opløsning. Jeg er SÅ SKUFFET over at man ikke som ny kunde, bliver informeret omkring at Youtube ikke fungere optimalt med Stofa - specielt når man ved at Stofa udemærket er klar over det.
Så ja, konklusionen må være at jeg desværre ikke kan skifte fra Stofa, men ville gøre det uden at blinke, hvis det var muligt.
Derudover kommer der ofte et rigtigt dårligt signal på mit TV - selv om det er en af deres teknikere som har været ude og lave det.
NB:
Hej Mahira
Teknikeren har været ude og sætte det hele op hos mig for noget tid siden (det kan du vel også se i min kundefil :) ) og det er bare ikke blevet bedre overhovedet, selv om jeg altså har betalt mig fra at han kom og fiksede det.
Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
Den eneste grund til at jeg har benyttet mig af Stofanet igennem de sidste to år, er på grund af at de har været installeret i den lejlighed jeg bor i fra starten af. Jeg ville utroligt gerne opsige mit abonnement, men jeg beholder dem af nødvendighed og ikke tilfredshed.
Det er simpelthen for dyrt at få installeret en anden udbyder i ejendommen. Også ville jeg da ellers gerne betale lidt mere for ellers bare at få den kvalitet og service, jeg føler at man burde som en kunde.
Jeg har flere gange været i kontakt med Stofanets inkompetente service medhjælpere, og de har da også anderkendt at der har været mange problemer med min forbindelse. Derfor fik jeg refunderet, vent på det .... 47,75kr efter et halvt år med svingende internet og tv.
Sagt med andre ord: Hvis du har mulighed for at vælge en anden udbyder en Stofanet, så gør det, lad dig ikke blive fanget af dovenskab og tanken om "det bliver jo nok bedre..." og vælg en anden udbyder.
Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
vi har rigtig mange udfald på vores net, og da vi ser web-tv her hjemme giver det ofte grund til irritation.
Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
Ingen svinger i valsen, man får hvad der er lovet og altid sød personalet i kundeservicen - kan klart anbefale !
jeg er virkelig sur over at alt virker fint men sådan en lille ting som youtube problemet kan de ikke løse og de kommer med de dumme undskyldninger som vi skal nok få det lavet og så venter jeg et år og ingen ting er sket.
til stofa:
i skal nok tage et job hvor i kan løse de problemer i har
istedet for at sige at i kan lave uden at gøre noget som helst!?
Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
Dårlig kundeservice - vanvittig mange fejl på internet og tv, og ingen løsning fra kundeservice. Har afbestilt internet, nu må vi se hvornår jegafbestiller tv'et også
Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
Jeg vil sige mange tak til alle dem som arbejde i Stofa , O jeg er meget glad for at købe og handler med dem hvor man får rigtige god service på nettet eller når man ringer til dem på telefonen og så får en meget god hjælpe.
en gange tak
Det er dårlig at der ikke er tv med vi har meldt os til ved asik men der er så ringe billede at man skulle tro at det var fra den tid da man opfandt farve tv har søgt på tv og der er kun analog og vi har tv med fuld hd
Carsten bunkenborg
At forbindelsen generelt er ret slatten, på trods af jeg har 20 mbit internet, har jeg efterhånden lært at leve med, selvfølgelig ikke med min gode vilje. Det der irriterer mig mest, er dog at YouTube aldrig fungerer ordentligt. Jeg kan ikke se en video i selv 240p, uden den hakker ol. Dette er super irriterende, da det jo bare er en hjemmeside som skal virke. Så længe det er sådan, vil jeg aldrig anbefale Stofa til nogen.
Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
Jeg er forbløffet over at man fastholder opsigelsesvarsel, når et hus bliver solgt pga af skilsmisse . Havde abonnementet stået i min ex-kones navn så kunne hun få det overført til en anden adresse uden problemer . Nu står det så uheldigtvis i mit navn, og ja hvis jeg blot havde ringet ind en måned tidligere, så var det selvfølgelig ikke noget problem. Men her fortsætter min ekskone jo med et abonnement hos jer fra en anden adresse, men man synes åbenbart der skal betales for samme måned 2 gange..
Magen til elendig kundeservice skal man da lede længe efter , og så endda efter 10 års abonnement hos jer
-------------------------------------
Ringede atter en gang til jeres kundeservice at at ha gransket jeres aftale vilkår for TV, og i punkt 2.1 står der faktisk : abonnementet betyder den i aftalebekræftigelsen anførte fakturabetaler og dennes husstand. Selv med den henvisning, var der en modstand mod at der var tale om en overførelse. Men det kendte han ikke helt til. Men nevermind da argumentationen for at betale to gange for samme måned ligesom var udtømt for ham, gik han med til at når min eks kone så oprettede det nye pr. 1-6, så skulle der blot henvises til vores tidligere abonnement, så der først skal ske betaling fra 1.7. Så har fundet en løsning.....blot irriterende at det er mig som kunde der skal refere til jeres betingelser, og at jeres fleksibilitet først træder i kraft når kunden reagere kræftigere på urimeligheder.
Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
Vi har Stofa TV og i søndags ringede jeg og bestilte bredbånd, og igår kom det, og det var lige så nemt at få til at virke, som at tænde for en lampe. Nemmer kan det ikke være. Kan varmt anbefales, hvis du vil have hurtig internet.
jeg har nu i knapt 15 år været bruger af stofa, og selvom der har været problemer med forbindelsen (bredbånd) er deres support hurtige og flinke til at løse dem. det eneste der ikke fungerer så godt, er deres zaptorbox. den er der for mange problemer med. men det kommer vel.
hilsen michael
Hvis i bruger Youtube jævnligt så kan jeg ikke anbefale stofa de har igennem længere tid (tæt ved 1 år) harft problemer med at afvikle videoer fra Youtube.. Uanset om du sidder på en 150mbit forbindelse eller en 20 mbit.
På deres facebook side kan i se at de kommer med en masse undskyldninger og lover at det vil blive fikset, det sker bare ikke..
Så hvis du bruger Youtube så find en anden udbyder.
Christian Nick Rasmussen och Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
Jeg er lidt træt af Stofa. For det først kan teknikeren kun komme imellem 8 og 15.. Eller så noget i den retning men det betyder jeg skal tage fri en hel dag for arbejde. det duer bare ikke. I forventer kunden tag sig tid til jer og ikke omvendt som det burde være. Nu har jeg så henvendt mig for at få en ny vægedåse med sløjfe i. fordi jeg skal have et kabel ført ned kælderen det får jeg så at vide det kan man ikk få. Så er jeg nød til at køre kablet unden på vægen i stedfor i vægen. Og det gider jeg sku ikke. så det var ikke meget hjælp jeg fik. Men nu er det hele jo ikk skidt de folk i har i jeres kundeservice er altid søde og imødekommende og jeres smart tv er da os blevet beder. Men hvis jeg kunne ville jeg vælge en anden udbyder
Stofa har monopol på kabeltv i min opgang, så da jeg flyttede ind virkede pakken med bredbånd og internet fra stofa som en nem og god beslutning. Jeg fandt dog senere ud af, at det var en meget dårlig beslutning, da jeg kom ind i den værste svindler virksomhed jeg nogensinde har oplevet! Priserne på regningerne har ingen sammenhæng med de priser der blev oplyst ved oprettelsen, jeg har fået rykkere på regninger jeg ikke har modtaget og regninger på servicer jeg ikke har fået. Derudover prøver de at liste TV3+ ud af den tv-pakke jeg har valgt, uden at gøre opmærksom på det overhovedet eller at nedsætte prisen som følge. Jeg fraråder stærkt alle fra at blive kunde hos stofa!!!
Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
Skriv som du taler med en ven.
Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
Men og hurtig betjening. Jeg er fint tilfreds :)
helt alvorligt var jeg ikke helt tifreds . med behandlingen af min oprettelse. men kontaktpersonerne hos stofa var meget deltagende og imødekommende og gjore deres jeg har måttet ringe en delgange førend der kom orden i tingene og venter nu på en endelig løsning som skulle finde sted mandag den 20/5 hvor jeg først kan blive koblet på nettet men alt i alt en god behandling bortset fra min telefon regning som jeg kommer til at bøde for ha hasådsn er det jo sådan er det jo er der en sang der hedder
vis du vil have god service og et godt stabilt internet skal du ikke have abonnoment hos stofa! jeg har igennem årene haft stofa og kan desværre ikke få andet eftersom jeg er på fællesantenne netværk midt i byen til at starte med da jeg begyndte at bruge internettet meget var der ingen fejl men det ser ud som om stofa er begyndt at slagge stort! for 3-4 år siden begyndte nettet at falde af konstant og jeg ringede ind til stofa hvor de fik fixet det. super. men det begyndte at falde af igen og jeg fik ringet og de fixede det sådan blev det ved i lang tid for omkring et år siden gik nettet helt ned og vi fik en tekniker ud hvor jeg ikke var hjemme og kun min far (som ikke ved ret meget om sådan noget) hvor teknikeren anklagede mig for at have ødelagt forbindelsen og da jeg kom hjem fik jeg smøren af min far hvor jeg måtte forklare ham at jeg umuligt kan have noget og gøre med en routers forbindelse til stofa!. og efter lidt tid gik nettet igen og jeg fik ringet op til flere gange til stofa hvor de blev ved med at sende opdateringer og skrifte frekvens af routeren og til sidst virkede det men efter en måned gik det ned igen efter routeren havde været tændt i ca. 3 timer af gangen så kunne vi slukke den og tænde den igen og så ville den virke i 3 timer igen og efter min dårlige behandling ville jeg ikke ringe derind og melde det så ville jeg hellere leve med at skulle slukke routeren det gik der så en måned eller to med hvorefter jeg blev for træt af det og ringede ind og de fik fixet det ved at ændre kanal på routeren siden da er det sket 4 gange og jeg har bare ringet ind til stofa og de har fixet det men nu er problemet så gået videre til mit tv signal som er bleven undskyld mit franske LORT!! jeg kan ikke se ihvertfald 3 kanaler og nogle gange en fjerde desværre er det nogle af mine yndlings kanaler og da jeg ringede ind og snakkede med kundeservice kom jeg i kontakt med en rigtig flink medarbejder som identificerede problemet med det samme det var mit kapel som sikkert ikke var dobeltbeskyttet eller sådan noget problemet opstod under stofas sidste kanal opdatering lidt efter nytår 2012-2013 og han sagde at jeg bare skulle have et nyt kapel med beskyttelse i jeg forklarede ham stille og roligt at dette var umuligt eftersom mit værelse ligger ca. 10 meter fra routere og kaplet som var bleven ophængt gik igennem vores gang og vores badeværelse og så igennem væggen og ind til mit værelse hvorefter han ikke havde andet at sige end det kunne han ikke gøre noget ved (basalt har han sagt bare ærgeligt sonny boy der røg dine kanaler) personligt mener jeg at det er stofa's opgave at hænge nye kapler op hvis det er deres skyld at jeg ikke kan se disse kanaler (jeg har haft kaplerne oppe i over et år inden det skete så det er noget nyt i deres signal der gør jeg ikke kan se kanalerne) men det var min historie håber at i virkelig vil tænke jer om inden i vælger jeres internet/tv udbyder og hvis i kan vælge udenom stofa så har i læst min historie
Birger Stenstrup tyckte detta omdöme var användbart
Kan anbefale stofa til alle. Super betjening og hurtig levering.