We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

TDC A/S omdömen

TDC A/S Logo
Bör du handla här? - Se vad kunderna tycker om TDC A/S och skriv själv ett omdöme av TDC A/S 1385
Lågt
4.3 av 10

1 385 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (1 385)

Det er blevet ringere!

Jeg har i et par mdr. brugt TDC sikkerhedspakke, men i den periode er den begge mine PCér blevet mere og mere sløve, iflg vejledningen kan man komme ud for at Pc en bliver langsommere og fryser, sker det skal man afinstallere og geninstallere, skal man så gøre det hver anden måned eller hvad? jeg har afinstalleret og installeret et andet med et godt resultat.
Jeg har så efterfølgende forsøgt at opsige abonnementet på "mit.tdc".
Det er muligt af finde en vejledning, men ikke den i vejledningen nævnte opsigelses knap og hvem gider vente en halv time eller mere på at få telefonkontakt, så derfor ned rangering fra 4 til en stjerne.
Jeg begynder nu at se mig om efter en anden udbyder!

Hej John

Jeg beklager at du har oplevet problemer med at opsige din TDC Sikkerhedspakke.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få den opsagt, derfor vil jeg bede dig sende en e-mail til socialemedier@tdc.dk med dit fastnettelefonnummer eller EM-nummer, så skal jeg kigge nærmere på sagen.

Utvalt omdöme av TDC A/S

TDC A/S

De mener man er heldig hvis man er kunde hos dem, ikke omvendt.

DE SKULLE HAVE 0 STJERNER!!

Overskriften er den typiske holdning i TDC. Vi skal være glade og beærede over at kunne kalde os TDC kunder. Det er i hvert fald det indtryk man får efter den behandling de giver eller rettere sagt ikke giver!

Jeg vil her indsætte den klage jeg sendte til TDC (den er noget lang, men det er alt det jeg oplevede.) ... Det endte med at jeg fik 800 i kompensation. Det er vel og mærke på kraftig opfordring af mig selv at dette skete. Den klagekoordinator jeg havde korrespondance med skulle kigge på min sag flere gange, før hun fandt de rigtige oplysninger. Hendes svar fremgår at bunden. Mine modsvar ligeledes. Jeg føler jeg rent ud sagt er blevet taget i røven og bliver spist af med penge. De tager intet særlig seriøst i mine øjne.

God læselyst! (navne er udeladt da det ikke er personlig hetz)
Hej,

Der står at man kort skal beskrive hvad der er gået galt. Det er i dette tilfælde på ingen måde muligt.

Jeg bestilte i marts måned produktet HomeDuo hos jer med en 20mbit netforbindelse og til en må-nedlig betaling på 299 kroner. Jeg tilmeldte mig automatisk kortbetaling til 299 om måneden for at slippe for selv at skulle overføre. Efter en fin tilmelding gik det så ellers galt for jer ret hurtigt og på ret mange områder.

I lover at netforbindelsen er klar før eller på samme tid som den eksisterende netforbindelse (hos tidligere selskab) ophører. Det var ikke korrekt. Jeg fik på mail en dato for oprettelse af netforbindelsen som ville være 2 dage senere end når den anden netforbindelse ophørte. Var på ingen måde tilfreds og måtte endda selv ringe og fortælle jer om fejlen. Internettet fik jeg selv sat op uden egentlige problemer. Men det viste sig kun at være gældende for en kort periode. Det sker ofte (og stadig) at forbindelsen hopper af, lukker ned og det virker som om den skal genstarte. Det er på in-gen måde acceptabelt og det tager tid. Jeg har ikke betalt for en netforbindelse som kan lukke ned flere gange om dagen. Samtidig er forbindelse rigtig langsom. Der står på jeres hjemmeside at man kan forvente miste op til 30% af netforbindelsen ved at kører trådløst. Ved en netforbindelse på 20 m/bit vil det give en hastighed omkring 14 m/bit. Jeg måler ikke mere end 10 m/bit på min forbindelse. Det synes jeg heller ikke er acceptabelt. Det er altså en hastighedsreduktion på 50% og det vil sige 20% mere end man kan forvente. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg får så lav en hastighed i for-hold til det jeg har bestilt og betaler for. Dette har jeg ringet ind og snakket med jer om. Der ville blive kigget på sagen fortalte supporteren. Et eksempel fra denne måned er dagen jeg kommer hjem fra ferie (5. juli). Jeg går på online på min laptop kl. 16:30. Kl. 17:03; 18:26; 18:39 og kl. 18:44 hopper nettet af. Det er vildt irriterende og som studerende er det ikke holdbart at have en forbindelse der er så ustabil. At forbindelse kan lukke ned 4 gange på godt 2 timer er under al kritik. Jeg er meget afhængighed af mit internet idet jeg stadig studerer i sommerferien og i det hele taget bare skal bruge internettet.

Jeg tilmelder mig ved oprettelse "skjul nummer" og snakker med en fyr i jeres callcenter som siger at det er det samme som hemmeligt nummer. Det tror jeg på indtil jeg ved et tilfælde ser mit navn i telefonbogen. Jeg undrer mig meget over det og kan senere konstatere at jeg også figurerer på inter-nettet under f.eks. Eniro og 118.dk. Jeg bliver nu ret frustreret. Ikke nok med at jeg allerede har haft en række problemer med jer - nu også dette. Jeg ringer straks ind til jer og i jeres system står der intet om at jeg skal have hemmeligt nummer. Det synes jeg er meget underligt og udtrykker min utilfredshed overfor supporteren. Hun får det rettet i systemet. Kan ikke forstå at jeg kan forklare den første jeg snakker med at jeg ikke vil kunne findes nogen steder af hensyn til min kærestes job, men at det så sker alligevel. Hvordan kan det lade sig gøre at supporteren ikke får sat mit nummer som hemmeligt?

Jeg har tilmeldt min produktet HomeDuo med månedlig betaling og regner med at det kører automatisk over kortbetalingen. Det finder jeg snart ud af at det ikke gør. Den 3. juni modtager jeg er regning på 2033,85 for et halvt år. Endda en regning som gælder tre måneder frem. Nu bliver jeg først rigtig irriteret. Hvordan kan det lade sig gøre at i laver endnu en fejl!? Jeg kan simpelthen ikke fatte det. Jeg skriver en mail til jer vedrørende den langsomme netforbindelsen (som jeg ikke har hørt noget resultat af) og den underlige regning. Det gør jeg den 9. juni. Først den 28. juni får jeg et opkald fra en der hedder Charlotte. I skriver at der går mellem 4-6 arbejdsdage fra i får en mail til at I har besvaret den. Jeg skriver igen den 21. juni. Jeg har nu brugt en masse tid og kræfter på at både ringe og skrive. Først 13 hverdage (weekenddage er ikke medtalt) ringer I tilbage. Det er altså over dobbelt så lang tid som i selv skriver at der vil gå. Det hjælper ikke just på mit humør. Charlotte forklarer at jeg med hensyn til netforbindelsen skal snakke med nogle andre supportere - jeg forstår ikke at det ikke blot er sendt videre i systemet. Nu skal jeg bruge endnu mere tid og endnu flere kræfter på at ringe og skrive til jer. Der må da være nogle kommando- eller kommunikationsveje der krydser hinanden et sted? Med hensyn til regningen fortæller X at hun beklager at jeg er røget i den forkerte regningsgruppe. Hun forsikrer mig om, at regningen vil blive delt op og at der vil blive sendt elektroniske indbetalingskort svarende til 299 kroner pr. stk. som blot skal betales efter forfaldsdato. Hun siger at hun vil sørge for at jeg ikke blive trukket de 2033,85 kroner. Den 29. juni, dagen efter, modtager jeg en mail hvor I skriver tak for din betaling og jeg kan se at I, på trods at X's udtalelse, alligevel har trukket de 2033,85. Jeg er nu godt gal. Det er jo helt ufatteligt. Hvor er jeres professionalisme? I har ikke overholdt noget af det i har sagt på nogen måde. Jeg ringer straks ind og får fat i en som hedder X som fortalte at I ikke kan betale mig mine penge tilbage. Hvad? I har vel en økonomiafdeling som har styr på denne type transaktioner? Jeg står på vej ud af døren på vej til Berlin og får at vide at X vil ringe tilbage til mig med hensyn til regningen på min hjemkomstdag. Har aldrig hørt fra ham. Har heller ikke fået en melding på overvågningen af min netforbindelse. Er mildest talt ikke imponeret. En Stella Østerby ringer til mig og jeg når ikke telefonen og hun fortæller på min telefonsvarer, at hun vil overvåge min internet forbindelse. Jeg synes det er underligt eftersom der allerede skulle være en overvågning i gang. Har ikke hørt fra hende efterfølgende.

Jeg ringer tilbage og får fat i en der hedder X som er meget hjælpsom og som i telefonen får hjælp af en kollega og som fortæller at hun godt kan se at jeg har snakket med X Hun kan også se at der er noget der står forkert eller er sat forkert op. Hvad det var ved jeg ikke, dog er jeg ikke overrasket længere. X prøver at hjælpe mig og siger at hun ikke kan sende mine penge tilbage og jeg er igen helt uforstående overfor at I kan kræve penge ind men ved fejl ikke kan betale jeres kunder tilbage. En X ringer nogle dage senere. Hende har jeg ikke fået fat på endnu så hende ville jeg gerne snakke med og høre hvad hun har at sige. For som jeg også fortæller X, så skal I virkelig tage jer samme for at beholde mig som kunde ud over bindingsperioden. X fortæller at hun på nuværende tidspunkt kun kan give mig en økonomisk kompensation på 500 kroner. Jeg synes ikke det på nogen måde et tilstrækkeligt i forhold til at det jeg har oplevet. Jeg spørger om det kan blive overført til min konto og hun fortæller at I kun kan sende det ud på check. Jeg synes det er meget mærkeligt at I blot kan lave en overførsel men vælger at bruge penge på at udstede checks. Så sker det igen. I har ikke formået at fortælle mig det rigtige. Jeg får pludselig en mail med en sikkerhedskode hvor jeg sjovt nok kan få pengene overført til min konto. Det er jo forvirrende. I fortæller mig først at I ikke kan betale mig mine penge tilbage, de 2033, kroner. Det burde jo kunne lade sig gøre. Så fortæller I mig at det ikke er muligt at lave en overførsel - kun check. Men så sender i mig en mail hvor jeg så alligevel kan få mine penge som overførsel. Det virker på mig som om, at I ikke har særlig meget styr på jeres procedurer og ikke ved hvordan i bør agere. Der er på ingen måde acceptabelt. Jeg føler mig røvrendt.

Jeg mener med udgangspunkt i ovenstående, at jeg på ingen måde har fået det jeg har betalt for. Jeg havde en forestilling om og en forventning til TDC som virksomhed og udbyder. Denne forestilling er nu markant ændret og forventninger har jeg meget få tilbage af. Det synes jeg er meget uheldigt. Jeg føler mig snydt og føler ikke jeg på noget tidspunkt har fået en kundeservice som den jeg havde forventet. Synes rent faktisk ikke jeg har fået nogen service overhovedet. Jeg forventer en udførlig redegørelse vedrørende ovenstående, hvor I kan forklare mig hvorfor jeg har oplevet alt dette her. Da jeg, som fortalt, ikke har fået det produkt jeg har betalt for og allerede har betalt forud - som ikke skulle være muligt - føler jeg mig som sagt snydt og forventer en refundering af hele det betalte beløb på 2033,85 kroner. En overførsel jeg nu ved sagtens kan lade sig gøre. Jeg synes ikke I lever op til jeres navn og ser frem til at modtage jeres redegørelse snarest.

SVAR FRA TDC:
Tak for din henvendelse af 20. juli 2011 vedrørende TDC Home Duo.

Jeg har undersøgt sagen, og jeg er uforstående overfor, at du oplyser, at dit abonnement blev lukket ned hos din tidligere udbyder før det blev åbnet fra TDC. Overflytningen er tastet, så abonnementet blev lukket ned fra din tidligere udbyder den 6. april 2011 mellem kl. 0730-0800, og TDC Home Duo blev åbnet den 6. april 2011 mellem kl. 0800-1600. Der har været forbrug på internettet den 6. april fra kl. 17.51.

Jeg har videre givet sagen vedrørende hastigheden på dit bredbånd til Rene fra TDC Hotline, som du talte med tidligere på dagen, og han oplyser, at du kunne kontakte ham direkte, hvis du havde problemer med opsætningen.

Jeg har kontaktet support vedrørende din online bestilling, og på denne ordre, står der, at nummeret hverken skal være hemmeligt eller udeladt. Nedenstående er en kopi af din online ordre,
--------------------------------------------------------------------------------------
MODSVAR
Hej X

Noget af det du skriver giver mening, men bestemt ikke alt.

Du skriver at du er uforstående overfor hvornår forbindelserne blev åbnet og lukket og det er jo nu helt sikkert at I ikke har styr på hvad der sker. Jeg fik et brev og en e-mail af 7. marts hvor der står følgende: "DIN ORDRE UDFØRES - Du har bestilt Gør Det Selv installation. Din forbindelse er klar den 8. april 2011 senest kl. 16:00. Herefter kan du tilslutte udstyret." Dette brev har jeg vedhæftet som et billede. Som du rigtigt skriver blev forbindelsen hos min tidligere udbyder lukket den 6. april og som du ikke er klar over eller ikke har fået informationer om ville jeres forbindelse først oprettes den 8. april og altså som jeg skrev i brevet - 2 dage for sent! Dette gjorde jeg som nævnt jer opmærksom på. Det leder til det næste. Som jeg også skrev i den første mail - at jeg havde snakket med en i telefon og bedt ham om at gøre mit telefonnummer utilgængeligt i både skrevne eller elektroniske medier. Dette har nemlig ikke noget som helst at gøre med min oprindelige bestilling, men om det opkald jeg havde til jeres support da jeg var i tvivl om hvad det dækkede. Han ville som jeg skrev i første mail ændre det.

Jeg kan se at du har ret i forbindelse med den kvartalsvise beregning. Men! Den regningssupporter jeg snakkede med, X, har jo så åbenlyst ikke styr på hvad hun laver. Hun sagde til mig at hun ville bremse betalingen, at jeg var havnet i det forkerte regningssegment og forsikrede mig om at jeg ikke ville blive trukket. Det gjorde jeg så alligevel. Det kunne tyde på at de procedurer der bør være i disse sager ikke har været eksisterende eller også er jeres medarbejdere ikke i stand til at give den korrekte hjælp. Det synes jeg er meget uheldig! Dette manglende kendskab hos jeres supportere har jeg senest oplevet ved X som lavede en fejl i følge jeres supporter X. Han ringende aldrig tilbage og havde i systemet sat et eller andet forkert op. X havde ligeledes ikke styr på hvordan det foregik med tilbagebetaling mv. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan det så mange steder kan lade sig gøre, at uvidenheden dominerer. Er samtidig meget skuffet over at du forsøger smide det tilbage i hovedet på mig. Dette er jeres fejl og jeres alene.

Jeg forventer derfor en kompensation for alle de dårlige oplevelser jeg har haft i hænderne på alle de supportere jeg har været i kontakt med og for den utilstrækkelighed som har været gennemgående.

SVAR FRA TDC:
Tak for din tilbagemelding af 2. august 2011.

Jeg har gennemgået sagen endnu en gang, og jeg vil gerne beklage de oplevelser du har haft med TDC. På baggrund af sagens forløb, vil jeg gerne tilbyde dig yderligere kr. 300,00 udover de kr. 500,00 i godtgørelse vedrørende fejl fra TDC, du allerede har fået den 11. juli 2011.

Det er rigtigt, at ordrenr. 126196200 var tastet til udførelse den 8. april 2011. Denne ordre blev den 16. marts 2011 ombooket til udførelse den 6. april 2011. Hvis du har fået en anden information fra din tidligere udbyder, har jeg ikke haft mulighed for at se denne information.

Oprettelsen var tastet med sagsbook. Sagsbook betyder, at det bredbånd der skal opsiges, bliver nedtaget den pågældende dag mellem kl. 0730-0800, og det bredbånd der skal oprettes bliver oprettet i tidsrummet kl. 0800-1600 samme dag.

Hvilken fejl X havde lavet, har det ikke været muligt at finde frem til, men jeg kan se, at han den 29. juni 2011 har oprettet en callback vedrørende regningsfejl. Hvis en medarbejder ikke har kompetencer til at svare på dine spørgsmål, opretter vedkommende en callback, og du vil så blive kontaktet af en medarbejder, der har de rette kompetencer. Den 5. juli har X forsøgt at kontakte dig vedrørende denne callback, desværre uden held, og derfor sender hun en sms til dig.

Hvilken oplevelse. Helt useriøst at koordinatoren ikke undersøger sagen ordentlig i første omgang. Hvordan i alverden kan det overhovedet ske at hun ikke "kan finde" de rigtige oplysninger i første forsøg. Hun er mine øjne ligeså inkompetent som resten af TDC.

Skifter selskab når abonnementet udløber - kan godt være det kører på TDC's kabler mm. Men vil hellere betale penge til enhver anden internetudbyder.Har bare en følelse af "WAUV" .... udelukkende negativt.

FARVEL TDC!

Efter min anmeldelse af TDC valgte kundeservicechefen at ville undersøge sagen igen. Umiddelbart et fint tilbud - men som alle andre TDC-ansatte jeg har haft kontakt til - så var han ligeså inkompetent. Gengiver ikke korrespondance da det er ubrugelig information. Jeg stillede den kære kundeservicechef nogle spørgsmål som skulle være meget lette at svare på - hvis han dog havde sat sig fuldt ind i min sag som han fortalte mig.

Spurgte ham blandt andet om: "Hvilken forbindelse er den mest optimale for mig?"

Hans svar: Hvilken forbindelse, der er optimale for dig, afhænger helt og holdent af dine behov.... (...).

Wauv må jeg sige om TDC igen. Det afhænger i højere grad af den geografiske placering man har. Det nævner har på ingen måde. Han famler i blinde. Hvad med at kontrollere med en teknikker inden et svar gives. Jeg kan bare ikke fatte hvordan det kan lade sig gøre. TDC lever i en verden hvor de stadig mener man skal gøre sig fortjent til at være kunde og endnu bedre, at man skal være glad for at være ansat.

Det er tydeligt at jeg på ingen måde er den eneste med mange rigtig dårlig oplevelser. Dårlig service, inkompetente medarbejdere, enormt langsom procestid, ufed attitude etc. Det giver jeg så også udslag i, at TDC rates 4,8 ud af 10 - hvilket er ekstremt dårligt. Jeg havde ikke forventet dette da jeg overvejede at blive kunde hos TDC. Jeg er som sagt på vej væk.

0 stjerne må være den rette karakter til TDC.

Rene Lauritsen och Dennis Routh Andersen tyckte detta omdöme var användbart

Hej Thomas,

Først lad mig starte med at sige, at jeg er rigtig ked af at læse din oplevelse af forløbet hos os.

Jeg er ydermere rigtig ked af, at du nu sidder tilbage med oplevelsen af, at vi ikke har taget dine henvendelser seriøst.

Jeg vil gerne tilbyde dig, at kigge din sag igennem på ny, såfremt du har lyst til det. Send mig gerne en mail med din adresse og telefonnummer til thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk, så vil jeg hellere end gerne kigge det hele igennem igen.

Dårligt

TDC fungerer elendigt. Man skal tvinges til at deres bruge deres skod router (Sagem) i stedet for sin egen.
TDC har fuld adgang til den, men som bruger har jeg ikke.
Det kunne være hvad det være ville men deres lorter router har det med at reboote tit og ofte så forbindelsen går ned et par minutter.
-----
Tilføjelse efter 1. svar:
Hm, svaret er i modstrid på hvad andre har skrevet på TDC's forum. Men umiddelbart lyder det vel godt.
Nu taler jeg naturligvis om egen router ISTEDET for TDC router, at slutte begge til er jo ikke et problem, men så bruger jeg jo unødvendig meget strøm.
Men jeg prøver at sende en email på Mandag (vil ikke risikere at nogen kommer til at slukke for noget weekenden over)

Hej Per

Jeg beklager at du oplever problemer med vores router.

Det er muligt at bruge din egen router, hvis du ønsker det og jeg vil meget gerne hjælpe dig med, hvordan du gør.

Hvis du sender en e-mail til socialemedier@tdc.dk med dit fastnettelefonnummer, så kan jeg sende dig de vejledninger du skal bruge, så du får fuld adgang til vores router og de ting du skal gøre, for at sætte din egen router til.

Jeg håber at vi sammen kan finde en løsning du bliver tilfreds med.

TDC A/S

Har bitterligt fortrudt, - selv Servicechefen flygter sku fra TDC.

Jeg har netop skrevet til Thomas Wandahl om alle mine kvaler, - vel at bemærke FØR jeg overhovedet har fået skidtet installeret.

Jeg erfarer imidlertid at han nu er ansat ved Telmore, - så må vi jo se om det bliver til det bedre for TDC og til det værre for Telmore.

Så må jeg vel til den her, - for som jeg ser, er jeg ikke den eneste der har problemer............

Jeg blev ringet op af XXX først i Februar 2012, med et rigtigt godt tilbud, som jeg simpelthen ikke kunne sige nej til, - men, vi har Viasat, og de forsøgte at spænde ben, - men det er for længst klaret.
________________________________

Jeg har, i de forgangne 4 måneder talt med, - cirka - 25 forskellige mennesker ved TDC, - IKKE EN AF DEM HAR MESTRET AT FÅ DET TIL AT FALDE PÅ PLADS, - så, som jeg skrev i overskriften, - har jeg bittert fortrudt, - for jeg forventer endnu mere rod.
Jeg er blevet lovet guld og grønne skove, heriblandt "gratis internet" resten af året, - men lige nettop DEN samtale er behændigt blevet slettet, - alle de andre kunna man godt finde og aflytte, - skræmmende.
________________________________

Først, - skriver den første jeg taler med min mailadresse som hotmail, - det har jeg aldrig sagt, - end ikke tænkt, da jeg har haft gmail i rigtig mange år, - hertil er det første tilbud sendt.....
Efter LANG ventetid på dette tilbud, ringer jeg igen, og denne nye person mener nu at mail adressen er rettet, - men der kommer stadig intet på mail.
Ringer IGEN ind, og denne, nu atter en ny person kan da godt forstå at jeg ikke har modtaget tilbuddet, - for det er da sendt til hotmail.......
Det skulle nu være rettet, - men, - men, - men, - - - -
Der går en rum tid uden at noget sker, - hvorfor jeg ringer ind igen, igen, - nu får jeg at vide at denne medarbejder er sagt op/har sagt op...

Så er det at forståelsen for TDC brister, - for vil man have kunder?
Hvis TDC var mit firma, - ville jeg sørge for, - at så snart en medarbejder stoppede, skulle dennes "arbejdsopgaver" fordeles til andre, eller den nye, MED DET SAMME......

Nå, - jeg fik efterhånden fat i en der "lød" som om han havde styr på tingene, - og tilbuddet landede i den rette mail boks.

Den blev straks returneret, med, - ja, opsig i blot alt hvad jeg har, - og gjorde opmærksom på at Viasat var opsagt til 1. juni 2012.

DET, - er snart en måned siden, - har ringet et par gange, men ingen ved noget som helst.

Fik forleden et brev fra TDC om at de sender en teknikker den 11 juni 2012, - nej det er IKKE en tastefejl, 11 dage efter Viasat afbryder deres signal, - det er sku fint, hvad mere kan jeg vente mig?

Skrev derfor til denne sidste persons mail, jeg fik ved vores seneste samtale, hvis noget MOD FORVENTNING skulle gå galt, - men, her 4 dage senere har han stadig ikke givet lyd fra sig, - og så er jeg i grunden ligeglad med om han er syg, på ferie, eller blevet fyret, - så skulle hans mails gå videre til en anden, ikke?

Var så herinde, og fandt Thomas mailadresse, - skrev en lang "privat" mail til ham, - men erfarrer nu at han er skredet fra den synkende skude.....

Hvad i h...... bliver det næste?

Hvor svært kan det være at forenkle, den database jeg forstår på næsten alle medarbejderne, er et kæmpe problem, der er flere systemer, og man kan åbentbart rette en "fejl", - men GEMMER man det så ikke, men stresser videre til det næste telefonopkald, forsvinder det der netop er skrevet ud i den blå luft....
Når jeg lukker et dokument uden at have gemt det, spørger den om jeg vil gemme først . . . hvor svært kan det dog være?

Samtidig, - tror jeg ikke jeg er ene om at være godt og vel træt af at få endnu en ny medarbejder i røret, - hvor svært kan det være at koble kunde og medarbejdere sammen? - og så i øvrigt, da udskiftningen er stor i TDC, - give den nye medarbejder hele mailinglisten, - så denne kan skrive at nu hedder Peter ikke mere Peter, men Jens, som står til din rådighed hvis du har problemer, - ????

TDC vil spare kassen, på unødvendige opringninger, og oceaner af fejl, - men hvem er jeg at komme med gode idéer, jeg er jo kuns en fattig pensionist, som bitterligt har fortrudt at jeg sagde ja, tilbage i februar . . . . . . . . . .

OPDATERING, - på opfordring skrev jeg til Line hos TDC kundeservice, - det er 7 dage siden(weekenden medregnet), - der er nu 10 dage til vi går i sort, - jeg ved sku snart ikke hvad jeg stiller op.
Har du hørt noget, - har jeg også...................

Jeg har netop skrevet igen, - men må tilstå at jeg ikke forventer det store, - så jeg skal nok MEGET snart ud og se mig om efter en ny udbyder, - desværre,
- hvor i h...... er "kundeservice" blevet af? - druknet i grådighed?

Hej Teis

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse med TDC.

Jeg vil meget gerne undersøge din sag nærmere, og sikre at oprettelsen af dit abonnement foregår så smertefrit som muligt.

Derfor må du meget gerne skrive til mig på socialemedier@tdc.dk med dit fastnettelefonnummer og eventuelt en kopi at dit indlæg her, så vil jeg meget gerne tage hånd om sagen.

tlf 50944608 + 31373750

Disse 2 telefon abn. blev købt d, 4 - 2 - 2012
har ringet og skrevet til tdc flere gange at de ikke virker, så
laver de et eller andet og siger så at de virker, men det gør de stradig
ikke så jeg opsiger det hele og aldrig mere tdc.

Palle Franck.

Hej Palle

Jeg er ked af at høre, I ikke har fået mobilerne til at virke. Selvfølgelig skal numrene virke når man køber dem, og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at vi ikke har kunne ordne det når du har kontaktet os.

Nu skriver du, at du vil opsige det. Men hvis det ikke er for sent, så er jeg sikker på vi kan få numrene til at virke for dig, og jeg vil meget gerne hjælpe dig helt i mål med det.

Hvis det er noget du ønsker, så må du meget gerne sende en mail til socialemedier@tdc.dk, så skal vi nok få ordnet op i rodet her.

Hilsen Jens

TDC A/S

Dårlig service, produkt under middel

Vi har brugt TDC en del i vores firma. Denne del handler om TDC's almindelige produkt og telefoniske kundeservice. Vi har meget gode erfaringer med deres Erhvervsafdeling.

Desværre står vi nu på anden måned med en fejlagtig faktura. Vi har ringet flere gange, men der er ingen som kan tage en beslutning med den melding at "det skal vi modtage på skrift (email)". Når man så sender noget på skrift besvares dette ikke med det samme. Jeg sendte f.eks. en email Onsdag kl. 10:58 som fortsat (Fredag kl. 13:39) ikke er besvaret.

Vi har også haft talrige problemer med den service vi har fået leveret, hvor de, af TDC fremsendte, produkter ikke fungerer optimalt eller overhovedet. Det kan ikke passe at man ikke kan få en stabil internetforbindelse nu til dags.

Vores erfaring med TDC har desværre været præget af en del skuffelser, men det håber vi der bliver rettet op på i fremtiden.

Hej Frederik

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet problemer både med din regning og med dit produkt hos os.

Jeg vil meget gerne have mulighed for at undersøge det nærmere, derfor vil jeg bede dig sende en e-mail til socialemedier@tdc.dk med dit fastnettelefonnummer og en nærmere beskrivelse af de problemer du oplever med dit produkt.

• Seyit
  • Slagelse, DK
  • 6 Omdömen
  • Verifierad köpare

De bliver ved med at sende regning på opsagt abbonoment?!?

Havde skiftet mit mobil abbonement fra tdc til Lebara for mindst to måneder siden, men de bliver ved med at sende regninger selvom jeg har betalt for den afsluttende regning! Forstår simpelthen ikke hvordan de driver virksomhed eller om der overhovedet er mennesker der tjekker deres papirer, men jeg nægter at betale for en regning der tilhører et selskab jeg ikke engang har anvendt.

De gør virkeligt en indsats for at få et dårligt omdømme, flyttede selskab for at slippe væk fra deres møg, men de fortsætter med deres pengerivende aktiviteter, vil bare løsrive mig fra deres system uden at modtage regninger.

Hej Sayit

Det lyder til, at der er gået noget helt galt i din opsigelse.

Som du skriver det, sender vi en slutopgørelse, for netop at slutte abonnementet.

Vi er bestemt ikke ude på, at få et dårligt omdømme tværtimod. Vi gør rigtig meget, for at fange de kunder, som har haft en dårlig oplevelse med os.

Jeg vil gerne undersøge din sag, samt få styr på regningerne. Hvis det er noget du ønsker, kan du sende dit gamle konto- og mobilnummer til socialemedier@tdc.dk.

TDC A/S

Umuligt at få et svar fra dem

Bestilte Office pakken til levering i TDC butik, og fik en mail med at jeg først kunne hente den, når jeg havde fået en SMS fra dem, dem kom ikke, selv efter flere dage.(varen var på lager i TDC butikken).
Prøvede at ringe til dem, men der var ingen, ingen der kunne svare på hvornår jeg kunne hente varen. Efter en del dages venten kørte jeg så alligevel til deres butik, jo de havde den på lager. Et yderst utilfredsstillende forløb

Hej Kaj,

Jeg er ked af at høre, om den oplevelse du har haft i forbindelse med bestilling af Office pakken, i vores TDC Butik. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at du skal vente så lang tid på den.
Hvis du ikke har modtaget din Office pakke endnu, må du meget gerne sende mig en mail til socialemedier@tdc.dk, med dine bestillingsinformationer, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at finde frem til din Office pakke.

ingen vil tage ansvar

Jeg er blevet kastet rundt mellem butik og kundeservice, og nu klageservice...

Jeg blev lovet nogle produkter og intet af det lovede holdt stik..
Så nu står jeg tilbage med en mobil som jeg ikke kan bruge da mit nr. er lukket.. og jeg ikke længere er kunde..

Så kan bestemt ikke anbefale Tdc

mvh Tina

-----------------------------------

Efterspil: Efter en del mail korrespondance med nogle herlige TDC mennesker fra en afdeling der hedder sociale medier har jeg fundet en brugbar løsning. Tusind tak for jeres utrættelige hjælp og løsnings forslag.

Retter min ene stjerne i anmeldelsen til 3 for Jeres store og utrættelige hjælp.

Med meget tilfreds hilsen

Tina Nikander

Hej Tina

Jeg er ked af at høre, at du er blevet kastet rundt imellem afdelingerne, så det har givet et dårlig indtryk. I nogle tilfælde kan de være nødvendigt, da en henvendelse kan dreje sig om flere spørgsmål, men det tyder det ikke på i dit tilfælde.

Du skriver, at du ikke længere er kunde, men hvis du har noget, som ikke er afsluttet endnu, så vil jeg gerne tilbyde min hjælp. Hvis det er noget du ønsker, kan du sende en beskrivelse af sagen i en mail til socialemedier@tdc.dk, så vil jeg vende tilbage til dig.

Håber ikke det er sidste gang, vi har haft dig som kunde, men håber dog, vi giver dig en bedre service næste gang.

• Jakob
  • 9 Omdömen

TDC er OK, men

TDC er ok, men ikke mere end.
Deres produkter er af god kvalitet.
Men der går tit kuk i det når der skal ændres noget.
Priserne kan findes billigere i andre selskaber.

Hej Jakob,

Tak for rosen. Det lyder til du har oplevet nogle problemer, i forbindelse med nogle produktændringer. Hvis du ikke har fået det løst endnu, eller gerne vil have os til at kigge på det, er du velkommen til at sende en mail til socialemedier@tdc.dk, så kigger vi på det.

TDC Privat

• Bo T
  • 2 Omdömen
  • Verifierad köpare

elendig kundeservice, eller mangel af samme!

Som kunde gennem mange år med TDC og 2 kunde nr. oplever man igen igen hvor skufende det er at være trofast - alternativer er sikkert lige så tvivlsomme. Eksempelvis har man i årevis betalt for en 20 mb forbindelse, men skal selv finde ud af ,at TDC ikke kan levere det i mit område , utallige henvendelser og så lykkedes det til sidst at få en nedsættelse "men du skal selv som kunde holde dig orienteret om vores produkter" javel ja - men i opkræver for en vare i ikke kan levere??
Seneste "stunt":
"TDC ændre månedlig abonnementspris fra 0 kr til 19 kr., ønsker du at opsige kontakt os senest 15. april"
kontakt til TDC d. 9.3, d. 10.4 og igen d. 19.4.........alle 3 medarbejdere Oman,Brin og Christian lovede at det nok skulle blive ordnet, først d. 19.4 lykkedes det TDC/Christian at sende brev/mail med bekræftelse, TDC/Brian fik rettet mit abonnement d. 10.4, men uden bekræftelse.....
Alt ialt har jeg brugt tæt på 2 timer i telefonen for at lave denne øvelse......
Ja, det ER elendig kundeservice på trods af mere end 25 års kundeforhold - men igen..hvem kan næsten være "bedre"? Jeg spørger bare.
Fremtiden bliver voldsom begrænset med hensyn til mit behov for telefoni,internet og ikke mindst TV med de oplevelser branchen generelt byder kunder.
Man skal altså skrive her og alle andre stedder førend et firma som TDC vågner op, øv!!

PJ tyckte detta omdöme var användbart

Hej Bo,

Jeg er ked af at høre om de oplevelser du har haft. Hvis du har betalt for en forbindelse med op til 20 mbit, uden vi har kunnet levere minimumshastigheden, så er det selvfølgelig noget vi skal have kigget på.
Jeg vil gerne beklage at det har, måtte tage fire kontakter til os, for at få ændret dit mobilabonnement.

Du må meget gerne sende mig en mail til socialemedier@tdc.dk med dine kontakter informationer, så vi kan få kigget på dit bredbåndsabonnement. Du er også velkommen til at skrive, hvis du skulle have andre spørgsmål til dine TDC produkter. Så skal jeg gøre hvad jeg kan for, at hjælpe, så vi forhåbentlig kan have dig som glad kunde i yderligere 25 år.

TDC Privat

TDC A/S

TDC er ikke noget at råbe hurra for, vi ved ikke hvad vi får for pengene og kan ikke forstå regningerne etc.

Men, !!!! så har vi haft et par gode oplevelser med de unge fyre
eller damer, der sidder i jeres kundeservice. Deres serevice har været til UG.

Hej Leif

Først og fremmest, så er jeg glad for, at du har fået en god service af vores kundeservice.

Jeg er dog ked af, at du ikke føler du ved, hvad du får for pengene og helt forstår regningerne.

Jeg vil gerne tilbyde min hjælp, hvis du har nogle konkrete spørgsmål. Dem er du velkommen til at sende til socialemedier@tdc.dk, så vil jeg vende tilbage til dig.

Hilsen Martin

TDC er en penge maskine

Har nu haft mit TDC hometrio i 4.5 måned. Startede med at købe pakken til 499,- der indeholdt tv2 og tv2 film, efter nytår fjernede de tv2 film da de mente den var for dyr, fik istedet kanal 9 (hurra for noget møg). Dette kunne jeg have levet med, havde det ikke været fordi vi bor et af de steder på sjælland hvor man er nødt til at have en fastnet tlf for at folk kan ringe, dette "fik" vi jo igennem TDC Hometrio, vi vælger så at tilkøbe en pakke hvor vi betaler 165,- fast + opkald 0,34 øre pr opkald, da første regning dumper ind af døren har de opkrævet 299,- for at aktivere pakken, dette blev ikke nævnt da vi bestilte den. Nu har vi jo som nævnt opsagt det hele, og vi får så en opgørelse over at vi vælger at flytte nummeret, dette tager de 448,- kr for at gøre. Hvor absurd !!
I de fleste selskaber koster det intet at opsige, da man som regel betaler et beløb for denne service til ens nye udbyder, i samme åndedrag skal det jo nævnes at det som regel koster 99,-.
Skal være ærlig og sige at tv+internet+tlf har fungeret fint, så længe man betaler og finder sig i at de kan ændre pakker mens man selv intet har at skulle sige. Samtidig er det under al kritik at de ikke oplyser hvad produkter koster at aktivere + lukke når man ringer for at høre nærmere/bestille dem.
Lad være at vælge TDC, der er så mange udbydere derude der gør det billigere og mere ærligt.

Hej Jesper.

Jeg forstår din frustation over at miste TV2 film og dermed modtage en anden kanal, som du ikke var nær så glad for. Grunden til dette skift, var at flere kunder efterspurgte Kanal 9 fremfor TV2 film og her ønskede vi blot at opfylde vores kunders ønske og dette ramte desværre nogle kunder.

Jeg er enig i, at du selvfølgelig skal informeres om alle priser ved ændring af dit abonnement. Det beklager jeg selvfølgelig er sket ikke en, men to gange for dig. Det er ikke vores hensigt, at tilbageholde informationer om priser.

Mht. din opgørelse er det selvfølgelig noget jeg gerne vil kigge nærmere på, for at at tjekke om alt er som det skal være. Du er velkommen til at sende en mail til socialemedier@tdc.dk. Så hører du fra os.

Hilsen Camilla
TDC kundeservice

TDC A/S

Super service, eller mangel på samme?

Jeg er nu, heldigvis, kommet ud af mine TDC produkter!

Men, jeg bestilte i August sidste år, internet til min kæreste og jeg.
En 20/2 HomeDUO Media.

Levering og etablering og så videre gik perfekt, alt kørte bare, og jeg var utroligt tilfreds.

Vi flytter så pr. 1-11, til en anden adresse, stadig i Randers by, og jeg bestiller en flytning til denne adresse, dette koster så 350kr.

Da jeg har haft internettet i nogle dage på den nye adresse, ringer jeg til hotline, da den er ustabil, homeboxen mister forbindelsen flere gange i døgnet, og langsom, ikke over 10mbit. Medarbejderen i Hotline kan ikke se at der er noget galt, men han starter alligevel en overvågning og fejlmelder den videre.
Han kan derudover fortælle mig at jeg ikke skal have over 10mbit, hvilket jeg ikke helt kan forstå.
Der står så på min ordrebekræftelse for flytning, at det kun er en 10mbit, jeg blev bare ikke oplyst om at kundeservicemedarbejderen nedgraderede mig da jeg bestilte flytning.....

Der går så et par dage, og en af jeres udringende teknikere kontakter mig telefonisk, han kunne ikke se udfald, på trods af at jeg kunne give ham tidspunkter hvor "DSL" lampen havde blinket... Han låser så forbindelsen på 8mbit/512kbit (Altså 12mbit under i download, og 1,5 mbit under i upload, i forhold til hvad jeg havde bestilt i første omgang)
Her kører forbindelsen så stabilt, og jeg oplever ikke flere udfald.

Jeg ringer så ind i god tid, og gør dem opmærksomme på at de godt kan lukke mit abonnement når bindingsperioden ophører (28-02-12), og dette bliver sat i værk, jeg modtager dog en regning, med abonnement frem i tiden, så jeg egentlig skal betale for en periode hvor jeg har sagt jeg ikke ønsker ydelsen mere, så kontakter jeg dem igen, og beder om kun at betale for den periode jeg skal have abonnementet, dette kan så ikke lade sig gøre, jeg skal betale hele regningen, og så vil jeg få penge tilbage istedet.
Regningen bliver betalt, og vi når nu skæringsdato, mit abonnement bliver lukket, og jeg sender udstyr retur.. Jeg modtager en mail om at der er regning klar, men kan ikke logge på selvbetjeningen og tjekke den, da mit abonnement jo er lukket.... Kontakter så kundeservice, den første medarbejder siger at jeg skal have en kode, for at hun kan udbetale pengene, og at denne står på min regning, JA FLOT! Den kan jeg jo ikke komme ind og se, hun kunne så ikke hjælpe mere.. Ringer op igen 5 min efter, og taler med en anden medarbejder, som så sender regningen, med kode, på papir, og nu kan jeg endelig få mine penge retur.

Dog synes jeg ikke det er helt vildt sikkert, at det brev hvor koden står i, der står også navn og adresse, og kontonummer, de eneste ting man skal bruge for at få pengene udbetalt.

Lige nu er jeg utroligt glad for at kunne få fiber, og går nu og venter på besøg fra en af Verdos teknikere, så jeg kan få min 40/40 linie op at køre.

Hej Peter.

Først og fremmest vil jeg beklage at du har haft denne dårlige oplevelse med TDC, jeg håber at alt er kommet på plads med regningen.

I første omgang vil jeg give dig ret i at der er gået noget galt i kommunikationen, da du valgte at flytte adresse. I en sådan situation er det vigtigt at den medarbejder du kommer i kontakt med, informerer dig om at der muligvis kan ske en ændring i hastigheden og hvad dette cirka vil blive, hvor den endelige hastighed så kommer til at stå på ordrebekræftelsen. Hastigheden er helt afhængig af ledningsvejene og hvor langt fra centralen man befinder sig, som i dette tilfælde viste sig at være ringere end din tidligere adresse, hvilket selvfølgelig er beklageligt og noget som vi burde have informeret dig om ved bestillingen.

Du skriver til at starte med at du inden flytningen var glad og tilfreds med produktet og det er rigtig ærgerligt at dette så sker. Jeg håber ikke at den dårlige oplevelse vil fylde mere end den gode tid du havde hos os.

Hvis du skulle have et udestående med TDC eller nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til socialemedier@tdc.dk.

Hilsen Camilla
TDC kundeservice.

• Line
  • Århus, DK
  • Verifierad köpare

God service under køb, dårlig service under reklamation

Jeg valgte at købe mit Shield til min iphone hos tdc, da jeg fik rigtig god service, men nu ville jeg ønske at jeg bare havde købt det billigere et sted på nettet fra start.

Den 26/2 2012 købte jeg mit InvisibleShield, selvom jeg egentlig var lidt skeptisk. Jeg fik fortalt at det jo var det man benyttede til helikoptere - og at der desuden var 25 års garanti. Jeg fik derudover fortalt at jeg nok lige skulle se en youtube-video for at være sikker på hvordan det skulle sættes på. Det gjorde mig skeptisk, og jeg var klar til ikke at købe noget. -Men så sagde sælger, at hvis der blev et problem, så kunne jeg komme retur med det, og få pengene tilbage.

Der blev et problem, lortet der skulle være usynlig havde et tydelig logo, som altså blev synlig på forsiden af min telefon- og derudover var det ikke til at få til at sidde godt. Ergo gik jeg tilbage med det. Desværre var det ikke samme service der mødte mig, og jeg fik ikke sat shield på eller pengene retur. Jeg bad dem beholde deres lort selv og købte nyt shield andet steds, hvor der godt nok ikke blev lovet pengene retur men fair nok, shieldet sidder perfekt.

Hej Line,

Jeg har selv prøvet at sætte et InvisibleShield på, så jeg kan godt sætte mig ind i, at det kan være en delikat procedure.

Jeg er rigtigt ked af, at du føler dig dårligt behandlet i vores butik, og jeg vil gerne følge op på sagen. Hvis du har tid, så må du meget gerne sende mig en mail med flere detaljer om sagen, inkl. hvilken butik, du besøgte. På dén måde kan jeg finde ud af, hvor der er sket en brist, og følge op med feedback, hvor det er passende.

Jeg ser frem til at høre fra dig på socialemedier@tdc.dk.

Hilsen Ulf

Dårlig dårlig kundeservice

TDC er virkelig i den grad faldet af på den..
Vi har ellers haft TDC i over 15 år - men nu må det efterhånden være slut - jeg havde (desværre) oprettet et mobilt-bredbånd - efter stor opfordring fra TDC selv! men jeg brugte det slet ikke - havde ikke engang åbnet det!!! Så jeg skriver til TDC at jeg vil have det opsagt - og her får jeg så et brev tilbage, at jeg har ret til at gøre brug af min fortrydelses ret - (og jeg ikke skal betale, hvis der kommer nogle regninger, og hvis jeg har betalt noget som helst - så får jeg en check tilbage) dette sker i november måned 2011.. Jeg går ned i TDC butikken og afl. mit mobile bredbånd (uåbnet) får en kvittering på at den er afleveret!! Efterfølgende får jeg regning, jeg ringer herefter til TDC, (og venter mindst i 20 min. på at komme igennem hos dem) jeg får endelig kontakt til en medarbejder som ikke kan se at jeg har fået noget opsigelses brev omkring min fortrydelses ret og heller ikke at jeg har afleveret den i TDC-butikken, så jeg må sende en kopi alle mine dokumenter og sender det med alm. post til dem... Efter nogle dage, får jeg så en rykker, jeg må igen ringe (og venter igen) på at komme igennem, her får jeg så en medarbejder som vil kigge nærmere på sagen og ringe tilbage - hvilket han aldrig gør - så jeg ringer igen igen og venter som altid og får så fat i en ny medarbejder som siger at jeg skal scanne og maile dok. til dem (da de åbenbart ikke har modtaget dem jeg sendte i alm. post) jeg har slet ikke tal på hvor mange rykkere og hvor mange opkald og mails jeg har haft siden hen - men det tog i alt 4 mdr. før jeg kom helt ud at mit abonnement - og jeg til sidst fik en check på 250 kr (det er fuldstændigt uhørt!!!!) Jeg er virkelig gal og rystet over at det er så dårlig kundeservice.. Vi truede flere gange med at opsige vores ting hos dem - dette gad de ikke engang at reagere på.. I dag troede jeg så at jeg skulle have en ny mobil... Men niksen TDC har lavet et rate samarbejde med anden partner, som ikke ville godkende os!! Fuldstændigt tilgrin... Dette skulle medarbejderen i TDC måske lige gøre kunderne opmærksomme på, da dette samarbejde er helt nyt!!! Vi har altid betalt hver en krone til tiden hos TDC - men alligevel så bliver vi afvist - så vi måtte droppe at forlænge vores mobil abonnement og vi havde overvejet at få Home Trio - men vi gider ikke mere.. Vi ringede til TDC og han kunne heller ikke hjælpe - hvad er det efterhånden for en kundeservice - nu gider vi ikke mere - efter 15 år - det er bare så ærgeligt, men vi må se efter et andet selskab - som vil deres kunder det godt - jeg har sendt en klage til TDC - fordi nu er vi sgu gale!!!!!

Hej Ghita,

Jeg er ked af at læse, at du har været igennem sådan en opsigelsesproces hos os - det er ikke noget, vi bør byde nogen af vores kunder, uanset hvor længe de har været hos os.

Du skriver, at du har sendt en klage til os, hvilket er det helt rigtige at gøre i dit tilfælde. Vores klagecenter er eksperter i at behandle sager som din, da de sørger for både at tage hånd om din henvendelse, og at give feedback ind i forretningen til de forskellige afdelinger, som har været inde over sagen.

Jeg håber, at du får et tilfredsstillende svar på din klage.

Hilsen Ulf

Dårlig kundeservice

LIVET ER FOR KORT TIL TDC
Ventet 2x45 minutter i erhverv service, kom tid sidst i gennem og fik så at vide at de ikke kunne hjælpe, TDC i er ikke imponerende

Fix detail med at man skal taste sit kundenummer ind, første måde at forhindre kritik

Hej Per

Først og fremmet beklager jeg meget, at du har oplevet så lang ventetid. Det er selvfølgelig ikke i orden.

Du skriver, at vi ikke kunne hjælpe. Hvis du ønsker, at vi kigger på igen, er du velkommen til at sende en kort beskrivelse til socialemedier@tdc.dk, så vender jeg tilbage til dig.

Jeg har sendt din feedback omkring ventetiden og kundenummeret videre til rette instans.

TDC A/S

Nul Stjerner hvis det var muligt - men hvis man vil forlade TDC... så sker der sager - NÆSTEN DA

i september begynder jeg at tænke på at jeg vil samle mit telefon forbrug til en udbyder og har nogen samtaler med TDC som er dejlige og villige til at hjælpe mig med at få sørget for det - når altså man er i stand til at komme igennem.

vi aftaler blandt andet
ingen oprettelses gebyr, og de sørger naturligvis for at der ikke sker overlapning af aftaler og abonnementer
29** CallMe lukkes
53** 3 taletid lukkes, da jeg har et TDC forbrugs afregnet Sim kort som jeg skal bruge istedet
31** 3 Ideal skal opsiges og flyttes til TDC
3 mobilt bredbånd skal opsiges og flyttes til TDC og jeg får et hurtig USB modem gratis med.

Jeg har eksempelvis haft TDC internet siden februar 2000 og fastnet telefon... de problemer jeg har haft der er en helt anden historie men det er stort set altid blevet løst tilfredstillende vedr. internet da telefon har jeg stort set aldrig brugt.

jeg modtager en kasse med usb stick og sim kort og et brev til overflytning af telefon nummer 31 som i bund og grund er det eneste der skal flyttes (de andre skal lukkes)
så går der en del tid og det vælter ind med breve fra TDC - måske 3 yderligere breve med overflytningsblanketter på nummer 31**
og jeg har en del samtaler med kundevenlig service og undrer mig over at jeg ikke er flyttet i både december og januar
og ups. de har annulleret overflytningen og de genoptager flytningen
ved samme lejlighed får jeg så at vide de normalt ikke flytter bredbånd , men det er jo en del af den aftale der er indgået, og det bliver ikke diskuteret yderligere.

jeg får et brev fra TDC i min E-Boks om at de vil have 33XX kroner 31marts 2012 for blandt andet mit fastnet og nu også mobilt bredbånd.!!!
jeg ringer igen og brokker mig.. har jo aftalt med dem at der ikke må være overlappende abonomenter (vil jo ikke betale 2 steder)
og jeg får flere foldere, jeg får sørme endnu et modem i bobble plast brev og igen et brev den 29 februar om at min ændring af bredbånds abonnement vil udføres 23 marts 40**
jeg får en sms om at min mobil vil blive flyttet i løbet af den 23

jeg vågner så her til morgen og ser at min mobil ikke har nogen forbindelse. jubii :/
jeg finder det sim kort frem jeg fik i november sætter i mobilen og det fungerer... sådan da... meget langsomt på edge netværk (ikke Iphone 4's stærkeste side)
jeg finder mit 3 mobilt bredbånd frem og sætter i bærbar og logger på ..
kigger på min iphone 3gs. og den har fin forbindelse

CallMe simkortet har jeg taget ud da der var ikke flere penge på 29februar. men jeg er sikker på at den virker endnu.

jeg kører så til vejle til min aftale der. og jeg jubler da lidt da jeg har 3G dækning ude ved DGI centret på min Iphone4

på vej hjem ringer jeg så til kundeservice for lige at høre hvad der sker med de aftaler der nu er indgået for næsten et halvt år siden (4½måned siden TDC har registreret den endelige aftale første gang)

og jeg bliver lidt sur på den ellers næsten venlige mand der forsvinder og skal forhøre sig hos sin overordnede hele tiden da han kommer tilbage og tilbyder at jeg kan sørge for mine lukninger selv og vil kompensere mig 200 kroner for det TDC mobilt bredbånd som jeg slet ikke har brugt eller har haft brug for.

jeg spørger så om han mener at vi skal droppe alle aftaler.. (jeg ved jo at pr 31 marts har jeg det lange strå i hånden)
og det svarer han ikke rigtigt på men svarer undvigende at han kun kan tilbyde den kompensation på 200.-
jeg spørger efter en adresse hvor jeg kan komme til at aflevere deres udstyr 2 gange og han siger det kan jeg ikke da (jeg bliver stikken og tænker skal vi væde (kan ikke huske om jeg udtalte det) ) de vil sende en kasse til mig.
men jeg fortæller ham at han må lukke det hele ned NU. men igen den hårde tur op af bakke.. det skal man i en anden afdeling..
"vil du så omstille mig...."
han ber sig undskyldt igen og der går 2 minutter mere. jeg kan så høre han kommer tilbage og der går 30 sekunder hvorefter der bliver lagt på (jeg er bare helt oppe i det røde nu, men forventer at de ringer tilbage... jeg venter 15 min)

jeg ringede til TDC og valgte nummer 4 jeg tænker på at opsige mit abonnement.. "der er 26 minutters ventetid" - de kan tro det er løgn
jeg har nu ringet til banken og bedt dem om at opsige alle aftaler med TDC (INCLUSIV den betaling der skal foregå den 31marts)

og så har jeg bestilt at TDC ringer tilbage.. må jo se om de kan få forbindelse til mig når jeg har flået ledningerne ud af vægen og sim kort ud af mine telefoner

FØJ for en løgnagtig betjening, og det er bare slet ikke godt nok. jeg ville skamme mig noget så meget hvis jeg arbejdede hos dem. og jeg skammer mig egentlig over at have været kunde hos dem sålænge med fastnet og internet.

Med ***** Hilsen
Tommy Adelborg

gad vide om Onfone Oyster eller Telia vil behandle mig bedre.. jeg vil bestemt lige læse anmeldelserne herinde inden jeg ringer op.

en lille bemærkning - i torsdags modtog jeg ENDNU et brev fra TDC om at mit forbrugsafregnede sim kort fremover ville koste 19kroner i abonnoment og det tror de selv på? (jeg bruger måske i gennemsnit 6kroner i måneden på det)

og endnu en bemærkning efter at have kigget på anmeldelserne - på trods af 12 år ved TDC som kunde er det mig aldrig lykkedes at komme på TDCplay som de ellers praler meget med (og jeg har klaget flere gange, og jeg har så fået oprettet en ny mail og et nyt nummer (som jeg dog ikke har nået at få prøvet)

Jeg forventer vel egentlig også et svar fra TDC... men vi må jo se hvornår jeg kommer online og kan læse det - jeg går i gang med at pakke deres router ned om 2 min
stakkels Thomas - håber han får en DONG løn og at han ikke går hjem med røde ører

Wow ufatteligt at man skal over til Trine i opsigelses afdelingen før der sker noget
nu kan jeg få klar besked om at de ikke kan flytte og så refunderer de 299.- for mit 3mobil internet's opsigelses varsel
og jeg skal så selv "lukke" for 3 49bizz også
og i morgen vil en "ekspert" ryde op i alle de fejl der har været lavet siden november (ting er blevet oprettet og annuleret og genoprettet)
(trine havde dog ikke lyst til at læse om min oplevelse selv men hellere ville få fixet de aftaler vi havde lavet)

jeg blev stillet om i en anden afdeling som wow bum bum bum ordnede så jeg kunne logge ind på TDC selvbetjening og videre på play

så må vi jo se om tdc kan finde ud af at gøre mit nummer Hemmeligt og udeladt også som aftalt og ikke til telemarketing. (hvilket det ikke lige var fandt jeg ud af ved en fejl)

Lidt sjovt så ville Telia gerne tilbyde mig 4g wifi bredbånd som jeg kan tage med hjemmefra og 2 mobil abb. til meget billigere penge

næste gang gider jeg nok ikke hidse mig op.

_____________

velkommen til næste afsnit af denne føljeton

sidste uge fik jeg ikke mindre end 3 breve fra tdc
med følgende linie
TDC Mobilt bredbånd extra stor 199.- (For hulen da!!!)
og så har de rettet prisen 2232.75 ned
derudover forstår jeg ikke en disse af hvad de skriver på de 3 breve (regning 902,04)

idag fredag får jeg så endnu en regning
med linien Oprettelse 99,00 på mit mobil abonnement (For hulen da!!!)

og på mit fastnet får jeg så et betalingsgebyr manuel betaling på 49.- (kom nu ind i kampen og send breve på min E-boks)

nu er min tålmodighed efterhånden ved at være opbrugt, og Thomas wandahl er hoppet til telmore (han ville sørge for at der blev ryddet op i det, men det gik så i stå åbenbart.

og !!!! mit nummer er STADIG IKKE Hemmeligt når jeg ringer ud !!!!

23 April har de til at få styr på tingene ellers hopper jeg videre til Telia (som også kan tilbyde at sende regning på E-boks og gebyrfri betaling)
3 vil naturligvis gerne ønske mig velkommen tilbage hvis jeg vælger dem

18 April modtager jeg et opkald fra en Service medarbejder som har fået ansvaret for at jeg bliver en glad kunde
endelig et godt initiativ taget af TDC

de sidste mangler skulle nu blive fixet inclusiv at mit "caller ID" ikke bliver sendt ved opkald
og gebyrerne de har lagt på oprettelserne og "manuel betalingsgebyr" er blevet slettet (tilgodehavende) vilket er det næstbedste

det bedste ved oplevelsen var dog at jeg blev ringet op af en velforberedt medarbejder (som havde læst om min oplevelse af TDC her på trustpilot)

Hej Tommy

Der er der godt nok sket nogle fejl i dette forløb, det er selvfølgelig ikke den kundeservice, vi vil levere.

Jeg beklager mange gange, er dog glad for at høre, at der er ved at komme styr på det.

Hvis du vil sende mig en mail til thomaswandahl@tdc.dk med dit mobilnummer, vil jeg gerne sørge for, at det bliver gjort udeladt.

Jeg håber, vi fremover kan levere en god service, så du bliver en tilfreds TDC Kunde.

TDC A/S

TDC- løgnagtige kunderådgivere-danmarks dårligste kundeservice

Efter at have bestilt viderestilling af telefon for min svigermor, der var kommet på plejehjem fortalte kunderådgiveren, at det ville virke med det samme, jeg kunne blot følge vejledningen på hjemmesiden - Vejledningen var enkel det var en simpel procedure , men det virkede ikke, jeg prøvede forgæves og
- Ringede tilbage til kunde service
- Prøv igen efter kl.1200 på mit nummer så kan jeg gøre det for dig
- Det virkede stadig ikke
- Ring om en halv time så kan hotline gøre det sagde den næste -
- Hotline sagde prøv kundeservice.
- Kundeservice sagde igen prøv efter kl. 1600 så kan vi gøre det.
- Prøv igen efter kl. 18.00 sagde kundeservice så kan hotline gøre det.
- Efter kl. 18.00 sagde hotline det kan ikke lade sig gøre - du må køre hen til den telefon viderestilling er bestilt fra - vi kan ikke gøre det her hos TDC.
DET ER BARE IKKE GODT NOK!

Jeg har bevidst udeladt navnene på enkeltpersoner jeg har talt med.
Jeg har bevidst udeladt at kommentere den lange ventetid det har kostet mig.
Underligt nok ringede de aldrig tilbage med tilfredshedsundersøgelsen
Jeg forventer et svar TDC -

Hej Lars,

Det forløb er bestemt ikke i orden.
Kan du ikke sende mig en mail til thomaswandahl@tdc.dk med din svigermors telefonnummer, så kan vi lige se nærmere på hvad der er gået galt, samt få løst problemet.

TDC A/S

TDC - Danmarks travleste firma.

Jeg arbejde nat men er stået op for at ringe i de grønne perioder hvor de selv reklamere med "få opkald" til kundeservice, men når man kommer igennem en laaaang proces med alt for mange valg muligheder så for man at vide at der er 35 min ventetid! det er simpelthen for ringe - Hvordan kan så stort firma decideret være ligeglad med kunderne at de har så lidt personale at der i de perioder hvor der skulle være minst opkald så er 35 min ventetid fatter jeg simpelthen ikke, hvor lang tid er der så i de røde perioder?!?! Og vente tide bliver absolut gjort ekstremt meget være at at de looper tre sange (ja man skulle tro der lå lidt flere i tdc play) og man bliver konstant minde om at man bliver betjent af en ledig medarbejde eller reklamer for egne produkter. Lyd kvaliteten er så ekstremt ringe. Det her er virkelig noget der kan få mig til at skifte selvskab. Hvordan kan man være kunde hos nogen man ikke kan få fat på?!?!

Hej Thomas

Jeg kan kun beklage den oplevelse du har haft, med at vente i telefonen. Det er selvfølgelig noget vi er meget opmærksom på, og gøre meget for at nedbringe ventetiden. Men efter at have læst omkring din oplevelse, kan jeg godt se at der er et stykke vej endnu.
Hvis du har en konkret sag, som du gerne vil have mig til at kigge på, så er du velkommen til at sende mig en mail på thomaswandahl@tdc.dk, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at hjælpe.

• Peter
  • Glostrup, DK

Utrolig dårlig service

Man prøver at ringe - ingen tager telefonen.

Man skriver en mail og får en svarmail, at de vil svare en i løbet af 4-6 hverdage, men det er også det eneste man hører fra dem.
Det er for latterligt

Tak for hjælpen, jeg tror bare jeg skifter mobilselskab

Lars Allan Jensen och PJ tyckte detta omdöme var användbart

Hej Peter

Jeg er ked af at høre, at du ikke har fået svar på din henvendelse. Hvis du fortsat afventer svar, må du meget gerne sende mig en mail på thomaswandahl@tdc.dk med en beskrivelse af problemet. Så skal jeg gøre hvad jeg kan for at hjælpe.

• Peter
  • 2610, DK
  • 2 Omdömen
  • Verifierad köpare

Holder ikke hvad de lover

Holder ikke hvad de lover , bruger ikke mere tid eller penge på noget de er en del af.

Hej Peter

Jeg er ked af at høre, det er den opfattelse du har fået af TDC. Hvis du har en konkret sag, du gerne vil have mig til at kigge på, så er du velkommen til at sende mig en mail på thomaswandahl@tdc.dk

• Henskow
  • Odense, DK
  • 5 Omdömen

Problemer med Home Duo

Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice, efter jeg har købt Home Duo ved TDC. Homedisk virker ikke, efter utallige kontakter med TDC, hvor jeg fil en ny historie bundet på ærmet og flere dages venten på at blive ringet op af en tekniker ved TDC, dog den dag det var blevet lovet, men skal selvfølgelig være hjemmme fra arbejde for at kunne tænde CPU.
Hvergang der blevet ringet ind til TDC omkring problemet får jeg en ny sludder for en sladder.
Det første forsøg fra en tekninker, udløste bare et så må i reinstallere jeres styre system igen, da det er det der noget i vejen med?
Skal lige nævnes at vi har 3 forkellige CPU i Hjemmet, en med Win 7, 2 med Win vista, det skulle da være mærkelig at alle 3 CPU skal reinstalleres!
Det næste er at der igen vil ringe en tekniker, for at se på problemet!
Så hold jer væk fra TDC, de har ingen kundeservice

________________________________________________________

Jo tak så fik vi efter 6 uger ventetid Homedisk til at virke. så kommer det næste problem med TDC. Modtog regning fra TDC med en masse samtale regninger. Nu er det sådan indtil den 31/01 2012 havde jeg arbejdsgiver betalt telefon, men regningen som kom var der en saldo på fra den tid hvor jeg havde fri telefon fra arbejdsgiver, straks ringede jeg til TDC, og fortalte at regningen på samtaler skaulle sendes til min forrige arbejdsgiver, efter en masse ventetid, ca. 20 min kom medarbejderen tilbage og fortalte jeg skulle betale den gamle samtale saldo, hvilket jeg absolut ikke har lyst til, TDC medarbejderen sagde så at han ville få en anden til at ringe tilbage, dette er 30 timer siden og har stadig intet hørt, ved godt TDC har travlt, men de har vel ikke mere travlt end de kan passe deres "kunder" er ved at være godt træt af TDC, idet da jeg ringede til TDC for at få Homeduo, kunne TDC godt skille regningerne af, men når TDC først får kunden i folden, så er de totalt ligeglad med deres kunder.

Hej Ole

Eftersom jeg har svaret dig på mail, vil jeg genskrive det her.

Jeg er glad for, at vi har fået løst problemet med HomeDisken.

TDC A/S

Dårlig service ved køb af iPhone

I forgårs ville jeg købe iPhones til ungerne og da jeg længe har holdt øje med hvem der kunne levere, var glæden stor da jeg så TDC igen havde på lager. Jeg kontaktede dem indledningsvis via nettet, men da der var et sted hvor jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre ringede jeg derind. Jeg fik fat i en sælger, der lød meget venlig og hjalp mig igennem og vi aftalte hvordan det skulle være. Han ringer så i går morges da der lige var et sprøgsmål han skulle have besvaret. Da han havde fået det besvaret kastede han lige en bemærkning ind om der ikke var iPhones... Det var jeg jo meget uforstående overfor, da vi dagen forinden havde aftalt alt og TDC samtidig ikke i går morges skrev noget om de igen var i restordre på deres hjemmeside. Han sagde så jeg kunne gå i den lokale butik og se om de havde telefoner der. Til dette sagde jeg at det kunne han vel se derfra hvor han sad, men det kunne han ikke. Jeg fik nummeret og skulle selv ringe. Nu er det sådan, at TDC butikkerne er om nogen endnu sværere at komme i kontakt med via telefon og klokken 1000 præcis hvor de åbnede sad jeg da også i røret. Første gang ringede den igennem uden svar, og anden gang gik den direkte på standardsvareren hvor de som altid har herretravlt og der er masser af kunder i butikken. Jeg prøvede igen nogle gange. Jeg havde samtidig skrevet til sælgeren og sagt at jeg ville annullere handlen hvis ikke jeg kunne få telefonerne, da det jo var derfor jeg havde kontaktet TDC fra starten af, jeg havde i samme mal spurgt om ikke han havde et nummer der gik direkte til butikken og dermed kunne komme igennem, men det svarede han ikke på. Jeg købte ved konkurrenten. Jeg skrev og annullerede handlen og fik da også besked tilbage om at det nu var i orden. Stor var derfor overraskelsen da jeg tre gange efter den tid hvor handlen var annulleret, sidst godt tre timer efter, stadig fik mails med ting TDC havde afsendt til min adresse. Ting som jeg nu skal bøvle med at sende tilbage til TDC. Alt i alt en dårlig oplevelse med manglende opfyldelse af aftale fra TDC side.

Hej Jimmy

Jeg er ked af, at du har været igennem sådanne et forløb. Det er der ikke nogen, der ville synes om. Jeg har fået fortalt, at vi har iPhone 4s'ere (dog begrænset antal) på lager men ingen iPhone 4 g'er.

Vi beklager fejlen. Du må meget gerne skrive til min mail, hvis du skulle have spørgsmål til noget. Den hedder thomaswandahl@tdc.dk.

Aldrig mere TDC

Jeg har brugt et halvt år på at forklare dem at de skal komme ud og kigge på vores kabelboks, da den ligner noget fra anden verdenskrig og signalet går konstant. Efter ca. 6 måneder endte jeg hos en special service afdeling for særligt utilfredse kunder og så kom de ud og kiggede og kunne konstatere at jeg havde fuldstændig ret. Inden da havde jeg dog flyttet selskab... Øv!

Hej Jens

Hvor er det uheldigt, at der skulle gå så lang tid inden, at vi fik lavet forbindelsen.

Kan ikke bebrejde dig, at du valgte et andet selskab, håber dog at vi igen en dag, kan byde dig velkommen ved TDC.

TDC A/S

opkrævede beløb kan aldeles ikke retfærdiggøres!

og her nævner jeg så, at jeg af en såkaldt kundeservicemedarbejder blev meddelt, at jeg kunne ringe "gratis" til alle andre mobilabonnenter, som er kunder/taletidskunder (via. TDC's net) ja ja... een siger dit og så sker der dat, men hvorom alt er, så er der ingen rimelighed i, at kunder som i god tro stoler på og benytter sig af en udbyder som TDC, skal vildledes af "suspekte" af TDC ansatte personer!
Mit fastnet telefoni virkede såmænd fint nok, indtil der pludselig var noget galt med retursignal, og jeg bad om løsning på, at der ikke skulle meldes optaget, når nogle ville ringe til mig... Dkr. 770,- mente TDC jeg skulle betale for, at jeg atter kunne ringes til, hvilket jeg har så svært ved at forstå! Og generelt har jeg i forhold til mit abonnement/service været opkrævet og betalt alt for meget for!

Thomas Wandahl (så nært vandal) Du beskriver dig ofte som at være i stand til problemløsninger, så mit ønske er hermed, at Du kontakter mig, og præcist beskriver hvilken service jeg som kunde har haft fordel af, og som deraf berettiger TDC til at mene mine regninger seriøst!
mvh,
Dick Jørgensen

Hej Dick

Jeg er ked af at høre, at du har haft problemer med dit abonnement og regninger hos os.

Jeg vil meget gerne se nærmere på, hvad der er sket i dit tilfælde.

Derfor vil jeg bede dig sende en e-mail til thomaswandahl@tdc.dk med en uddybning af, hvilke regninger du har oplevet fejl på, og hvad det er for nogle problemer du har oplevet. Sammen med uddybningen vil jeg meget gerne have dit fastnettelefonnummer eller EM-nummer hos os.

Sur & Mukken

Jeg havde indtil December sidste år HomeTrio hos TDC og var faktisk ok tilfreds med det og benyttede mig rigtig meget af deres TDC Play.
På et tidspunkt får jeg ikke betalt regningen og heller ikke rykkerne jeg får, så det ender med at der bliver lukket for både Tv og Net... Fair nok eftersom jeg ikke havde betalt... Det skal lige siges at det køre ikke over PBS og jeg kan slet slet ikke styre girokort :-(

Der sker så det at der ophober sig en større gæld til TDC for ubetalte regninger selvfølgelig.... Og her kommer forløbet:

Jeg kontakter regningsservice med henblik på selvfølgelig at finde en løsning på mine ubetalte regninger og snakker med en der finder min sag frem og kigger på og fortæller mig at jeg kan henvende mig i min lokale TDC butik og så kan jeg få en afdragsordning med dem..
Jeg går ned i butikken, og bliver mødt at en rigtig sød ung pige der også siger at det er ikke noget problem at få. Jeg kan se hun er meget ny så jeg kommer til at snakke med en der ved mere om det, og det er kun fair nok.
Gutten her fortæller mig så at butikkerne ikke laver afdragsordninger og at jeg skal henvende mig til regningsservice. Det fortæller jeg at jeg HAR gjort og at jeg blev sendt ned i butikken.
Han ringer rundt og det er samme svar jeg får.... Jeg skal kontakte regningsservice igen... Og at man ikke kan få en afdragsordning med butikken.

Her bliver jeg første gang mukken da de hos regningsservice fortalte mig at jeg GODT kunne få en ordning med butikken og jeg nu får at vide at jeg IKKE kan...!!!!

Jeg ringer endnu engang til regningservice og får fat i sød pige.
Jeg fortæller hende hele historien og det skal lige siges at hun er sød at snakke med... Jeg fortæller hende at jeg kan betale det skyldige beløb tilbage af 2 gange, og så er den regning ude af verden... Jeg gør meget ud af at sige at jeg gerne vil finde en løsning på problemet og at jeg kan betale det hele af 2 gange da beløbet var ret stort. MEN!

Hun fortæller mig så at det IKKE kan lade sig gøre at betale regningen på den måde, da det drejer sig om flere regninger og på grund af hele deres system og regler!!!
Hun tager en snak med sin chef, men jeg får bare at vide at det ikke kan lade sig gøre at betale på den måde...
Jeg er godt sur nu for synes jeg udviser en interesse i at få min gæld betalt, MEN dog af 2 gange da jeg er på kontanthjælp lige pt....
Det kan jeg ikke på grund af deres regler og system!!!
Og mens vi snakker kan hun se at hele mit abonnement er sat til opsigelse... Så hun fortæller mig så at SKULLE jeg kunne betale HELE beløbet som er på 5000 kr, så er det ikke sikkert at det hjælper alligevel da jeg så kan risikere at skal betale for en NY oprettelse!!!
Det får simpelthen bæret til at flyde over.... Jeg meddeler hende at jeg vil finde et andet selskab og at jeg ikke vil betale TDC en krone nu, og at de i det hele taget ikke skal regne med at få deres penge!
Rykkerne bliver ved med at komme, og på et tidspunkt ryger det til inkasso, fogedret og RKI!!!
Men jeg er rent ud sagt P... ligeglad!!!
For da JEG var villig til at finde en løsning på at få gælden afviklet, var TDC ikke!!! Og er de i tvivl kan de høre båndet igennem fra December sidste år hvor jeg ringede ind og op til flere gange var villig til at betale og finde den bedste løsning...

Hvorfor F... kunne jeg ikke få lov at betale den regning af 2 gange?
Det lyder sgu mystisk at på grund af deres system og regler kan man ikke få lov at betale et større beløb tilbage af nogen gange.... Og kan SLET ikke forstå det, når det er Danmarks største selskab og udbyder af tv...
Jeg er SÅ skuffet over at de ikke er mere serviceminded end de er, og at det er SÅ besværligt når man endelig VIL betale.. Det hænger jo overhovedet ikke sammen!!!
Man kan jo heller ikke stole på hvad de siger hos kundeservice!

Er glad for at have sluppet af med TDC og vil absolut ikke anbefale det til andre!
Jeg er idag en glad og tilfreds kunde hos et andet selskab hvor der aldrig er problemer når man ringer ind, og at alt kan lade sig gøre, selv for en kontanthjælpsmodtager som mig og hvor der heller aldrig er bøvl med selve produktet. Nu har jeg haft internet hos dem i snart 3 mdr og ikke ÈN gang har der været udfald på nettet eller andet, det var der meget af hos TDC også....

Ole Laursen tyckte detta omdöme var användbart

Hej Thomas

Jeg er utroligt ked af at høre, at du har oplevet problemer med at betale din regninger til os.

Desværre skriver du at din sag er kommet til inkasso, og så er det desværre ude af vores hænder. Du skriver også at du ikke længere er kunde hos os, så der er desværre ikke noget jeg kan gøre for at hjælpe dig videre her fra.

Jeg håber at du en dag skulle få lyst til at blive kunde hos os igen, og så skal du selvfølgelig være meget velkommen.

TDC A/S

Uhørt lang ventetid på Rep.

Jeg er ekstremt skuffet over TDC´s måde at håndtere deres REP. sager på. Jeg har en virksomhed hvor det er alfa omega at jeg kan komme i kontakt med mine kunder, men skal vente over 18 dage på at få information omkring min telefon, telefonen er næsten sprit ny. Har du/i virksomhed eller blot et normalt behov for at kunne komme i kontakt med jeres familie/venner vil jeg på det kraftigste fraråde jer at bruge TDC.

Her betaler du en masse ekstra for en langt ringere service.!

Hej Anders,

Jeg synes det er usædvanligt, at du har ventet over 18 dage nu. Jeg er naturligvis ked af, at du har oplevet så lang ventetid.

Der kan være tale om en kabelfejl, da det har taget så lang tid. Kabelfejl kan skyldes et kabelbrud på et større kabel, hvilket kræver entrepenører der skal ud at grave.

Hvis du sender mig en mail på thomaswandahl@tdc.dk med dine kontaktoplysninger og fastnetnummer/adresse, så vil jeg med glæde undersøge din sag nærmere an.

TDC A/S

Vi lover dig 20 mbits - du får kun 3!

BEMÆRK KUNDENUMMERET ER IKKE MIT, JEG KAN IKKE FINDE MIT EGET.

Jeg har skrevet herind før, og jeg er stadig supertræt af vores internet hastighed som hedder 3 mbit/sek ud af de 20 vi har lovet.

På jeres hjemmeside står der sort på hvidt, at man ikke kan forvente 100 procent 20 mbits, men at man minimum kan regne med 10 mbits.

Vi har 3 mbits? I skylder os 7.

Men jeg vil gerne rose jer for at jeres internet er stabilt og går sjældent ned.

Hej Daniel

Jeg er ked af at høre, at produktet ikke lever op til dine forventninger. Jeg har fuld forståelse for, hvordan det kan være frustrerende, at få en meget lavere hastighed end det, du ønsker at få leveret.

Normalt er forventningsafstemning en vigtig del af vores leveranceproces. Vi kommer med et realistisk skøn på, hvilken hastighed linjen kan trække, og sender den information videre til kunden i form af en ordrebekræftelse. Så vores mål er naturligvis, at vores kunder ved hvad de får, inden de får det. Hvis det ikke er sket her, er det selvfølgelig beklageligt, og noget som vi vil tage til efterretning.

Det gør mig selvfølgelig også trist at høre, at du overvejer at opsige dit TDC produkt. Jeg vil meget gerne have en chance for at se på sagen og se, om der er noget, vi kan gøre for at kunne levere en tilfredsstillende forbindelse. Hvis det har interesse, så skriv venligst en mail til thomaswandahl@tdc.dk med din adresse, og et nummer vi eventuelt kan kontakte dig på.

TDC A/S

Dårlig kundeservice og snyd. Handler aldrig mere med TDC!

Jeg bestilte Tdc bredb�nd da jeg skulle flytte til ny lejlighed i
   Horsens. Nogle dage efter, fik jeg at vide at min nye udlejer at
   vi skulle bruge deres net. S� jeg ringede til jer i samme �jeblik
   som jeg s� brevet for at annullere jeres ordre. Jeres ordre var
   ikke leveret og ville blive leveret 7-10 dage efter jeg kontaktede
   jer. Jeg fik at vide, det ikke var noget problem, da i ikke havde
   leveret noget. Jeg blev ved med at f� breve, s� jeg har ringet til
   jeres kundeservice et utal af gange, da i havde lovet at det blev
   stoppet. I l�bet af forl�bet f�r jeg nu ogs� at vide jeg er
   mobilkunde, what  t�nker jeg. Jeg har ikke p� noget tidspunkt
   snakket mobil med jer, s� jeg ringer igen til jer. I lover endnu
   engang at stoppe det, og i beklager. Jeg modtager nu en rykker fra
   jer, som jeg stiller sp�rgsm�lstegn til, jeg kontakter jeg igen,
   og jeres medarbejder fort�ller mig, jeg kun skal betale de 53,00kr
   og s� har jeg ikke mere ved jer. Godt t�nker jeg. I dag sad jeg
   ved computeren og ville s� g� ind p� de gule sider og se om i nu
   har f�et min adr og tlf. nr fjernet. - Og nej! Jeg ringer igen til
   jeres kundeservice, som siger det f�rst bliver slettet 3/3, og jeg
   nu i�vrigt skylder jer 1200.kr. hun henviser mig til denne klage.
   Jeg syntes det er meget d�rlig kundeservice af jer, at man skal
   ringe s� mange gange og f� mange forskellige svar hele tiden. samt
   i tilmelder mig noget jeg ikke har bestilt eller snakket om. I
   �vrigt har jeg hemmelig adresse og nr. og nu st�r det p� nettet
   til frit udsyn for alle. I vil ikke slette det, s� jeg vil fors�ge
   om politiet kan slette det.

Jeg h�ber i forst�r hvad jeg skriver og retter p� jeres fejl.

Hej Nicolai,

Jeg er stadig rigtig ked af det forløb, som du har været igennem.

Du har dog allerede sendt mig et par mails om sagen, og som du ved er jeg allerede i gang med at undersøge, hvad der måtte være sket i din sag, så du hører naturligvis videre fra mig pr mail.

Mobiltelefoni - Elendigt!

Jeg må indrømme at man skal lede længe efter så dårlig en virksomhed, med så dårlig kundeservice. Priserne er tonhøje og medarbejderne har jeg oplevet at de har løjet for mig i butikkerne, dette er bare IKKE iorden. Det er som sagt pinligt at lyve, men dobbelt så pinligt at blive fanget i en løgn.

Jeg har haft et mobil abonnement med en passende pris til mit behov, problemet var bare at INGEN af mine regninger, jeg fik i perioden, jeg var kunde hos TDC var regningerne lave, eller noget der lignede det mit abonnement pris skrev.
Jeg oplevede en regning med opkrævninger med opkald fra Sverige, jeg var helt sikker på jeg ikke har været i Sverige på pågældende tidspunkt, da jeg kontaktede TDC kundeservice, for iøvrigt at vente i over 30minutter på at komme igennem, fik jeg svaret: "Så må du jo bevise, du ikke har været i Sverige!"
Og hvordan i alverden skulle jeg kunne bevise det?

Jeg vil aldrig nogensinde anbefale TDC til nogen jeg kender. Da jeg synes TDC i sig selv er helt til grin.

Hej Mark,

Jeg er rigtig ked af at læse det, du her har skrevet.

Vi er helt enige i, at det ikke er okay, at vores medarbejdere ikke giver dig korrekte oplysninger.
Ydermere er jeg rigtig ked af at høre, at du har oplevet problemer med servicen i forbindelse med opklaringen af de faktura, som du har modtaget fra os.

Du er mere end velkommen til at sende mig en mail til thomaswandahl@tdc.dk med det telefonnummer, som hele sagen omhandler. Du må også meget gerne sende lidt detaljer i forhold til, hvad du måtte være blevet fortalt fejlagtigt, så vil jeg hellere end gerne lige følge op på det også.

TDC A/S

Flytning af TDC nr. fra TDC Erhverv til TDC privat - over 6 mdr. sagsbehandlingstid!

Ultimo juni 2011 udløb mit medarbejdermobil 100 abonnement oprettet hos TDC via min arbejdsgiver. Den 1. august 2011 blev nummeret lukket uden yderligere advisering.

Primo august 2011 kontaktede jeg TDC butikken, Aalborg med ønske om at få overdraget nummeret til videre brug, naturligvis med et privat abonnement. Nyt privat TDC abonnement blev aftalt i butikken.

Mobilnummeret blev genetableret, og jeg afventede skriftlig bekræftelse på det nye abonnement. Ingen information fremsendes om skiftet, herefter kontakt til TDC butikken igen medio september 2011. Til min overraskelse får jeg oplyst, at jeg ikke umiddelbart ikke kan overtage nummeret. Det kræver udfyldelse af en papirblanket ”Overtagelse af mobilabonnement” med underskrift fra min arbejdsgiver og undertegnede. TDC butikken, Aalborg modtager denne blanket retur i underskrevet stand ultimo september 2011.

Den 30. september 2011 modtager jeg skriftlig bekræftelse på, at jeg har opsagt nummeret, og at der vil blive sendt afsluttende regning. 5. oktober 2011 modtager jeg brev om, at jeg ønsker at genetablere mit mobilnummer på Medarbejdermobil100! Jeg kontakter herefter TDC butikken, Aalborg igen. De finder den skriftlige papirblanket på overdragelsen. Jeg får at vide, at de naturligvis ikke har behandlet den, da den jo skal sendes fra min arbejdsgiver. Det er ikke nok, at arbejdsgiver har underskrevet blanketten med navn og stempel!

Min arbejdsgiver sender en e-mail til TDC (33202033@tdc.dk) i uge 41, 2011, hvor underskrevet dokument er vedhæftet i elektronisk form (pdf). Den 14. oktober 2011 modtager jeg så endnu engang et velkomstbrev på oprettelse af Medarbejdermobil100!

Ultimo oktober 2011 kontakter jeg TDC butikken, Aalborg. Denne gang – som mange andre gange – kontakter de telefonisk en servicemedarbejder. Jeg får efterfølgende oplyst, at nu er tingene bragt i orden. Mit private abonnement vil blive etableret. Der kan dog godt gå et par måneder, før jeg får en bekræftelse på flytningen af mobilnummer.

Tre måneder gik, og d. 2. februar 2012 kontaktede jeg selv TDC Erhverv for at høre, om flytningen var effektueret.

Mobilnummeret er flyttet fik jeg oplyst, men det var stadig adresseret til min arbejdsgiver, og privat abonnement var ikke oprettet. TDC Erhverv support kunne desværre ikke hjælpe med oprettelsen af privat abonnement, så jeg blev viderestillet til TDC Privat support.

Fik oplyst fra TDC Privat support, at det ønskede abonnement vil blive oprettet. Hun var dog i tvivl om, hvorvidt det krævede oprettelse af nyt kundenummer (10-15 minutters pausemusik). Hun returnerede med svar om, at hun ville sende bekræftelse på oprettelsen skriftligt, da der var nogle ting hun skulle afklare først. Hun fik min e-mail, og den 3. februar 2012 modtog jeg e-mail retur med følgende ordlyd:

”Din mobil er medarbejder-mobil, derfor skal du ringe til 80 80 80 90 og sige du vil konvertere til privat eller snakke med firmaet som står for nummeret.”

Opsummering
TDC har siden primo august 2011 behandlet en simpel flytning af mobilnummer fra TDC Erhverv til TDC Privat med hertil oprettelse af privat abonnement. Et halvt år er gået og abonnement er endnu ikke etableret.

Jeg har forståelse for, at sager godt kan falde ned mellem to stole, men når jeg gentagende gange har fulgt op på sagen, taler vi om et uacceptabelt langt sagsbehandlingsforløb. Hos andre teleselskaber sker en sådan overdragelse af mobilnummer elektronisk via teleudbyders hjemmeside. Min arbejdsgiver har i disse tilfælde uden problemer flyttet erhvervsnumre til videre privat brug, oplyser vores HR afdeling.

Jeg har uforstående overfor, at supportmedarbejder i TDC Privat ikke behandler sagen seriøst. TDC Erhverv Support dokumenterede sagens forløb inden den blev videredraget til TDC Privat, fik jeg oplyst. TDC kan vel ikke mene, at jeg starte forfra på sagsforløbet igen?

Ovenstående sag indbragte jeg til TDC som skriftlig klage d. 5/2 2012. Har endnu ikke modtaget svar fra TDC på min henvendelse...

Opdatering d. 16/2 2012:
Blev i dag kontaktet af TDC. TDC beklager sagsforløbet og oplyser, at mit privat mobil abonnement nu er oprettet. TDC erkender, at sådan skift ikke bør tage et halvt år, hvilket de vælger at kompensere mig for med et kvartals gratis abonnement på mit valgte mobil-abonnement.

Fint at TDC erkender deres fejl, og at de giver et "plaster på såret" for det langstrakte forløb. Tak for en fornuftig dialog og konstruktiv løsning. At vi ikke ender på topkarakter i denne sag skyldes jo blot det faktum, at sket er sket med det halve års ventetid og irritation. Nu håber jeg så, at det bliver det sidste ord i denne sag! :)

jane tyckte detta omdöme var användbart

Hej Jakob

Det er godt nok noget af et forløb, du har været igennem. Jeg glad for, at trods de problemer du har haft med overflytningen, at du føler vi har taget hånd om din sag og at du blevet en tilfreds TDC kunde.

Skulle du mod forventning opleve flere problemer, er du velkommen til at skrive til mig på thomaswandahl@tdc.dk, så vil jeg tage hånd om sagen.

TDC A/S

TDC tilbagebetaler ikke forudbetaling efter ophør.

I marts 2011 havde TDC kampagnetilbud på Home Trio bl. a. med 6 mdrs. binding. Vi købte fik det installeret 14.06.2011; men blev utilfredse, så TDC sendte opsigelse med virkning fra 14.12.2011. Imidlertid blev vi 20.12.2011 opkrævet og betalte abonnement kr. 976,- for perioden 1.01.2012 - 31.01.2012; penge som TDC skulle betale tilbage; men ikke har gjort det her den 8.02.2012. Det er da dårlig forretningsskik.

Hej Ernst

Jeg er ked af at høre, at du ikke har fået dine penge tilbage. Det er meningen at de skal komme på en slutfaktura fra os, efter abonnementet er helt lukket ned.

Hvis du sender en e-mail til mig på thomaswandahl@tdc.dk, vil jeg undersøge, hvorfor dine penge ikke er kommet endnu, og sørge for at de bliver sendt til dig.

Reparation af iphone

05-02-2012
Troværdighed og Loyalitet
Jeg fik en kamerafejl på min iphone 4 der er købt hos tdc d 03-06-2011. Jeg har købt telefonen i december måned, altså for mig en brugt telefon. Jeg har kvittering på telefonen og henvender mig derfor til tdc i Grindsted hvor de konstaterer at kameraet ikke virker, men ellers virker telefonen perfekt. Den bliver sendt ind til telecare de kontakter mig pr mail hvor de skriver at der har været uautoiriseret indgreb i telefonen og at det koster 250kr at få den sendt tilbage. De kan også reparere den for ca. 6200 kr flot tilbud når en ny koster 4500kr. jeg betaler 250 kr og får telefonen tilbage. Men nu virker den overhovedet ikke. Jeg kontakter igen tdc i Grindsted de kan godt se problemet og sender den igen ind til telecare men den bliver bare returneret, men denne gang bare med besked om at den ikke kan laves. Det havde været ok hvis den var kommet tilbage i samme stand som de modtog den hos tdc . Jeg har nu en Iphone 4 som er ikke kan bruges til noget. Men det synes tdc ikke der er noget at gøre ved. Jeg her talt med deres klage afdeling. Det var jo nok bare en sortvare fejl. Med en anden kamera app virkede den jo fint. Så gad nok vide hvem der har ødelagt min telefon.
Det får jeg nok aldrig svar på, jeg ved kun at det enten er tdc eller telecare men de beskytter hinanden
Så lad endelig være med at handle hos Tdc de er meget utroværdige.

Hej Svend,

Jeg er rigtig ked af at høre om din dårlige oplevelse i forbindelse med reparationen af din iPhone.

Jeg vil rigtig gerne tage et nærmere kig på din sag og se, om der er noget, jeg kan gøre. Det kræver dog, at jeg må undersøge din sag yderligere. Det eneste, jeg skal bede dig om, er, at sende mig en mail på thomaswandahl@tdc.dk. Mailen skal gerne indeholde det mobilnummer, du har tilknyttet ovenstående mobil og andre relevante informationer.

TDC A/S

Jamen "for Søren da" I kan jo godt TDC!

efter en periode med tdc home duo og forkerte opkrævninger m.v. tog jeg uden nogen som helst form for forventninger til "TDC-home-trio-show" i Viborg i nov. md. 2011. Jeg fortalte TDC om mine problemer med dem, og mødte stor forståelse fra konsulenten. Han fandt ud af hvad jeg var blevet fejlfaktureret for, gav mig et tilbud på home-trio-ekstra med HD og ekstra-room som lød meget fornuftigt. Jeg fik det installeret d. 17.12.11. og efter mange forskellige opstartsproblemer som dog blev løst hurtigt og samvittighedsfuldt kører mit Home-Trio nu 100%. Eneste minus er internethastigheden når mine tv kører. TDC play, mit TDC, programguide, nyheder, vejret m.v. og den store tv-pakke er noget af det bedste jeg har set, selv om jeg har været viasat-kunde med guldpakken i over 10 år. Kommer dog nok til at savne formel 1 på TV3 plus, (men finder det sikkert på en af de tyske kanaler som er med i home-trio). Alt i alt et rigtigt godt produkt, og en seriøs indsats af alle i TDC for at udrede gamle fejl/mangler.
Hvor jeg for 3 måneder siden ville have give TDC max. 1 stjerne, får de nu 4 stjerner. (den 5 stjerne får i når i får styr på opstarten af jeres ellers glimrende produkt.

Hej Arne

Tusind tak for den gode tilbagemelding, det er rigtig dejligt også at høre de gode historier.

Jeg håber at vi vil have dig som kunde i mange år endnu.

TDC A/S

Sender regninger der skulle trækkes automatisk

I august 2010 købte jeg en mobiltelefon hos i TDC butikken i Frederikssund. Jeg har siden betalt vha. TDCs kortbetaling hvor de alt efter ens forbrug betaler det aktuelle beløb. Har jeg ikke ringet for et mindstebeløb bliver beløbet overført til næste gang. Dette har fungeret fint, INDTIL 30. januar 2012. Der fik jeg nemlig en rykker da beløbet 83,25 ikke var blevet betalt via automatisk kortbetaling. Det kan sgu ikke være rigtigt at TDC ikke har mere styre på deres egne ting, men sender rykkere ud,UDEN GRUND!!!
Jeg henvendte min i butikken i Frederikssund, og betalte de 83,25 mandag 30/1 2012. Torsdag 2/2 2012 kom der så en såkaldt fakturaspecifikation, med et Giroindbetalingskort på 83,25.
Jeg henvendte mig derfor igen i butikken, og der sagde de at jeg ikke skulle tænke mere på det. MEN nu holder jeg øje, for det er tydeligvis nødvendigt.
Jeg skrev også en mail til TDC, men har idag 2/2 endnu ikke modtaget noget svar derfra. Jeg mener at når man har en aftale, så skal BEGGE PARTER leve op til denne aftale. Det gør jeg selv, men det gælder åbenbart ikke for TDC.
Efter min anmeldelse på trustpilot, kan man under anmelselsen se der er kommet svar fra TDC.
Med alle de negative reaktioner fra kunderne har de vist nok at se til hos TDC. 4.6 ud af 10 er ikke ligefrem noget at råbe hurra for, og når man læser disse anmeldelser, så er det ikke så sært at kunderne bliver utilfredse. Langt over 1300 anmeldelser er der på Trustpilot om TDC, og det er bestemt ikke alle disse anmeldelser der kommer med rosende ord.
Efter opfprdringen i svaret fra TDC, mailede jeg til dem.
7. februar 2012: Modtog langt om længe en mail fra TDC vedr.
den manglende betaling. De skrev om jeg havde fået nyt Dankort og det kunne jeg bekræfte at det har jeg, MEN kontoen er den samme, kun kortnummeret er blevet ændret.
Jeg kan ikke forstå hvorfor de hos TDC ikke bare kan trække beløbet når det er samme kontonummer!!! Men det styrker jo kun ens mistanke om firmaets ringe service. De kunne jo bare have spurgt i SMS beskeden jeg modtog om jeg havde fået andet Dankort, så var alt det bøvl slet ikke opstået.
9. februar 2012: Modtog en kuvert med et brev, hvori TDC bekræftede at jeg havde tilmendt mig automatisk kortbetaling.
For fanden det havde jeg jo allerede gjort i efteråret 2010.
Hele denne sag burde aldrig være opstået, men pga. at TDC ikke engang kan finde ud af at man som kunde får nyt Dankort, med SAMME KONTONUMMER, der er sgu for dårligt:-(

Hej Erik

Først vil jeg gerne beklage at du har modtaget en rykker, når det er meningen, at dit abonnement skal betales via automatisk kortbetaling, det er selvfølgelig ikke meningen.

Når det så er sagt, så vil jeg meget gerne undersøge, hvad der præcist er sket i sagen, så vi kan undgå at det sker igen.

Derfor håber jeg at du vil sende mig en e-mail på thomaswandahl@tdc.dk, hvor du anfører dit fastnettelefonnummer eller dit EM-nummer, så vil jeg undersøge sagen nærmere.

Aldrig mere TDC.

Jeg skiftede til TDC, i håb om et selskab der kunne yde god kundeservice. De første par måneder gik fint, ingen problemer, og her opstår så et problem;

Jeg betaler en regning på omtrendt 600 kr i September, og tænker så ikke videre over det. I December kommer denne regning op igen, og jeg tænker at det må være en fejl.
I telefonen får jeg så at vide, at der har været en fejl med deres system, og derfor er regningen ikke betalt ordenligt. Dette er korrekt, pengene var aldrig trukket fra min konto.

Jeg undre mig over hvorfor denne regning først kommer op igen i December, og ikke i September eller Oktober? Langt ude.

Nå. Jeg står så pludselig med 2 andre regninger jeg ikke kan betale pga. TDC ville have mig til at betale den fra September først.

Jeg har allerede informeret TDC om at jeg er studerende, og derfor ikke kan betale 2 regninger på én gang, på noget givende tidspunkt.
TDC deler så den ene regning op, men datoerne er chokerende; 28/1 og 28/2. Lidt hovedregning viser, at regningerne stadig kun kan betales på samme teoretiske måde af mig, men med 200 kr ektra i gebyrerer, fordi jeg ikke har 500+ kr d. 28. i måneden.

De har ikke vist sig at være meget hjælp, og det er jo direkte langt ude. I har lavet fejlen, og det skal famdene ikke smides over på mig.

Jeg opsiger mit abonnement pr. 1 Februar, og kræver derefter en afdragsordning på de penge jeg skylder, og så skal jeg da aldrig have noget hos dem igen.

Hold jer fra TDC hvis I er studerende. én fejl, og I ender med regninger der ikke kan betales.

Hej Martin,

Først og fremmest er jeg ked af at høre, om alle de problemer du har haft med din regning. Yderligere er det jo beklageligt, at en sådan situation skal gøre, at du ikke længere ønsker at være kunde hos TDC.

Jeg vil meget gerne tage et kig på din sag, hvis du vil skrive en mail til mig på thomaswandahl@tdc.dk hvori du anføre det EM-nummer eller telefonnummer sagen drejer sig om.

Troværdighed og Loyalitet

Som lang og trofast kunde i TDC, irritere dig mig lidt at det skulle vise sig at når det virkelig gælder, så er TDC ikke spor loyale over for deres kunder, trods man betaler lidt ekstra i forhold til andre mobil selskaber, er deres service og deres pålidelighed desværre en mangel vare.

Jeg har købt en telefon af TDC på rate betaling... i den 7mdr. Opdatere jeg tlf., med nye software, og her efter gik skærmen i sort..

Jeg besluttet mig derfor at benytte mig af de af lovens 2 års reklamations ret.

I TDC på Nørrebro prøvede en und herre at kigge på telefonen, tænde og slukke tage batteri ud og ind men hellere ej han kunne få den til at virke og vil derfor sende den til telecare, for at få den fikset.

Fra dem er jeg blevet oplyst om at telefonen ikke kan laves da der har været uautoriseret indgreb i mobilen.. Vorherre bevares hold nu op..

De sender et foto af to skruer der mangler.

1. Jeg ved der 100% ikke er nogle der mens jeg har haft tlf, har prøvet at komme ind i den

2. hvorfor skulle man forsøge at lave uautoriseret indgreb i en mobil, når det er i en reklamations periode

3. hvordan kan en medarbejder i TDC undgå at se at to så vigtige skruer skulle mangle, inden vi sender den ind.. (hvis de altså manglede der)

Det under mig meget og det gør mig rigtig skuffet at så falske beskyldninger der ingen mening giver, skal tages i brug for en TDC samarbejdspartner, og at tdc bakker dem op... TDC og Service - Troværdighed og loyalitet, det må desværre være noget der høre fortiden til..

Så et godt råd er ... Hold jer væk... i får ikke mere service end hos en billig leverandør

Hej Kenneth,

Jeg er meget ked af at høre, om din dårlige oplevelse i forbindelse med reparationen af din telefon.

I forbindelse med fejlretning af mobilterminaler, er det Telecare der finder problemet og producentens opgave at afgøre om denne fejl er underlagt reklamationsretten.

Jeg vil rigtig gerne tage et nærmere kig på din sag og se om der er noget jeg kan gøre. Det kræver dog at jeg må undersøge din sag yderligere, det eneste jeg skal bede dig om, er at sende mig en mail på thomaswandahl@tdc.dk. Mailen skal gerne indeholde det mobilnummer du har tilknyttet ovenstående mobil og andre relevante informationer.

Virker upåklageligt

TDC Duo har altid virket upåklageligt, men er lidt dyrere end andre udbydere.

Den femte stjerne udebliver, da TDC skal bruge 4 uger på opsætning af TDC Mini, så va rjeg nød til at få Boxer i stedet for.

Hej Alice

Jeg er glad for at høre, om dine oplevelser med HomeDuo, det er altid dejligt.
Jeg kan godt forstå den femte stjerne udebliver, så det vil jeg tage med videre til efterretning.

• Lei
  • København, DK

Dårligere kundeservice findes ikke

Fik opsagt min Hometrio abo for en uge siden og fik at vide at der er en månedes opsigelse på abonnementet hvilket også er fint nok da der jo går noget tid før man får noget nyt. Men sjovt nok bliver internettet, tv og tlf slukket dagen efter også modtog jeg også et brev om udstyret skulle returneres (og ja, jeg kan lige forstille mig at der vil komme et brev om at jeg skal betale for den måned hvor jeg reelt intet har fra TDC).
I dag (mandag) ringede jeg så til kundeservice, først til teknisk service for at fejlmelde mit internet også fik jeg at vide derfra at man normalt ikke har en månedesopsigelse og alt bliver nemlig slukket så snart man opsiger og jeg skulle så snakke med kundeservice i stedet. Dog kunne jeg ikke viderestilles til kundeservice derfra og skulle ringe igen og stod i kø i 20 min igen!. Hende jeg talte med snakkede også virkeligt virkeligt virkeligt grimt!!!!
Da jeg så fik fat på kundeservice, først fremmest fik jeg bekræftet at der ER en månedesopsigelse på Hometrio abonoment. Da jeg så spurgte om hvis jeg først er færdig med TDC om en måned, hvorfor bliver det hele slukket?? Det anede ham intet om og fortalte mig at jeg først skal bestille noget nyt før jeg opsiger. Samtidig fik jeg at vide, at mit nye bredbåndudbyder kan levere internet til mig i løbet af en dag. Sjovt nok har jeg ikke bestilt noget nyt endnu, hvordan fanden kan han vide at hvornår min kommende udbyder kan levere internet til mig?? og hvem min kommende udbyder bliver?? Efter nogle minutters ventetid hvor han skulle ringe til nogle andre for at finde ud af hvad der er galt, fortalte han så at der var sket noget rod, derfor bliver min sag kategoriseret som en såkaldte "vanskelige sag" så der vil være en der ringer mig op på onsdag for at afklare det. Hvorfor fanden skal man som kunde vente 2 dage på at afklare denne "vanskelig sag"??
Så hold jer væk fra TDC... Intet virker, hverken mobil, TV, bredbånd, kundeservice (en flok uvidende medarbejdere der intet forstand har på teknik eller service). I burde skamme jer.

Hej Lei

Jeg er ked af at høre, om den oplevelse du har haft, i forbindelse med opsigelse af HomeTrio. Det er selvfølgelig ikke i orden, at du ikke får den nødvendige information omkring en opsigelse. Det er også dybt beklageligt, at den medarbejde du kommer igennem til, ikke taler pænt og høfligt til dig.

Du er velkommen til at sende mig en mail på thomaswandahl@tdc.dk, hvis du gerne vil have mig til at gennemgå din sag.

Kundeservicechef

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng