[REPLY]
rigtig vare til tiden og super indpakning ved forsendelse
Efter at have bestilt en vare hos Techhaus, som var en bestillings vare, altså ikke på lager. Derfor går jeg også ud fra at det vil tage en uges tid for dem at få hjem. Men 7 dage senere for jeg meddelelsen at de slet ikke kan levere denne vare.
Dette endda efter jeg har haft kontakt med jer omkring den pågældende vare med spørgsmål til varen, hvorfor så ikke undersøge ting?
Hvorfor ikke have lidt mere styr på jeres hjemmeside, og opdatere den løbende hvis ikke har en klar aftale med en leverandør til de vare i reklamere med. Godt nok fraskriver i jer selvfølgelig al ansvar i sådanne tilfælde, men hvad med at opdatere jeres hjemmeside lidt oftere så i undgår utilfredse kunder.
Jeg har nu ventet i 5 dage uden at der er sket en skid. Jeg kan se at i har varen på lager, og det har i haft i ca. 3 dage nu, men der står stadig at min vare venter på godkendelse?
Service via mail inden handlen var også perfekt.
hvis du køber noget fra Tecjhaus, du skal bruge med det samme, skal du handle et andet sted
Blev lidt overrasket da jeg "pludselig" fik en mail fra post.dk om at pakken var klar til afhentning. Efter min ordre var der stilhed fra Techhaus i flere dage indtil pakken pludselig var sendt. Andre firma giver mere løbende info.
Udvalget var glimrende, og de bestilte høretelefoner havde jeg svært ved at finde andet sted, så på den front er jeg ganske tilfreds:-)
Jeg var glad for, at I var omhyggelige med at finde et sikkert sted at aflevere varen, hvis jeg ikke var hjemme. Leveringen var hurtig og præcis, og jeg kunne hele tiden følge med i, hvor langt den var nået.
Da jeg pakkede pocketbooken ud, ville den ikke starte, men min søn, der har mere forstand på elektronik end jeg, fik sat den i gang med "reset" funktionen, så nu fungerer den fint.
Udover egen forventning.
Det produkt jeg købte var en bestillingsvare, som deres leverandør heller ikke havde på lager. Forventet leveringstid var ca. en måned, men jeg modtog min vare kun 2 uger efter.
Mails blev besvaret hurtigt og venligt (det var muligt at have flere korrespondancer på samme dag), og de blev også besvaret uden for 'åbningstiderne'.
Jeg havde et problem med mit produkt (eller, det var i hvert fald hvad jeg troede) - jeg kontaktede deres support via deres web-formular - det tog vidst ikke mere end 20 minutter, før de havde svaret og taget kontakt til både mig og producenten. Men det viser sig så senere, at der faktisk slet ikke var et problem - det var bare mig der ikke havde inspiceret produktet nøje nok.
++Meget hjælpsom, venlig og kompetent korrespondancer, med hurtig respons på mails.
++Leveringstid og sted (lige til døren)
++Pris - billigere end alle andre steder jeg har fundet - sparede 600,- kr i forhold til næst billigst. (Købte et 2.1 Lydsystem til PC - Edifier S530D black)
Kan varmt anbefales.
Jeg bestilte en tv stander fra Techhaus + beslag til soundbar. Det er sådan man ønsker sine handler skal foregå på nettet. Kompetent rådgivning, god kommunikation så man ved hvor langt éns ordre er nået og bedst af alt - hurtig levering. Giver Techhaus mine varmeste anbefalinger.
En vare blev meget dyr, når der kom dyr fragt oveni, samt gebyrer. Købte kun her pga. at varen ikke er at finde andre steder. Ellers fint - hurtig levering.
Jeg modtog god service - fin tracking af leveringen - forsøgte at ændre men fik en venlig tilbagemelding om at det var for sent da pakken allerede var på vej
Har den 1/3 bestilt en vare, og fik den 5/3 at vide at den var i restordre.
Har intet hørt siden og har nu afbestilt varen og lavet en ny bestilling hos et andet firma.
Sad med et par reservedels numre, jeg ikke rigtig kunne opdrive, udover div .com sider.. forsøgte på TECHHAUS hjemme side... Okay det var ikke lagervarer med blev fremskaffet hurtigere en lovet... og jeg fik løbende opfølgninger pr. mail... Det er helt sikkert at jeg igen vil benytte mig af TECHHAUS.. :-)
samme som sidst: nem, hurtig, tingene dur , god pris
Jeg har handlet flere gange hos techhaus.dk ....har aldrig haft nogen problemer, har derfor også valgt Techhaus igen (har et Canon kamera i bestilling som er på lager d. 9 april) Techhaus er som regel billigst, men det er også rart at handle der hvor man har stor tillid.
Har, som en anden også skriver, blevet udsat for at have bestilt en varer før påsken ( D.27) Den har de sidste par dage stået noteret som på lager, men intet nyt er sket med min bestilling efter 8, snart 9 dage. Meget irriterende når man har bestilt dele fra forskellige sites, og bliver nød til at vente ekstra lang tid på denne sidste del, før noget af det kan bruges. Og nu dukker det sikkert først op i næste uge. øv!
Jeg bestilte en vare fra Techhaus den 24/3, i mellemtiden har det været påskeferie og der er "kun" været mandag, tirsdag, onsdag hvor de har haft mulighed for at sende varen.
Jeg loggede ind på sitet i går (søndag 1/4) og så at ordren ikke engang var blevet godkendt? ("Afventer godkendelse").
EDIT:
Der er nu gået to dage og varen er stadig "Under behandling", men i har den jo på lager, så hvad kan tage så lang tid?!
God kundeservice og betjening.
Måske lidt for lang leveringstid, men ellers OK!
Fint, dog miskommunikation mht. levering uden udbringning.
jeg fandt mit produkt og sendte en mail, for at få svar på om det var et produkt som passede til lige netop min mobil. fik svaret JA. bestiller derefter produktet og det ankommer efter 2 dage, men produktet passer IKKE til min mobil. jeg ringer så til det nummer som var angivet på følgesedlen. men nummeret på følgesedlen tilhørte faktisk ikke TECHHAUS.DK men et større indkøbe firma, hvor Techhaus køber deres produkter fra. den venlige dame jeg snakkede med ku oplyse mig et mobil nummer til Techhaus.dk men det mobilnummer jeg fik, er ikke til at få fat i. det sku eftersigende være til direktøren. men han vil ikke tale. har ringet i flere dage, og lagt telefonsvare men uden noget svar.
skriver så en mail, og de siger jeg ska sende pakken tilbage. men ubeskadigt! og det ka jeg ikke, eftersom jeg jo åbnede pakken, og sku prøve produktet? så jeg kan ikke returnere mit produkt. har nu spildt 300 kr på et produkt jeg ikke kan bruge.
Dårlig service siger jeg bare!!
Købte et par højtalere og forstærker. Stod at varen ikke var på lager, og lev 2-3 dage. Jeg havde pakken dagen efter. Super priser.
Hurtig betjening og go kommunikation.
Billigt, hurtig levering og go kontakt til firmaet.
Jeg fandt lige det TV-bord, som jeg kunne bruge hos Techhaus - men tanken om at bestille et glasbord via nettet gjorde mig noget betænkelig.
Jeg vovede pelsen!
Det gik som smurt. Effektiv bestilling og bekræftelse - venligt og hurtigt svar pr. email vedr. leveringssted og -tidspunkt. Bestilt om onsdagen og leveret den følgende mandag formiddag - uden skrammer!!
Alt i alt upåklagelig service. Kan anbefales
This shop is very good, it has a lot of products, and, the most important, it respects the client with all his problems.
I made 2 orders to them, and both arrived fast and in perfect condition.
I have even ordered the wrong product, so I had to send it back. This process worked flawlessly. I got the money back immediately.
This shop rocks.
Imponerende hurtig levering af den vare som jeg havde bestilt, dem vil jeg meget gerne handle med igen..
Venlig hilsen Michael
De har en nem og overskuelig hjemmeside, og følger konstant op på ordre, bekræftigelse og levering til tiden om end ikke før.
Meget fin personlig service fra firmaet via mail.
Alt var perfect
Perfekt. Leveringsfristen overholdt. Ingen problemer overhovedet.
Alt gik fint, nem bestilling, fin opfølgning og hurtig levering.
Det eneste der manglede var Att. på pakken, da den var sendt til firma. Men chefen fandt da ud af hvem der havde bestilt grej :-)