[REPLY]
Jeg er fuldt ud tilfreds med Triogate. Super kontakt, super levering og super billigt.
Pakken blev sendt dagen efter, den kom lidt senere pga påsken, men det er min egen skyld . Der opstod nogle problemer på den personlige front, som resulterede i, at pakken skulle afhentes på posthuset, men det var ikke sikkert vi kunne nå at afhente den indenfor de 2 uger posten har den. Jeg skrev til Triogate, og fik en rigtig rigtig god betjening, fik af vide jeg skulle ringe til Posten og forlænge, hvis dette ikke kunne lade sig gøre, skulle Triogate nok sende pakken igen. Det viste sig, at jeg ikke kunne forlænge udover de 2 uger, men havde sikkerhed i, at pakken ville blive sendt igen. Men lige pludselig fik jeg en mail fra Triogate, at de selv havde kontaktet posthuset og fået forlænget opbevaringstiden, og opstod der andre problemer skulle jeg bare kontakte dem.
Så det har bare været en rigtig skøn oplevelse, meget hjælpsomme, rigtig godt, kan varmt anefales !
Bestilt den ene dag og fik leveret den næste. Tracingmulighed tilsendt per mail og det kunne bare ikke gøres bedre.
Bestilte kikkert med tilbehør, fik super service, hurtig levering, ingen problemer af nogen art. Kan jeg kun anbefale.
mvh Jørgen
Super gode priser, rigtig lækkert udvalg. Bestilte min diktafon tirsdag aften, og onsdag ved åbningstid blev den afsendt og var mig allerede i hænde i dag, torsdag. Fantastisk service, hurtig levering, forsvarlig indpakning og lækkert og fejlfrit produkt! Kan klart anbefales!
Bestilte en søndag monopod Velbon RUP-L40 og havde det allerede tirsdag.. Super..
Købte en Velbon QB-5W - produktet var på lager.
Havde det i hånden dagen efter da posten havde været der!
Fin information via mail.
Prisen var billig, og blev leveret hurtigt. Rigtig god handel. Kan anbefales
Jeg bestilte en vare hos Triogate lørdag 11/7 kl. 3:17 og modtog varen mandag 13/7 kl 10:45. Varen var i 100% stand og forsvarligt indpakket. Hjemmesiden er fin og det er nemt at finde varene. Jeg kan ikke på nuværende finde nogen krætig af Triogate. Til alle jer der ikke har handlet med Triogate, prøv det og få en god oplevelse. Omkostning ved forsendelse er rimelige.
Jeg købte et usb kabel til mit kamera og det kom dagen efter som lovet, så jeg har kun positivt at sige om sitet. Nemt og hurtig-så handler meget gerne her igen en anden gang :0)
Købte WhiBal kort. Bestilte fredag, havde det mandag.
KØBTE KIKKERT OG FIK DEN MED POSTEN NÆSTEN INDEN JEG SLUKKEDE MIN COMPUTER
Bestilte kikkert søndag aften - Torsdag formiddag blev den leveret.
Det kan dårligt blive meget hurtigere - Og så var prisen også helt i orden.
Kan anbefales.
mvh Bjarne
Køb af: Olympus WS-210S Notatmaskine + ME-15 Tie-clip microphone.
Fornem ekspedition af handlen. Hurtig levering af den rigtige vare. Meget omhyggelig emballering af forsendelsen. Kun en medsendt flaske rødvin kunne have gjort handlen bedre. Mine bedste anbefalinger. BW