[REPLY]
Hurtig levering og fin information om sagens gang, men leveringen svigtede på et væsentligt punkt. Vinen blev ikke afleveret det aftalte sted. I stedet for at stille vinen på den overdækkede veranda, så blev den stillet på en blomsterkumme under åben himmel. Tænk hvis det havde regnet!
Godt sted at bestille sine vare, og noget jeg helt klart gør igen
Effektivt, hurtigt. Modtog pakken dagen efter bestillingen blev foretaget.
Ingen problemer, og fint, at man kan vælge fragt med PostDanmark. Herude i Thy er det nemmest at få pakker med PostDanmark.
Jeg bestilte 8 flasker vin en søndag. De ankom med GLS pakkeshop allerede tirsdag morgen. Vinen var pakket meget omhyggeligt ind så den lå sikkert. Produktet levede fuldt op til min forventning og var i tip top stand.
Ligesom sidst jeg bestilte, så er der ingen problemer. Eneste irritations moment var dog, at en vin jeg havde bestilt var udsolgt, men det fik jeg først at vide 5 dage efter, at jeg havde bestilt. Det kunne de godt have været lidt hurtigere med.
Hurtig levering - gunstig pris. Dog er indpakningen ved forsendelse lidt lemfældig - især når varen er ret kostbar
Det var et godt forløb jeg blev guidet hurtigt igennem og varer kom med det samme
De varer som er bestilt, lever til fulde op til forventningerne.
Vildmedvin er et super sted at købe vin. De har mange gode og interessante vine og levering og betaling er 100% iorden.
Ringede ind til kundeservice for at få en anbefaling på en flaske Rom, fik en grundig beskrivelse af 3 forskellige i samme prisklasse, så havde jeg mit at gå ud fra. Fantastisk kundeservice, hurtig levering! 5 Stjerner
Jeg må lige understrege at fragten kun er fri, hvis du køber for over 500kr, men man kan næsten ikke lade være. Fantastisk udvalg, hurtig service og levering.
Kan ikke komme på noget dårligt.
Fandt endeligt en leverandør der kunne slå de øvrige i kvalitet og pris, men ser efter modtagelsen, at prisen på hjemmesiden, på varen er steget til (vist) dyreste niveau. Fik mine 6 flasker til nogenlunde europæisk pris.
Det kan jeg godt anbefale, hvis du får brug for at sende en vingave! Nemt og enkelt, og det fungerer!
Nemt at bestille. Desværre lidt ventetid men ok information i processen. Bestiller måske en anden gang igen his vild med vin.
Selvom jeg ændrede bestillingen kort efter bestilling, fik jeg hurtigt svar og tingene blev leveret til tiden, kan kun anbefales.
Jeg googlede for sjov efter en helt speciel cubansk rom, og fandt den hos Vildmedvin. Kun to dage efter min bestilling stod jeg med pakken i hånden, det kan da kaldes hurtig levering!! Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber hos Vildmedvin!!
Stor tak fordi I foranledigede, at gaven blev leveret rettidigt på trods at forviklinger.
Dejlig service. I vil blive brugt igen næste gang (:-))
Jan R. Svendsen
Hurtig og fin virksomhed.
Vil bestemt bruge jer en anden gang.
Super service og rigtig gode vine til prisen !
Der er ikke noget at klage over.
Men der kunne godt være flere udvalg af produkter.
Ellers en let og overskuelig hjemmeside.
Havde vinen i hænde under 18 timer efter bestilling. På trods af jeg bestilte sent. Har intet andet positivt at sige om min ene oplevelse hos vildmedvin.
Kan absolut kun anbefale at handle her. God kommunikation, hurtige svar, hurtig ekspedition. Varen pakket forsvarligt ind, ingen problemer. Fuld tilfredshed
Overskuelige hjemmeside, nem bestilling og hurtig levering. Kan det blive bedre?
Kommer helt sikkert tilbage med nye bestillinger :)
Har handlet hos Vildmedvin nogle gange efterhånden og alt har været 100% iorden hver eneste gang.
super god service varen kom dagen efter
det er en rigtig god karry findes ikke bedre
Det var en god hjemmeside, nemt at bestille. Efter 6 dage, hvor varen ikke er kommet, ringer jeg for at høre hvor varen bliver af. En meget venlig mand tjekker og siger den ikke er på lager. Det er dårligt, jeg ikke får besked. Det var en gave og kunne ikke finde alternativ. Mvh. Jennifer
Jeg tror det er den bedste hjemmeside og den hurtigste leverance jeg kan huske
Var en nem og sikker hjemmeside at købe fra jeg kan kun anbefale den til andre