We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

VSHOP.DK omdömen

VSHOP.DK Logo
Bör du handla här? - Se vad kunderna tycker om VSHOP.DK och skriv själv ett omdöme av VSHOP.DK 29
Bra
8.8 av 10

29 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (29)

Ingen problemer

Bestilte 10 engangs isposer, knæbeskyttere og sports tape.
Pakken var forsvarligt pakket og blev leveret som lovet.
Levering var gratis.

Utvalt omdöme av VSHOP.DK

VSHOP.DK

En fornøjelse at handle hos Vshop

Jeg har handlet hos Vshop et par gange, og har hver gang fået en fremragende resultat af bestillingen.

Varebeskrivelserne har hver gang stemt overens med hvad jeg har modtaget. Man føler sig derfor ikke snydt, og det er ikke nødvendigt at anvende ens fremragende mulighed for at kontakte Vshop.

Alle køb har været tilfredsstillende, og Vshop er min klart foretrukne 'online-volley-shop'.

god webshop

fin og hurtig levering.
fuldt ud tilfreds med handlen.

Hurtig og ingen problemer

Det er nemt og overskueligt at handle hos VSHOP, god service og hutig levering.
Poul Erik.

Hurtigt og effektivt

Jeg har de gange, hvor jeg har handlet med Vshop, fået en supergod service.
Varerne bliver leveret hurtigt

Det var nemt og godt.

Det var nemt, nu er jeg ikke lige en haj til at købe på nettet, men med den her oplevelse gøre jeg det helt sikker igen.

Fungerer godt!

Hurtig leveringstid. Eneste lille problem var at pakken blev leveret uden omdeling, hvilket jeg ikke havde set stå nogen steder i købprocessen. Måske havde jeg bare overset det..

Knæbeskyttere TR2 DKK255,00

Modtog knæbeskytter i tirsdags. Leveringstiden var god - bestilte knæbeskytterne i weekenden.

Knæbeskytterne er efter træning 1 gang allerede i stykker.. :-(

Har tidligere brugt Mikasa, som holdt fint...

Personlig service

Jeg købte 12 beachbolde i undervisningssammenhæng på Zahles Gymnasieskole.
Da de ikke blev leveret til tiden pga. fragtfirmaet troppede Allan selv op med nogle bolde han havde liggende!
Super personlig service:)
Obs! Den ene manglende stjerne skyldes således kun fragtfirmaet, der ikke kunne finde adressen.

Holder hvad de lover

Jeg bestilte en beachvolley bold om onsdagen og fik den leveret tirsdag så det tog 5 arbejdsdage som de også lover, så alt i alt et fint site. Dog får de ikke top karakter da 5 arbejdsdage nu om dage er lang tid, hvor de fleste online shops har en leveringstid på 1 - 3 dage.

Men alt i alt et godt sted at købe sine volley ting :D

Super! As expected!

I got my ball delivered after 1-2 days.

Super service hos Vshop

Jeg har efterhånden handlet med Allan/Vshop adskillige gange vedr. udstyr til vores volleyballklub og super god, ærlig service samt en god prispolitik er kendetegnende for Vshop. Jeg kan kun anbefale at handle med Vshop.

M.v.h

Peter
Ilskov IF Volleyball

VSHOP.DK

Hurtig levering - godt tilfreds med varen

Varen blev sendt fra V-shop samme dag som jeg bestilte den. Fik samtidig en besked pr. mail om at den var afsendt - let og gennemskuelig handel.....

VSHOP.DK

Kan kun være positiv over handlen med VSHOP.DK

Fantastisk hurtig levering. Lavede bestillingen sent eftermiddag, og havde allerede varen næste dag:-)

God købsoplevelse

Fra ordre blev afgivet til aflevering af varerne - 5 stjerner

Ærlighed

Har købt en del til klubbens Teen spiller.

Det vigtigste for mig, er en gensidig forståelse, Ærlighed og fair behandling.
Alt Opfyldt / opnået ved at handle hos Allan Vincentz / VSHOP.

Holstebro KFUM Volley
v / Thorben Riis

total i orden

Helt som lovet hurtig og virkelig hurtig levering. Produktet lever helt op til forvæntning.

God Handel

Det tog 3 dage fra bestilling til levering, den lovede leveringstid er overholdt
Alt OK

• Ann
  • Århus, DK
  • 1 Omdöme

Rigtig god service og hurtig forsendelse

Jeg købte to par knæbeskyttere, og de var her dagen efter. God og overskuelig hjemmeside. Stor tilfredshed herfra!

VSHOP.DK

Rigtig god og hurtig service

Vi har som volleyklub handlet med Vshop et par gange, og det har alle gange været en succes. Fornuftige priser, god service og hurtig respons.
DSIO volley Odense

Rigtig god service

Jeg har efterhånden handlet mange gange hos Vshop, og hver gang har jeg fået en super god service, varerne er kommet 2-5 dage efter bestillingen.
Jeg vil klart anbefale denne webshop til andre.

Super god net-handle

Har købt volley ting og alt gik strygende. god oplevelse at handle her. gør sikkert igen.

Fantastisk site og levering

Jeg har flere gange købt hos VSHOP og har været meget tilfreds hver eneste gang. Sidste gang forespurgte jeg, om leveringen kunne ske indenfor 2 dage (leveringen er lovet indefor 3-5 hverdage), da den skulle bruges som gave - og næste dag dumpede den ind ad brevsprækken. Det er da service!!! Tak for sitet, som leverer varer, man ikke lige umiddelbart kan købe i butikker i nærheden af, hvor vi bor!

VSHOP.DK

Service, det virker bare hos Vshop :o)

Har handlet der flere gange og det er heller ikke sidste gang.
Vil man have en positiv net-handel oplevelse uden at gå på kompromi med servicen, så er det her, for det virker.
Fortsæt med det gode arbejde Allan :o)

VSHOP.DK

Sikker, hurtig, præcis og korrekt levering af det bestilte.

Jeg købte 2 sæt tr2 beskyttere, der skulle bruges til julegave. Bestilte d. 19 dec. og modtog varerne d. 21 dec. 2010. Har før handlet hos VS-shop og ønsker helt sikkert også at bruge dem i fremtiden. Burde give den sidste stjerne også, selvom VS-shop kan vinder på pris og kvalitet, men forbedringer skal der være plads til.

VSHOP.DK

Hurtig levering op til jul :-)

Købte kidsvolley udstyr, som blev hurtigt leveret. Gaverne nåede under juletræet!
Super betjening.

VSHOP.DK

hurtig og meget tilfreds med varen.

jeg købte knæbeskyttere, jeg bestildte dem søndag aften og tirsdag kom de med posten den 22 dec. Det var super hurtigt og jeg var meget godt tilfreds med handlen.

Effektive og hjælpsomme.

Jeg stod i sidste uge pludselig og skulle bruge et par knæbeskyttere af fornuftig kvalitet a.s.a.p., og kontaktede vshop.dk telefonisk, da det er den eneste shop, der reklamerede med den type, jeg havde brug for.

Jeg kom ikke igennem, men ejeren kontaktede mig hurtigt retur og lovede at gøre alt hvad han kunne for at mine varer nåede frem.
Det gjorde de desværre ikke, men kan se på stempler osv., at "hangtime" udelukkende ligger hos postdanmark, så det skal ikke komme vshop.dk til last.
Deres side er iøvrigt fornuftigt opbygget og de har flere betalingsmuligheder som man kan vælge imellem.

De har helt klart ydet den forventelige service - og noget til i mit tilfælde! - så hermed en topanmeldelse fra mig.

VSHOP.DK

Købte volly udstyr, og alt gik som det skulle. :-)

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng