We are hiring!

Det senaste omdömet
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (823)

Omdöme av bekräftad köpare

+ Hurtig levering og fin pris
- IKKE fri fragt, samt at der er dankortgebyr

meget hurtig!

Fik min vare meget hurtigt og så var den rimelig billig!

Omdöme av bekräftad köpare

Meget professionel og personlig på samme tid, fik leveret tingene ekstraordinært hurtig til dagen efter på trods af jeg først fik bestilt efter kl. 15, da jeg skulle have nogle gaming briller for mit dårlige syn.

Omdöme av bekräftad köpare

Købte et tastetur (Corsair Vengeance K90) hos Webdanes!

Have det dagen efter jeg have bestilt det. Super hurtig og god service.

Vil helt klart handle der igen.

bare godt!

Det fungerede bare fint og pakken kom hurtigere end lovet. Super.

Ingen skavanker.

Hurtigt, billigt (i forhold til andre firmaer/sider) og sikkert.

Ganske fint

Alt var perfekt!

Ingen bøvl :)

Nemt og uden bøvl :)

Ingen problemer

Da jeg bestilte min varer, gik der ikke lang tid før den blev sendt af sted til PostDK. En dags tid cirka. Derefter gik der et par dage før jeg kunne hente min pakke.

Fra WEBdanes side har jeg kun ros til. Hurtig levering og problemer med, at få/hente pakken.

Overall, så var jeg rigtig tilfreds med min handel hos dem, og gør det skam godt igen.

WEBdanes ApS

Uden tvivl én af DKs bedste!

Hurtig levering, stort sortiment og ikke mindst kanon kundeservice. Jeg havde fået en faktura væk på et køb for 5 år siden, udover at jeg havde begrænsede oplysninger (ordrenummer osv) så fandt de den og sendte indenfor få timer. En virksomhed som man kan stole på. 5++++ herfra!

Kort og godt

Man får hurtigt fundet det man leder efter. Siden er godt sat op og vel designet.

Man får besked om altid. At ordren er bestilt, sendt og varen venter på den på posthuset, som sms til ens mobil.

Alt i alt giver det et professionelt indtryk.

Fantastisk

Jeg bestilte en mus der ikke var på lager, og trods ventetiden var på 4-8 dage, var den der dagen efter.
Der var ingen komplikationer og kundeservice har været fantastisk hver gang!
Kan varmt anbefales

Top tunet biks

Vi bestilte et headset til sønnen, som han længe havde ønsket sig, han var indstillet på at vente men heldigvis kom det inden for et par dage, så han kunne have det med til endnu et vigtigt "lagen" Super dejligt!

Nemt, hurtigt og kvalitet

Jeg synes det var utroligt nemt at finde den rigtige varer, da der er godt beskrivelse omkring de forskellige produkter. Jeg bestilte mandag og fik varer tirsdag, hurtigere kan det ikke gå. Jeg er rigtig glad for det bestilte og de lever op til mine forventninger.

hurtig levering, god service

Super handel med webdanes. kan klart anbefales til alle

Super super kun +++++ herfra

Jeg har kun positive ting og sige om Webdanes kan varmt anbefales :)

Hurtig og billig ekspedition

Skulle brue et kølergitter til 15,- kr., så det må siges at være ekstraordinært at fragt var gratis og den blev ekspederet/sendt samme dag som jeg aflagde bestiling.

Omdöme av bekräftad köpare

Hurtig, professionel og behagelig handel!

Kan varmt anbefale WebDanes, meget andet kan ikke siges. Jeg er langt fra færdig med at handle her. Tak drenge!

Overraskende billigt og hurtigt

Jeg købte kølepasta og fik det sendt til døgnboks. Porto var overraskende nok gratis og jeg hentede det dagen efter. Billigt og hurtigt. perfekt.

Omdöme av bekräftad köpare

Fik den bestilte vare dagen efter.

hurtig levering, god service

du vil ikke fortryde handlen!!

Omdöme av bekräftad köpare

Fin hurtig og god service.

Rigtig hurtig ekspedition til en god pris.

Omdöme av bekräftad köpare

Min bedste online shop oplevelse.

Webdanes leverer hurtigt, de har de produkter jeg vil købe. Deres priser er fornuftige. Og det er i det hele taget et godt sted at købe gaming gear. Så overall kan jeg kun anbefale at købe gaming gear hos Webdanes. Fordi de leverer varen.

Omdöme av bekräftad köpare

Fed design, nem at håndtere ;-)

Du har en hurtig service ud over alle forventninger .. Kan kun være tilfreds;-)

Uovertruffen service

Ekstrem hurtig ekspidition. Fantastisk service, som man skal lede længe efter. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

super

bedste pris og hurtig levering

Omdöme av bekräftad köpare

Nem & fin service - med pakker leveret i ordenlig maner!

Et fint system med god service, hvor pakkerne bliver leveret i ordenlig stand til tiden...

Super handel uden problemer

Kan kun omtale min handel hos Webdanes som en positiv oplevelse. Ingen problemer og meget hurtig ekspedition. Jeg kunne afhente min bestilling blot få dage efter jeg havde afgivet ordren, og hele vejen igennem fik jeg løbende meldinger via mail om, hvor langt min ordre var i forløbet.

Omdöme av bekräftad köpare

Trods et problem god service alligevel.

Der var en mangel i forsendelsen. Efter jeg henvendte mig via mail, løste de dog hurtigt problemet, og eftersendte det manglende. Så - et OK herfra!

Omdöme av bekräftad köpare

Hurtig ekspedition og overraskelse i pakken

Der blev lovet afsendelse indenfor 1 døgn, og det holdt.

Total i orden

Det gik lynhurtigt fra bestilling af varen til levering. Varen var også godt pakket, så det ikke tog skade under transporten. Helt klart et sted jeg vil handle igen.

hurtig og efektiv handel

hurtig og efektiv handel. prof firma helt sikkert vi handles ved

Perfekt.

Bestilte min pakke sent tirsdag og den var her torsdag morgen! :-)

Omdöme av bekräftad köpare

En okay shop med det man lige står og mangler

jeg handlede hos webdanes og jeg syntes at det er en go butik. jeg fik mit keyboard og min mus som jeg havde bestilt til tiden. jeg fandt ud af at min mus var defekt fra leveringen. så jeg fik snakket med webdanes om det og de ville bare have at jeg sendte den tilbage for at få den ombyttet. mit keyboard fejler ingen ting og deres service er lidt over acceptabel, og de er gode til at svare dig så du også kan forstå det.

Omdöme av bekräftad köpare

Rigtig god behandling man får.

Vi har kun god og positiv at sige.

godt

Det bliver bare ikke bedre god ting til en fornuftig pris:-)

Gode priser og service

Super lækkert service og nogen ordenlige priser på tingene, og jeg der er rigtig god infomation om varen !

Helt I Top!

Helt klart min fortrukken sted at handle.!