We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Whiskygaarden.dk omdömen

Whiskygaarden.dk Logo
Bör du handla här? - Se vad kunderna tycker om Whiskygaarden.dk och skriv själv ett omdöme av Whiskygaarden.dk 7
Otillräckligt
6.9 av 10

7 omdömen
Skriv ett omdöme
  • OMDÖMEN (7)

Utvalt omdöme av Whiskygaarden.dk

Whiskygaarden.dk

Tilfreds med varen, men lang leveringstid

Jeg har kun handlet med whiskygaarden en gang.

Jeg er tilfreds med varen og prisen, og der var også som lovet en lille smagsprøve med i pakken.

Pakken var forsvarligt pakket ind.

Ved bestilling blev oplyst, at varen ville blive leveret i løbet af 1-2 dage.

Jeg modtog bestillingsbekræftigelse den 1/2, og først den 6/2 modtog jeg mail om, at nu var min vare afsendt.

Jeg nåede da lige at blive lidt bekymret for, hvor min whisky blev af.

Men heldigvis havde jeg bestilt i god tid inden jeg skal bruge whiskyen.

Jeg kan godt finde på at købe hos Whiskygaarden.dk igen. Men vil sørge for at bestille i god tid.

• DM
  • 2500, DK
  • 4 Omdömen

Sen levering og dårlig service

Jeg modtog min vare langt senere end jeg fik at vide da jeg bestilte den og da jeg kontaktede butikken fik jeg besked om at der ville blive ringet tilbage, men det gjorde der ikke.

Samtidig blev jeg tilbudt at få en prøveflaske med, som jeg aldrig så skyggen af da varerne ankom 2 uger efter aftalt tid.

Whiskygaarden.dk

Hvis man er vild med whisky

så køb den hos whiskygaarden.dk.

De har bare leveret en super duper service, kontaktede dem for at høre lidt nærmere om et par whisky'er de havde. De sendte mig smagsprøver sådan jeg kunne bestemme mig for hvad jeg ville købe.

Alt i alt var det bare en mega god service de leverede.

*****

Whiskygaarden.dk

Flot udvalg, stor viden og super service - hver gang!

Har handlet hos Whiskygaarden.dk flere gange, og har absolut intet negativt at sige om oplevelserne. Der er et stort og prisfornuftigt udvalg for alles smag, specielt indenfor whisky, naturligvis; men cognac- og især romentusiaster går bestemt heller ikke forgæves her.
Der er stor viden om varerne, og der er altid tid en en snak, når man kommer forbi efter sine indkøb.
De varmeste anbefalinger herfra.

Whiskygaarden.dk

Stort udvalg af singelmalt whisky, bourbon, rom og super service

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Whiskygaarden.dk
Jeg skulle bruge nogle whiskyglas som gave og faldt så over whiskygaarden.dk - købte en pakke af The Glencairn whisky glas til en super pris - De kom dagen efter og der var oven i købet en gratis smags prøve med - Super!

Jeg har nu handlet flere gange efterfølgende, specielt pga det store udvalg gode priser og ikke mindst fordi de ved noget om produkterne. Har specielt handlet en del af deres single malt whisky og bourbon. Jeg er ikke blevet skuffet :-)

.Super go webshop

Det er en rigtig go' webshop, med masser af spændende whisky m.m.
Flotte billeder som fint illustrerer produktet samt gode beskrivelser af smag og dufte.
Let overskuelig side.

Danni Larsen tyckte detta omdöme var användbart

Whiskygaarden.dk

God service, gode priser og stort udvalg!

Her er en seriøs webshop der virkelig ved hvad de snakker om. Jeg skulle købe en whisky til min far (som er whiskykender, jeg er ikke) og fik en rigtig god behandling og rigtig gode råd om hvad jeg skulle købe.
Ganske rigtigt blev min far meget begejstret over mit valg af whisky.

Kort sagt: Rigtig god service med råd og vejledning, gode priser og hurtig levering dagen efter!
Kan kun give mine varmeste anbefalinger...

tyckte denna recension var användbar. Håller du med?

Tack för din recension.

För att försäkra att alla omdömen på Trustpilot är skrivna av verkliga personer, måste du verifiera din email-adress innan din recension blir upplagd på sidan. Du har nu mottagit ett email med en länk som ögonblickligen verifierar din adress.

Stäng