[REPLY]
Har bestilt en vare som ikke er kommer. Jeg skriver således til supporten for at høre om de kan se hvor langt den er kommet, men det viser sig så at varen slet ikke er sendt.
Varen er i vente fra leverandøren og Wupti kan ikke sige hvornår den vil komme på lager igen. Lidt øv at man ikke får sådanne meddelelser før man selv henvender sig.
Købte antivirus program 150 kr under markedsprisen. Og programmet kom dagen efter. Det er vel bare i orden.
ville bestille Battista kaffe hos Wupti, ringer for en sikkerheds skyld for lige at få bekræftet at de har produktet hjemme. dette får jeg bekræftet ovenikøbet med
at de leverer inden for et par dage. Jeg sætter ordren i gang, 20 min senere får
jeg en ordre bekræftelse. Og 20 minutter senere igen får jeg så en mail hvor i der står
at produktet ikke er i deres sortiment længere (varen eksisterer ellers på deres hjemmeside samt at jeg fik dette bekræftet per telefon) godt gået WUPTI.
og for et år siden bestilte jeg en Siemens EQ7 plus espresso maskine til cirka kr. 8.000,00
igen, bare lige for at være på den sikre side, ringede jeg til deres kundeservice
og fik bekræftet at de havde 4 stk. på lager. jeg satte ordren i gang.
20 min senere fik jeg en mail hvor der stod at produktet er i restordre.
WUPTI lever af at modtage ordre uden at have varerne på lager
igen godt gået HOVSA og om igen
Jeg har lige købt en ASUS bærbar hos Wupti. Jeg var egentlig ret nervøs for at købe en bærbar i en webshop, da jeg havde læst på trustpilot, at mange webshops får stor kritik for deres reklamationshåndtering. Jeg modtog min bærbar fra Wupti allerede dagen efter jeg bestilte den, så det var perfekt. Imidlertid var der en produktionsfejl på touch-pad'en, så jeg var spændt på hvor bøvlet det ville blive at få den ombyttet. Det gik over al forventning. Jeg sendte en mail til rma@wupti.com med et billede af fejlen. Dagen efter ringede jeg til kundeservice, som straks accepterede at den skulle ombyttes, og de sendte mig en pdf med en gratis fragtlabel. De modtog returpakken dagen efter og afsendte en ny bærbar til mig samme dag, som jeg så modtog allerede dagen efter! Det kan vist ikke gøres meget bedre, og så kan man endda komme i kontakt med kundeservice både lørdage og søndage.
Jeg har lige købt et kitsæt, Samsung NX1000 inkl. Samsung 7" tablet. Super. Det er et virkelig godt kamera og det er det billigste tilbud jeg har set på samme kitsæt. Det kan godt betale sig at kigge på Wuptis hjemmeside.
Wupti er meget tilfredsstillende at handle med, varerne kommer prompte.
Hvis jeg nogensinde skal handle hos wupti.com igen, så er det udelukkende fordi jeg ikke kan få varen andre steder til en nogenlunde lignende pris. Jeg bestilte en bærbar printer til datteren til en eksamen. Den var så lang tid om at nå frem, at hun aldrig nåede at få den med. Vi måtte bruge vores store hjemmeprinter som er uhandy og tung, køre hende i skole og hjælpe med opstilling osv. Helt latterligt. Jeg har bestilt ting fra udlandet der kom hurtigere. Jeg ringede til wupti hvor jeg fik en forklaring om at de ikke kunne gøre noget, for printeren blev sendt fra en ekstern leverandør som end ikke brugte track and trace. Så jeg kunne heller ikke følge pakken. Så dårlig service.
Jeg blev opfordret til at handle hos jer af min søn, Lasse, i forbindelse med køb af nyt fjernsyn, fladskærm.
Dette har jeg absolut ikke fortrudt, idet jeg allerede dagen efter, at jeg havde bestilt fjernsynet fik det leveret. Endvidere var det fragtfri.
Jeg vil bestemt anbefale andre at købe hos jer.
Alt er gået som forventet.
God vare
Bestilte om eftermiddagen og fik varen næste morgen. Varen var som beskrevet på deres hjemmeside, så rigtig godt tilfreds med min handel.
Efter min bestilling skulle jeg vente længe på at få et leveringstidspunkt. Faktisk havde jeg selv valgt at leveringen skulle være "når det passede mig". Efter et par dage undrede jeg mig over at jeg ikke havde hørt noget fra dem, så jeg tog selv kontakt.. Her fik jeg besked på at min ordrer endnu ikke var dukket op i deres leveringssystem, men blev lovet at de ville kontakte mig inden kl. 16 samme dag. Dette skete så heller ikke og jeg måtte igen tage kontakt da dagene fløj afsted og jeg skulle bruge mine varer. De ankom dog til den aftalte tid og er glad for min handel. Kunne godt have undværet alt det bøvl med levering!
Kan klart anbefales, vil helt sikkert bruge Wupti igen. :-)
Kvalitetsvare, hurtig forsendelse, superpris.....Bedre kan det ikke gøres....
Købte varer og det fungere. Så dog den samme varer 500 billigere hos en konkurrent i ugen efter - men sådan er det jo nok at købe IT udstyr ;-)
Hurtig levering, og super pris. Varen lever op til det forventede.
Overskuelig og nem hjemmeside at navigere rundt på . Fandt hvad jeg søgte til en pris der passede mit budget. Varerne kom efter få dage
Jeg kan varmt anbefale at handle hos wupti - de holder hvad de lover;-)
Dem kan du roligt handle med, de er lidt langsomme startere men ellers OK.
Godt kølefryse skab til en god pris.. Opringning med leveringstid... Perfekt handel...
Brug det...
Ringer, bestiller og betaler næste dag leveret. Kan man forlange mere 😎
Vi vat hos Skovsen efter vi havde set vor opvaskenaskine på nettet til 5850 kr men i forretningen kunne de ikke skaffe den til denne pris ligesom man i forretningen nedgjore netbutikken???
Ringede til wupti og ingen problemer!!
Købt en ASUS 7i bærbar. Hurtig forsendelse, kun 2 arbejdsdage, så var den leveret. Har haft et par spørgsmål til kundeservice, men blev behandlet flot og professionelt, selv om mine spm var i dumme kategorien.
Wupti kan kun anbefales - ikke sidste gang jeg handler her
Det fotoapparat jeg købte svarede fulstændigt til det jeg regnede med. Varene var fremme så hurtigt som det overhovedet var muligt.
Super nem måde at shoppe på. Alt fungerer bare og der er altid hurtig levering så her går man ikke galt i byen :-D
Jeg vil gerne anbefale WUPTI til alle venner og bekendte, super hurtigt betjening, levering og mulighed for at tilbagesende varen hvis ikke den svarer til forventningerne. Kan varmt anbefales